witek69 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Hej, mam konkretne pytanie, choc w sumie nie wiem, czy to dobry dzial ;) Od jakiegos czasu paruje mi szybka w kasku - pewnie przez te ostatnie upaly. Zapytalem na pobliskiej stacji o jakis specyfik i polecono mi Antypara - "Polepszacz widokow" Max Master Moto Design. Produkt wydal mi sie profesjonalny, ale przed zakupem chce zasiegnac opinii kogos, kto uzywal tej marki. Warto kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 a cóż to za cudo? jedyną skuteczną metodą na parowanie wizjera jest wizjer z drugą warstwą - pinlock albo podobne/ zastępcze metodyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Hej, mam konkretne pytanie, choc w sumie nie wiem, czy to dobry dzial ;) Od jakiegos czasu paruje mi szybka w kasku - pewnie przez te ostatnie upaly. Zapytalem na pobliskiej stacji o jakis specyfik i polecono mi Antypara - "Polepszacz widokow" Max Master Moto Design. Produkt wydal mi sie profesjonalny, ale przed zakupem chce zasiegnac opinii kogos, kto uzywal tej marki. Warto kupic? ... no zły. Pomyliłeś fora. Powinieneś zapytać na bravo girl. Może znajdziesz ściereczkę, co ci przetrze wizjer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet111 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 dokładnie jak kolega pisze. np szyba z antyfogiem.look.... http://www.pinlock.nl/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Pinlock polecam, nie wiem co to para na szybie. Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Pinlock polecam, nie wiem co to para na szybie.Ja mogę polecić szybę z antyfogiem. Też nie wiem co to para na szybie :) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A ja pin locka posiadam i nie wiem jak sobie z dziadostwem radzić.Para dostaje mi się pomiędzy te dwie szybki i nawet w trasie przetrzeć nie idzie.Szlag mnie z tym trafia.To mój pierwszy i ostatni kask z takim wynalazkiem.Także ja tego nie polecam,chyba ze trafiłem na jakiś felerny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 felerny? wyreguluj szybę poprawnie i problem znikniejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Hej, mam konkretne pytanie, choc w sumie nie wiem, czy to dobry dzial ;) Od jakiegos czasu paruje mi szybka w kasku - pewnie przez te ostatnie upaly. Zapytalem na pobliskiej stacji o jakis specyfik i polecono mi Antypara - "Polepszacz widokow" Max Master Moto Design. Produkt wydal mi sie profesjonalny, ale przed zakupem chce zasiegnac opinii kogos, kto uzywal tej marki. Warto kupic? Szybka nie paruje przez upały tylko jak jest chłodno,zimno,mglisto lub deszczowo.Możesz kupić antifoga w sprayu,szybkę z antifogiem jeżeli do twojego kasku takowe robią,pin locka wklejanego,kiedyś przemywało się szarym mydłem,później zimna woda i jakoś dawało radę,możesz też otworzyć sobie przedni nawiew jeżeli taki masz lub uchylać szybkę na postoju itdDeflektor na nos jest?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Kup antifoga w spreju ....daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 felerny? wyreguluj szybę poprawnie i problem znikniejsz Regulowanie nic nie daje.Dociągnę żeby było dobrze a i tak po 1 kilometrze jest poluzowany.Wywalenie tego ustrojstwa z kasku skutkuje tym ze nie da się jechać,po jednym oddechu szyba cala jest zaparowana nawet podczas jazdy,przy pootwieranej wentylacji.Masakra.Tani ten kask nie był,a po prostu niebezpiecznie jest w nim jeździć.Na wiosnę muszę kupić inny i teraz mam dylemat jaki kupić żeby znowu nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Zareklamuj u sprzedawcy, powinno działać, jeżeli nie działa to znaczy że kask jest wadliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Juz za późno na reklamacje kask mam ponad 2 lata,ale problemy były od samego początku.Będę szukał nowego kasku.Poza tym kask kupiłem na moto bazarze w poznaniu,wiec jak tu szukać sprzedawcy.Pierwszy i ostatni raz coś kupiłem na bazarze. Edytowane 25 Września 2011 przez Fafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Posmaruj denaturatem, to zawsze działało :)A druga opcja, nieśmierdząca, to pianka do golenia - po prostu posmaruj od wewnątrz. Edytowane 25 Września 2011 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja ma to:http://www.holden.co.uk/displayproduct.asp?pCode=096.716Jestem zadowolony. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi