dziura Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 W skrócie- pijany debil zabił motocyklistę, sąd nie zdecydował się na areszt :banghead: . Skutek- typ zniknął...Materiał TVN-uStrona firmy sprawcyNa stos :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Faktycznie...jednak od kary nie ucieknie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jak ja coś w pracy spier...ę to mam kłopoty . A pan(i) sędzia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ech smutne te nasze realia :( Nasza konstytucja chroni sędziów choćby nie wiem jaki durny i krzywdzący wyrok wydali... Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Kuźwa co za chory kraj........ Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czy to ten gość?http://www.youtube.com/watch?v=rf2dsGs2XnI Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar1367 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Kolejna kompromitacja polskiego wymiaru sprawiedliwości. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja tam nie chce wyjść na jakiegoś nieczułego wykolejeńca, ale...was w tym kraju jeszcze dziwią takie rzeczy?Ostatnio znajomej typ wyjechał z podporządkowanej, dała po heblach, gleba. Koleś uciekł, nikt nic nie wie, kamery monitoringu patrzyły akurat w drugą stronę. Dziwne? Wiem, sytuacja niewspółmierna do tej z pierwszego posta, ale oddająca nasze realia. Oby go złapali, ale coś średnio w to wierzę. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Tak naprawdę nie warto się podniecać. Kwestią czasu jest KIEDY gość się znajdzie, a nie CZY się znajdzie.Odwlecze się, a nie uciecze. Przy okazji dostanie coś extra za niestawienie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Coz slyszac i czytajac co sie dzieje to rece opadaja, wszystkie sprawy wlasciwie sa umarzane z braku przeslanek popelnienia przestepstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 tylko w Polsce możliwe, szkoda motocyklisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Moze stroił fortepianik Pani sędzinie :bigrazz: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Jeśli gość jest tym, którego strona jest podana w pierwszym poście, to jest mi wstyd.. Sam jestem muzykiem i stroicielem, ale jestem też człowiekiem, a on (celowo piszę z małej) widocznie nie jest. Moze stroił fortepianik Pani sędzinie :bigrazz:Raczej sprezentował.. Samo strojenie jest dość tanie. Edytowane 14 Lipca 2011 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Tak naprawdę nie warto się podniecać. Kwestią czasu jest KIEDY gość się znajdzie, a nie CZY się znajdzie.Odwlecze się, a nie uciecze. Przy okazji dostanie coś extra za niestawienie się. Nie jestem pewien, czy za kilkanaście lat jak ten człeczyna przyjedzie w odwiedziny np. z Australii ktoś będzie go jeszcze szukał.Chyba przeceniasz Zbycho nasze tzw. organy ścigania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dzisiaj była "Sprawa dla reportera", polska to chory kraj absurdów i debilizmu, a wysokie sądy to gnomy które na niczym się nie znają. W tym kraju nie ma prawa, są równi i równiejsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi