GruszkaPietruszka Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Gruszka :clap: pochłonąłem wszystkie III części.. :lalag: ojej!!! jak się cieszę!!! dziękuję!!! pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Super! Jeszcze raz dziękuję za ten opis, obudził wspomnienia i wzbudził tęsknotę za kolejnym powrotem w Bieszczady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Niezłe rozdziewiczenie. Podoba się :lalag: . Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruszkaPietruszka Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Niezłe rozdziewiczenie. Podoba się :lalag: . Ten pierwszy raz będę miło wspominać po wsze czasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale jest taki jeden wyraz, który zawiera w sobie wszystkie te słowa: MOTOR. Nic dodać, nic ująć. MOTUR slonce, moturBo .... MOTUR nie umiera nigdy :buttrock: :notworthy: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) MOTUR slonce, moturBo .... MOTUR nie umiera nigdy :buttrock: :notworthy: :crossy: Jak chciałeś przyszpanować to po ch*ju przyszpanowałeś.... <załamka>MOTÓR jeśli już.... odsyłam do filmu, lektury obowiązkowej i się więcej nie kompromituj ja Cie bardzo proszę :banghead: A tymczasem siem zalegle bom umęczony... Edytowane 1 Listopada 2011 przez Situ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 MOTÓR jeśli już.... odsyłam do filmu, lektury obowiązkowej MOTÓR MOTUR ... brzmi tak samo, prawda ?Ci co kumaja i tak wiedza o co kaman i niepotrzebne sa takie wtracenia jak Twoje, ale ... zmeczonys wiec wszystko jasne :icon_mrgreen: Generalnie opis wycieczki doskonaly :buttrock: :crossy: Nie pozostaje teraz nic innego jak kupno wlasnego motoru ... ups, sorry, motocykla i jazda w droge :crossy: No chyba ze kolezanka slowem MOTOR podreslic chciala walory silnika Twojej Krowy Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Oj tam oj tam, pojechałeś po całości, sie błędów ortograficznych nie robi... ale jedyne wytłumaczenie jest takie że film na trzeźwo oglądałeś i sie nie przyjął.... masz wybaczone :icon_biggrin: I prosze mi tu Gruszki nie pouczać czy ma pisać tak czy inaczej...bo Krową poszczuje! Oto jej srogie spojżenie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) ...jakaś jakby zezowata cuś...Moto Guzzi bez stanika :icon_razz: Edytowane 1 Listopada 2011 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruszkaPietruszka Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ...jakaś jakby zezowata cuś...Moto Guzzi bez stanika :icon_razz: Nikt nie jest idealny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ...jakaś jakby zezowata cuś...Moto Guzzi bez stanika :icon_razz: Na baletach w remizie dostała plombe na ryj i teraz ma oko podbite.... a przez to bardziej wqrwiona jest :icon_twisted: A co do cycków to dobra aluzja, brawo ten pan! Rozbawiłeś mnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ...to nie moje, to właściciele Guzzi tak nabijają się z beemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Oto jej srogie spojżenie :icon_twisted: Eeeeee tam ... bez szyby :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Sentymentalnie odebrałam Twój opis i mocno on do mnie trafił. Sprawiłaś, że wróciłam do tamtych pięknych chwil sprzed kilku lat. Miałam taką "gwiazdkę z nieba":), GSem 11 (którego nazywaliśmy Cycatą lub też Krową ;)-a jakże) odkrywaliśmy piękno Bieszczad.Aż pewnego dnia, dojrzałam do samodzielnego przejęcia sterów i Bieszczady odkrywałam na nowo zza kiery własnych 2oo....Niemniej tęsknię niezmiernie za tamtymi czasami, które już nie nadejdą, ale przede wszystkim tęsknię za Nim.Dziękuję. Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Bardzo zgrabnie napisane GP. Ja również kocham Bieszczady - potrafią na człowieku wywrzeć niesamowite wrażenie i dobrze się po nich podróżuje. Z niecierpliwością oczekuję kolejnego pamiętnika z wyprawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi