Limo Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam. Czy ktos uzywa(l) tarcz tej firmy i moze cos o nich powiedziec? Nie znalazlem nic w archiwum a jestem ciekawy czy te tarcze sa dobrej jakosci czy nie bardzo. Pozdro :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę taką firmę. Sprawdzone są EBC i Lucas, dlaczego takich nie założysz? Kwestia ceny? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 http://sklep.motocykle.pl/index.php?search=true&prod_name=motocykla&cena_od=0&cena_do=0&prod_cat=0&page=191&view=3&prod_producer=0 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 nie ma co dziadowac i za normalne pieniądze masz lucasa Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę taką firmę. Sprawdzone są EBC i Lucas, dlaczego takich nie założysz? Kwestia ceny?Zgadza się. Kosztują połowę tego co Lucasy. Dlatego chciałem zasięgnąć opinii zanim dokonam wyboru. http://sklep.motocykle.pl/index.php?search=true&prod_name=motocykla&cena_od=0&cena_do=0&prod_cat=0&page=191&view=3&prod_producer=0Piotrze, miałeś z nimi do czynienia? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 do motocykla małej pojemności i mocy można te NHC założyć ale do 600tki to jak dla mnie kasa wywalona w błoto Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 W porządku Bart, ale masz jakieś podstawy żeby tak sądzić? Czy ktoś z Twoich znajomych na nich latał? P.S. Szukam sprzęgła do xjoty, która z 600-kami ma wspólne tylko 3 cyfry w nazwie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 jesli różnica do lucasa robi ci różnicę to oczywiście załóż NHC ale do mocniejszych motocykli niegdy nikt nie zdecydował się na założenie w/w (mowie o moich klientach) bo jest to tak rzadka naprawa ze nie wiem czy warto ryzykować. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwansky Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) A ja z czystym sumieniem polecam NHC. Zawsze byłem zwolennikiem teorii że cena jest jednak wyznacznikiem jakości, ale jak widać nie zawsze. NHC sprawdziłem w dwóch swoich motocyklach. Sprzedawałem je też swoim znajomym, z których kilku jest strasznymi psujami. Sam w to nie wierzę, ale pomimo tej śmiesznej ceny te tarcze dają radę. Z drugiej strony nie dajmy się Panowie ogłupić. Oprócz wysokiej jakości topowi producenci każą sobie płacić również za markę. Może ktoś wbił nam do głowy że dobre tarcze mają kosztować kilka stów? Edytowane 4 Listopada 2011 przez Iwansky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 jeśli chodzi o fimrę NHC to wiem że kilku znajomych kładło klocki NHC sinterowe do maszyn i sobie chwalili... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Odświeżam temat! Myślę, że po takim czasie macie już Panowie jakieś konkretne wnioski z ekploatacji tarcz NHC. Warto kupić czy nie? :blink: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ja w końcu nie zmieniłem tego sprzęgła bo okazało się że linka się przetarła. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Odświeżę temat. Czy warto kupić te tarcze, ma ktoś już doświadczenie z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi