szramer Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Mam jeszcze wyliczyc dalej czy wystarczy ? :crossy:dawaj bo musze sobie humor poprawic :icon_razz: btw do Baltimore to jeszcze daleko , ale moze za rok kto wie :biggrin: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 chłopaki...uciekacie od tematu wbijając sobie nawzajem...dla mnie to jest kretynizm graniczący z głuptą w czystej postaci...nie można się później dziwić,że każdy Kowalski w kraju jak widzi poźniej jakieś moto to puka sobie w głowie, dziadki ganiają z krzyżami a "nasi" oburzają się na hasła w stylu: "wiosna idzie....".Fajnie to wygląda ale nie dla ludzi którzy jadą obok wioząc dzieciaki do szkoły albo rodzinę na pogrzeb. Chcesz się pokazać, jedź na plac i tam się "pokazuj". Albo weź kasę, którą chcesz zmarnować na spalenie gumy i zainwestuj w dzieciaki w domu dziecka...mądrzejsze i bardziej pożyteczne...nie sądzicie??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Holek a może ty zamiast spalać następny bak, przeznacz tą kasę na dom dziecka, będzie to mądrzejsze i bardziej pożyteczne, nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Holek a może ty zamiast spalać następny bak, przeznacz tą kasę na dom dziecka, będzie to mądrzejsze i bardziej pożyteczne, nie sądzisz? Nie sądzę...bo dopóki moja przyjemność nie zagraża innym to ok.Ale w momencie kiedy taki "gość" przemknie przez przejście dla pieszych, przez które będzie sobie szło Twoje dziecko to sądzisz nadal,że nadal wszystko ok? dlaczego nie staramy się zmienić zdania innych na nasz temat?może wtedy gliniarze przestaną nas zatrzymywać na bezczela i szukać dziury w całym?( patrz: "uwaga pirat!", gdzie zatrzymali lasce dowód rej. i 200 zł-jechała 250-tką- tylko dlatego bo miała o dosłownie o kilka decybeli za głośny motor)nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Aj tam, najlepiej nie wychodzić z domu żeby zagrożenia nie stwarzać. A milicjanty bez względu na wizerunek będą się czepiać, taka ich natura. A że teraz dostali nowe zabawki do kontroli głośności to teraz się będą nimi bawić bo czymś budżet trzeba zapełnić. Nie sądzę...bo dopóki moja przyjemność nie zagraża innym to ok. Myślisz, że jako początkujący będziesz mniejszym od nich zagrożeniem to się mylisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jak za długo nie wychodzę z domu to stwarzam zagrożenie mojej żonie...a jęzeli chodzi o początkującego i zagrożenie to już inna para kaloszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) http://wyborcza.pl/1,75248,10348652,Straszna_smierc_w_srodku_miasta.html Ale zajebista akcja na mieście ":)" Edytowane 25 Września 2011 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) http://wyborcza.pl/1,75248,10348652,Straszna_smierc_w_srodku_miasta.html smutne... ale... na każdego kiedyś przychodzi pora ....w różnych okolicznościach... :sad: Edytowane 25 Września 2011 przez athom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Jasne, ale zwiększanie swoich szans na 'porę' jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Myślisz, że jako początkujący będziesz mniejszym od nich zagrożeniem to się mylisz.Nie to że się przypierda...am ale numer z czerwonym przebił wszystkie normy bezpieczeństwa...nawet początkującego.I nie to, ze się przypierda...am ale nie chciałbym być w jego skórze gdyby moje dziecko, mama, tato był(o), wbiegło, przechodziło przez te pasy...Ewidentnie zaden jeszcze solidnie nie przypierdolił...czego nie życzę z całego serca.Każdy robi co chce ale jego wolność kończy się tam gdzie zaczyna moja.Chłopaki super jeżdżą, nie ma co ukrywać jednak... Edytowane 25 Września 2011 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) patrz: "uwaga pirat!", gdzie zatrzymali lasce dowód rej. i 200 zł-jechała 250-tką- tylko dlatego bo miała o dosłownie o kilka decybeli za głośny motor)nie sądzisz?A czy wiesz o takim szczególe że wzrost ciśnienia akustycznego o jedyne 6dB to dwukrotnie głośniej? :] Edytowane 25 Września 2011 przez wojtek2812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepino Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 marudzicie - fajna akcja "liść dębu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Musisz jeszcze chyba dorosnac - pytanie czym bedziesz smigal jak sie zapasy ropy naftowej skoncza Za dużo gazet czytasz. Zapasów jest w pi..du, wiem to akurat od kogoś, kto pół życia spędził na platformach wiertniczych i nadal siedzi na Morzu Północnym. Po prostu kiedyś wydobywało się ropę/gaz z płytkich złóż, teraz jest tak, że są w stanie dotrzeć bardzo głęboko. Sterowane odwierty mają po kilkanaście/dziesiąt kilometrów długości i naprawdę jest jeszcze skąd brać towar :) Zresztą obecnie ogromna ilość odwiertów to nie odwierty mające na celu wydobywanie, ale przeciwnie - wtłaczanie zapasów surowców do podziemnych zbiorników. To najlepsze miejsce składowania nadwyżek. A co do jeżdżenia - przykro mi, ale nie będę sam siebie oszukiwał, że szybka jazda nie sprawia mi przyjemności. Po prostu to lubię, czy to motocyklem, czy samochodem, czy czymkolwiek na wodzie. Oczywiście, chciałbym być jak najdłużej w formie i bez wypadków, ale bardziej niż dzwona zawsze bałem się samotnej, długiej starości :sad: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Nie, no zajebisci jestescie ! W debilizmie ! ! ! Ulony w stron edebila ktory ciol Suza po scierzce rowerowej , uklony dla debili ktorzy przejezdzaja skrzyzowanie na czerwonym, potem biedny motocyklista potracony przez morderce w katamaranie. Mam jeszcze wyliczyc dalej czy wystarczy ? :crossy: czytać Cię to jak pić nektar Bogów... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotgk Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Chłopaki dają radę nie ma co ! Pozdrowienia Bracia Motonici LWG!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi