forrest2000 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Super sprawa !!! Wrócisz do kraju początkiem przyszłego sezonu. Nie będziesz musiał patrzeć jak w garażu tęskni moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 plan jest taki, w Bolu kupie mieszkanie i będę je wynajmował turystom, a sam będę wracał na czerwiec-sierpień do PL, ale wiadomo, plany. Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Ty do ciepłego... a ja do Szwecji z powrotem :), niedługo przyjdzie zima i norma -25, 30*Celsjusza ;D, ja nie chciałem żeby moje moto stało bezużyteczne i sprzedałem parę dni temu ;) powodzonka! Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 szef dziś dał zielone swiatło, we wrzesniu wyjeżdżam na pół roku do Chorwacji, wynająłem mieszkanie na wyspie Brać w miejscowości Bol.Zajebiście sie cieszę, nie znoszę śniegu i jesiennych pluch Zazdroszczę, gul mi skoczył :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Już jestem na miejscu, od soboty. Lampa jak sierpniu. Turystów może 1/4 tego co w sezonie, morze ciepłe. Jedynie szkoda mi, że nie wpadłem na taki pomysł wczesniej. W sobotę płyne na tuńczyki :D Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A u nas leje jak z cebra :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 kur** jeszcze go pocieszaj :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) hej, ja tez jestem 4 tys km od polandii ( w chorwacji to zimno i bliziutko z polski ) , i za oknem mam 40 stopni, na szczęście wszędzie tu jest klima ;) Edytowane 22 Września 2011 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 dlaczego ... ja ... tu ... zajrzałem ... ;( Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 dlaczego ... ja ... tu ... zajrzałem ... ;(Typowo polskie podejście. Pomyśl sobie tak: "skoro inni mogą to ja też" :)Zwłaszcza teraz, kiedy podróżowanie jest naprawdę proste. Nasi rodzice, którzy żyli w poprzednim systemie nie mieli takich wygód. Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 2 razy w tym roku wybierałem się do Chorwacji i :angry: nic z tego nie wyszło. Wiem jak łatwo teraz mamy bo w zeszłym roku tak sobie pojechałem do Rumunii. Pretensje za ten rok mam wyłącznie do siebie. Cieszę się dla abu, ale mnie się nie udało i teraz żal powrócił i dupe ściska ;( Inni w tym roku mogą, a ja z przyczyn nieobiektywnych nie - ot tyle. :icon_rolleyes: ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Zajebista opcja taka praca zdalna przez Internet połączona z emigracją czasową lub na stałe do cieplejszego kraju. Gdyby nie fakt, że z pewnych powodów lubię siedzieć w Polsce od wiosny do jesieni, już by mnie tu nie było. Tak więc póki co wyjeżdżam jedynie na część zimy (styczeń i luty; grudzień spędzam w Warszawie, choć raz udało mi się nie doświadczyć mrozów - wyjechałem w październiku, a wróciłem w kwietniu). W tej chwili u mnie stosunek pracy wykonywanej w domu (co nie zawsze jest równoznaczne z pracą_przez_Internet) do tej poza domem wynosi 50:50, ale może to się zmieni. Nie wiem jednak, czy siedząc np. w Tajlandii chciałoby mi się pracować dla klientów z Polski. Być może rozejrzałbym się za czymś na miejscu. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 A jaka teraz pogoda w Chorwacji? Da się jeszcze na chwilę w Adriatyku zanurzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Morze jest jeszcze ciepłe, ale tak 2-3 dni w tygodniu pogoda jest taka sobie, w sensie, temperatura spada do 25* i jest duze zachmurzenie, słońce też nie daje tak ostro jak lipcu, ale nadal jest ciepło, chociaż wiatr już robi sie chłodny jak sie jest w cieniu. Rubki biorą jak szalone, w czwartek wyciągnąłem 1/2 kilogramowgo wargacza :D Polecam kwaterey u ludzi, u któryh mieszkam:stacjonarny (tu kobieta nie zna angielskiego, tylkoch chorwaki/rosyjski) 0038521635313komórkowy (facet zna angielski) 00385915266167 trzeba się powołac na Petera z Polski i zrobią super cenę. Ew. proszę pisać na PW i wszystko zorganizuję, dam znac jak najlepiej/najtaniej sie dostać do miasta. Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Tylko co to za jest przyjemność gdy trzeba pracować, upał na zewnątrz i człowieka ro...la od środka, żeby iść pobyczyć się na plaży :) Eeeeeee to już wolę cztery pory roku. W zime zawsze można się oddać innemu hobby - chlaniu. :) Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi