tostek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak byłby ktoś chętny do Lublina z Wawy na przyczepę to mam jedno miejsce na moto, do auta wejdą ze 2os.Zastanawiam się nad nd 29.04 na drugą turę (g. 14-19) lub 1.05 - szkolenie techniki i tor od 14:30, ewentualnie sam tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) 29 kwietnia 2012 - niedzielaI TURA w godzinach 09.00 – 14.00 Cena: od 60 do 100 złII TURA w godzinach 14:00-19:00 Cena: od 60 do 80 zł 1 maja 2012 - wtorekTylko jedna TURA w godzinach 14.30-19:30 Cena: od 60 do 80 zł 3 maja 2012 - czwartekI TURA w godzinach 09.00 – 14.00 Cena: od 60 do 100 złII TURA w godzinach 14:00-19:00 Cena: od 60 do 80 zł Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To jak, jedzie ktoś z Was w końcu jutro? Ja co prawda właśnie wróciłem z małego wypadu do Krakowa i z powrotem, więc w dupie mam 600 km, ale chyba do jutra się pozbieram... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listek79 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ja jade na kołach na poranną sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja na II turę pojadę, niestety. Ale zawsze cieplejszy asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mogliby w Niedźwiadzie zrobić , działki były pod lotnisko wykupione , a skoro mieszkańcy się zgodzili na lotnisko to chyba tor emituje mniejszy hałas To lotnisko i kupno działek było jednym wielkim przekrętem i tyle. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Już mi się mieszają te tematy dot. toru w Lublinie, więc piszę w tym najbardziej ogólnym.Pojawiają się fotki już fotki z wczoraj, II tura: https://picasaweb.go...9042012IITura02 Trochę z I i II tury: http://picasaweb.google.com/117634424209569818312/100CANON02?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNeoncPfhPXCGQ&feat=directlink# Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Uff, dzisiaj było spoko ;) Pogoda dopisała, tylko ja nadal dość pokracznie siedzę :D Ale jeździło się świetnie, do następnego razu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Uff, dzisiaj było spoko ;) Pogoda dopisała, tylko ja nadal dość pokracznie siedzę :D Ale jeździło się świetnie, do następnego razu :D Panowie zanim się dostanę gdziekolwiek dzisiaj do sluzby zdrowia to może wiecie jak po glebie po ok. 5-6h zaczelo mnie kolano napierac (napiera od wczoraj), nie widac zadnego sladu stłuczenia ni nic, jak mam noge wyprostowaną nie ma bolu, natomiast jak chcę zgiąć to sie nie da bo boli konkretnie.. Uda mi się zgiąć to się tak jakby przyzwyczaja do zgięcia i jak trzymam zgiete jest ok, chce wyprostowac znowu napiera itp. Ogolnie w kolanie coś bo dzisiaj boli konkretniej i to chyba przy kazdym ruchu, stawac na noge mogę. Stłuczenie czy raczej coś poważniejszego? Edytowane 2 Maja 2012 przez tostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Mogą być naciągnięte więzadła kolanowe, zbita rzepka. Zalecam RTG i USG kolana. Modlę się tylko żeby diagnoza była: "samo przejdzie". Edytowane 2 Maja 2012 przez tostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie zanim się dostanę gdziekolwiek dzisiaj do sluzby zdrowia to może wiecie jak po glebie po ok. 5-6h zaczelo mnie kolano napierac (napiera od wczoraj), nie widac zadnego sladu stłuczenia ni nic, jak mam noge wyprostowaną nie ma bolu, natomiast jak chcę zgiąć to sie nie da bo boli konkretnie.. Uda mi się zgiąć to się tak jakby przyzwyczaja do zgięcia i jak trzymam zgiete jest ok, chce wyprostowac znowu napiera itp. Ogolnie w kolanie coś bo dzisiaj boli konkretniej i to chyba przy kazdym ruchu, stawac na noge mogę. Stłuczenie czy raczej coś poważniejszego? A jak zginasz to czujesz jakby Cię coś blokowało? Boli całe kolano czy gdzieś po bokach? Do tego co napisał Yuby może dojść uszkodzenie łąkotek.Zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A jak zginasz to czujesz jakby Cię coś blokowało? Boli całe kolano czy gdzieś po bokach? Do tego co napisał Yuby może dojść uszkodzenie łąkotek.Zdrowia. Mam usg. "W części środkowo-przedniej łąkotki przyśrodkowej pionowe jej pęknięcie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Czyli artroskopia Cie czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Cześć,mała fotorelacja z Lublinahttps://picasaweb.google.com/117708257738334189804/TorRadom2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listek79 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 P.s Kto jutro leci na Lublin? jak nie bedzie padać to lece na pierwszą sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi