Bartos_SzPaQ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://rapidshare.de/files/11883665/Chartm...nS150.mpeg.html to jest filmik z tym simsonem [ Dopisane: 29-01-2006, 18:52 ]... ale temat roszke starawy odkopałeś... "stary ale jary" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 no pomysł niezły :P chciałbym zobaczyć jak to lata na żywo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmm co z tego ze simson ma silnik od ety ;] jak kierowca nie potrafi tego wykorzystac;]Jeden z uzytkownikow forum ma podpis,,Jawa Mustang U Mistrza to wiecej niz Gsxr u partaczy" czy coś podobnego;] i ja sie z tym zgadzam w 100% ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 hmm co z tego ze simson ma silnik od ety ;] jak kierowca nie potrafi tego wykorzystac;]Jeden z uzytkownikow forum ma podpis,,Jawa Mustang U Mistrza to wiecej niz Gsxr u partaczy" czy coś podobnego;] i ja sie z tym zgadzam w 100% ;] jawa 50 w rękach mistrza znaczy więcej niż CBR 600 u partaczy! :mrgreen: Takie jest orginalne zdanie :mrgreen: No ja tez sie z tym zgadzam! :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 A to jak wkoncu z tym silnikiem MZ 150? pasuje idealnie na uchwyty do zwyklego simsona s51 bez zadnych przerobek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 A to jak wkoncu z tym silnikiem MZ 150? pasuje idealnie na uchwyty do zwyklego simsona s51 bez zadnych przerobek?? Nie, nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie przesadzajmy ze silnik 150 to bedzie w simsonie taki siekacz i wogule.A motorynka z silnikiem wsk'i 175cc? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie, nie pasuje. :| szkoda. Do mojego simsona bym to wlozyl. Taki silnik by mi wystarczyl. Hamulce mam dobre bo z przodu tarcza, wiec nie mam problemu. Tylko pewnie te czerwone mocowania pod bakiem bede musial zdjac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Niepokazał...Albo ten silnik jest juz tak skatowany albo ten tłumik własnej roboty tak mu obnizył moc.Przeciesz on robi wszystko to co poczciwa etka z tym ze on ma o połowe lzejsza rame... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Nie, nie pasuje. :| szkoda. Do mojego simsona bym to wlozyl. Taki silnik by mi wystarczyl. Hamulce mam dobre bo z przodu tarcza, wiec nie mam problemu. Tylko pewnie te czerwone mocowania pod bakiem bede musial zdjac...Przecież chyba oczywiste ze trzeba ciąć. Ehh, szkoda że do jawki niewejdzie mi bez niczego silnik z hayabusy :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsk Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja posiadam motorynke z silnikiem wsk 175 ale to dopiero początek. Czeka ją jeszcze pare modyfikacji :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Moze napisz jakies wrazenia z jazdy bo to jest juz chyba ok 14km? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Pewnie to sie rozpada powyzej 50 km/h ;) ale ja nic nie mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 hmm co z tego ze simson ma silnik od ety ;] jak kierowca nie potrafi tego wykorzystac;]Jeden z uzytkownikow forum ma podpis,,Jawa Mustang U Mistrza to wiecej niz Gsxr u partaczy" czy coś podobnego;] i ja sie z tym zgadzam w 100% ;] Dobija mnie to twoje gadanie. Jestes wielki bo umiesz motocykl postawić na gumę :?: :?: :?: Ty chyba nie wiesz do czego służy to urządzenie. Fakt można czasem się powygłupiać ale ogólnie moto służy do jazdy na dwóch kołach. Chyba że jeździsz po podwórku i szpanujesz przed kolegami ze szkoły. Wszyscy dyskutują o tym jak ten simson jest zrobiony, co trzeba było zmienić, jak chodzi - tylko jeden mistrz stuntu ma uwagi. Pokaż co potrafisz, bo w Twoich postach duzo jest tego typu uwag. Ja mogę napisać że jeżdże na gumie z predkością 200 km/h, i jednocześnie jem hamburgera popijąc go colą oczywiście w kasku i to przy zamknietej szybie - tylko po co :?: Uważasz, że ci którzy mają mocne motocykle a nie cudują na nich powinni je sprzedac i kupic sobie JAWKI :?: Daj spokój :roll: Odnośnie tematu - widać, że simek ma sporo mocy i niegłupio wygląda z tym silnikiem. Brawo za pomysł i realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 No to po co takie modyfikacje??JAk by chciał jeździć normalnie to spokojnie by mu wystarczył oryginalny simson 8) Ja wcale nie mowie takich zeczy;p Proboje sobie jezdzic na gumie i tyle;pKazdy uzywa swojego moto do tego czego chce;p Jak przejade 100 metrow na gumie to sie ciesze skacze do góry i jest fajnie ze sie udalo 8) I Tyle:PMi tez sie Taka przerobka ;) Myśle ze to jednak by siekalo fajnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi