Szybki 81 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Młody najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, a potem błyskaj. Ewentualnie poproś kogoś z większym IQ o konsultację.Tu nikt nikogo nie upomniał od bardzo dawna.Całusy. :-) Panie Marcinie ja nic nie wiedziałem poważnie, przecież bym podszedł przywitał się, dał całusa w policzek.Poważnie.Z wyrazami szacunkuYuby. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Ehhh masakra kolejny z nas. Niestety na własne życzenie A czemu? Na kole jechał? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Dziś latamy. Startujemy o 20:00 z parkingu pod kościlem przy skrzyżowaniu piłsudskiego/warszawska Plan: Rundki, rundki, rundki......Pewnie zegrze cargo starowka i inne tam takie :-) Mamy na razie1 Sygnet2 Rafał 3 Szybki4..... Chetni dopisywac sie i łapać mnie pod kom. 694415956 jak nie odbieram to wiadomo co robię, a jak przestanę to oddzwonię :-) Pozdro dla wszystkich. Oczywiście start z Ząbek - zapomnialem dopisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 To i ja podjadę, będę niebieskim 636 1 Sygnet2 Rafał3 Szybki4 adam_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Za mało kunia mam na te jazdy. Chyba się nie zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 No ja dzisiaj wyłapałem pierwszy mandat na moto, 300zł i 6 punktów i właśnie to opijam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 No ja dzisiaj wyłapałem pierwszy mandat na moto, 300zł i 6 punktów i właśnie to opijam :flesje:Mnie chcieli upolować przed Cargo ale że spokojnie się turlałem to sobie odpuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 No ja dzisiaj wyłapałem pierwszy mandat na moto, 300zł i 6 punktów i właśnie to opijam :flesje:Prędkość? A może wydech? ;) Gdzie Cie zgarnęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Parę dni temu kumpla przysuszyli. Miał 160 na 50tce :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Panowie i Panie. Pozapier....y dziś w wieczorem i w nocy po Wawie, start standard 20:00 Piotr i Paweł teren CH M1 Marki. Chętni dopisywać się.1 Szybki2......3.......itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Panowie i Panie. Pozapier....y dziś w wieczorem i w nocy po Wawie, start standard 20:00 Piotr i Paweł teren CH M1 Marki. Chętni dopisywać się.1 Szybki2......3.......itd. 2. Sebastian3. Rafał (wczoraj z nim rozmawiałem i wspominał że by dziś polatał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Panowie i Panie. Pozapier....y dziś w wieczorem i w nocy po Wawie, start standard 20:00 Piotr i Paweł teren CH M1 Marki. Chętni dopisywać się. 1 Szybki2 Sebastiannn3 Rafał (Repsol)4......5...... Itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak87 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 1 Szybki2 Sebastiannn3 Rafał (Repsol)4 Kodzak 875...... Itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Jakieś fotki z Radomia macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 1 Szybki2 Sebastiannn3 Rafał (Repsol)4 Kodzak 875...... Itd. Jeśli przestanie mnie nap... żołądek i nie bedzie padać to jakoś po 20 mogę was gdzieś łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi