KrzysiekZet31 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Na wiosne podobno mają być Borki :crossy: A co do naszego spotkania xj-owego, to jesteśmy po przwie całej polsce rozrzuceni: 3 City, Wołomin, Crakov, Radom, Piła, Lwówek itd.,no ciekawe czy coś by z tego wyszło :bigrazz: Gdzie sa te Borki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek op Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 no właśnie , gdzie ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Powiedz gdzie, powiedz gdzie, gdzie jest (są)...Borki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=713157 A więcej info w Zloty, imprezy, przejażdżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Panie Marcinie, ja wiem, że kobiety są w mniejszości na tym forum, ale żeby je od razu ignorować, to nie rozumiem... Chyba, że to ma być spotkanie wyłącznie dla samców? :biggrin: Proszę o rozjaśnienie, bo chętnie poznałabym innych właścicieli iksjotekPani Magister, Pani to się czepia szczegułufff...niech się Pani lepiej zajmnie pszygotofaniami do uderzenia na Wschód, zlocik iksjotek to Pani wciągnie noskiem jak się kreskę wciąga :) słowem pikuś :buttrock: se nie wyobrażam coby Pani nie było s nami za wschodniom granicom Polandy naszej.Cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin (Maly) Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Troche z innej beczki....Czy ma ktos z was przerobiony wydech w 4in1??chce zima zmienic wydech wiec prosze o wszelkie info, jaki tlumik najbardziej odpowiada, gdzie go mozna kupic ile to kosztuje i jakie wady/zalety wiaza sie z takim rozwiazaniem....Z gory dziekiMały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Chcę się p[oradzić specjalistów... Do kiedy produkowano XJ600 Diversion ? Zawsze żyłem w przeswiadczeniu że do 2003, a tu znalazłem coś takiego: http://motomotion.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M242912 Gdzie jest pies pogrzebany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Znawca diversiona nie jestem ale powinien byc 94r. a nie 04. Jedna tarcza z przodu i owiewka straego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Owiewka jest juz nowego typu. Widac po wlotach powietrza. Ale tarcza rzeczywiscie tylko jedna. Chyba jakis skladak. A Diversiony chyba rzeczywiscie produkowano do 2003, co wcale nie wyklucza ze ostatnie sztuki mogly byc wprowadzone na rynek juz w 2004 i sprzedawane jako ten rocznik. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) czesto sie zdarza ze sprzedawane sa motocykle produkowane z w danym roku a pierwsza rejestrcja rok pozniej. rok do przodu to nic takiego. na przykladzie naszych starych XJ. modele byly od 84-87 i 89-91. natomiast czesto mozna spotkać modele 88 których nawet w katalogach nie ma a sa to te same co 87. ps. dzis dostalem sie do skrzyni biegów - silnik prawie caly rozebrany. co Wam powiem - zero zuzycia na korbowodzie, na panewkach, koła zebate biegów idealne bez sladów prawie (procz tego nieszczesnego pierwszego w ktorym ukruszyl sie jeden ząb). jedyne zuzycie to chyba lancuch pierwotnego przeniesienia napedu -wydaje sie byc za luzny. naprawde stare Xj nie do zajechania. teraz musze dorwać kolo zebate pierwszego biegu - gdyby ktos mial namiary to bardzo prosze o pomoc. pozdro Edytowane 3 Listopada 2006 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Czy ktos z Was ma moze schemat kranika do xj-ty najlepiej diversion? Mam wrazenie ze cos mi tam nie gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Troche z innej beczki....Czy ma ktos z was przerobiony wydech w 4in1??chce zima zmienic wydech wiec prosze o wszelkie info, jaki tlumik najbardziej odpowiada, gdzie go mozna kupic ile to kosztuje i jakie wady/zalety wiaza sie z takim rozwiazaniem....Z gory dziekiMały Jam mam wydech Sebringa 4in1... slicznie jama gada, co do cen to nie wiem taka juz kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enemy Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam. Mam pytanko, mianowicie czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem Yamahy FJ 1200 1993 rok z ABS-em? Miałem xj600 z 88r. A teraz się zastanawiam nad FJ1200 z ABS. Może ktoś się wypowiedzieć coś na temat działania ABS-u? Jak to funkcjonuje, czy to zwyczajna ściema? Trzymka się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 ogolnie fj to solidny sprzet ale w miescie dosyc duzo pali (pojemnosc). co do abs to nie mam zdania bo nie wiem jak dziala. jak chcessz miec szybkiego turystyka to bierz fj. jesli nie widziales zobacz najpierw te strone: http://chudzikj.republika.pl/FJ1200.htm pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enemy Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Na tej stronie też piszą o fj i xj. Tyle że ja chcę odpowiedzi od użytkowników... Bo takie artykuły nie oddają tej prawdziwej strony motocykli... Aczkolwiek bardzo dziękuję za stronkę, właśnie przeczytałem. Trzymka sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi