KirkBlade Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 My wyjeżdżamy w sobotę z Wawy. Spotykamy sie pod mosteczkiem o 11:00 jak by ktoś chciał dołączyć do nas na ostatnią chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To o której będziecie w Zakręcie? Mogę się dołączyć do grupy na stacji Orlen tuż przed skrętem w kierunku Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pewnie 15 minut ale dla świętego spokoju umówmy się o 11:30 na Orlenie. Jak zajedziemy i Ciebie nie będzie to poczekamy jeszcze 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Właśnie wróciłem. Wyjazd uważam za udany :) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiush Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jedzie kto dzisiaj na ten tor?? Cytuj Człowiek człowiekowi motocyklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ramę połamał? To albo był niezwykle szybki, albo nieprawdopodobnie utalentowany. Przecież ten tor jest chyba wolniejszy od Radomia. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Kurcze, ja byłem w sobotę i były tylko 2 niegroźne ślizgi... czyli znowu w niedziele było lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No, widziałem. Jeden delikatny ślizg to as na supermoto. Pozbierał się tak szybko, że nawet flagi nie było. Drugi nie widziałem. Ale nie groźnie. GSXR naprawiony taśmą na aligatory. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czyżby efekt upalania po niedogrzanej nawierzchni? Jednak chyba trochę inaczej się zachowują gumy, jeżeli w nocy jest 5 stopni, a w dzień niewiele ponad 15... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 koroviov - jeżeli piszesz o sobocie to ja widziałem starą cbrke bez owiewek z biało czerwonym bakiem i pomarańczową hayabuse, które leżały - gsxra i supermoto nie widziałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcadiush Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Kolega, którego w niedzielę zebrała karetka i się rozsypał na żółtym GSXR był naprawdę niezwykle utalentowany, ale jak zwykle talent to nie wszystko. Jechał przede mną - wybił się na fałdzie w asfalcie, po której wszyscy normalnie jadą jak wściekli. Poszedł w trawę, ale to nie wystarczyło, dopiero gleba na trawie z rolowaniem motocykla dopełniła dzieła. Edytowane 1 Października 2012 przez arcadiush Cytuj Człowiek człowiekowi motocyklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 oficjalne informacje http://www.moto-sekcja.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=152:tor-lublin-sezon-2013&catid=10:tor-lublin-jazda&Itemid=49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tam nie potrzeba crash padów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) nie. Ale jak rozlejesz olej to masz przej**ane u wszystkich ;) żartuję, nie wiem Edytowane 12 Lutego 2013 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ale zajebiście! :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi