zsakul1978 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Moim zdaniem warto brać pod uwagę przed wszystkim to jak się jeździ, a nie czym. Po co komuś skórzany kombinezon na sporta jeśli jeździ nim głównie rekreacyjnie??? Z drugiej strony jeśli ktoś nakedem głównie po torze śmiga takie kombinezon jest jak najbardziej wskazany. Ja osobiście przez długi czas jeździłem w skórze, ale od momentu kiedy przesiadłem się na nakeda postawiłem na tekstylną modekę. I jestem bardzo z niej zadowolony. Fakt, po dzwonie musiałem kurtkę wymienić bo się zewnętrznie cała poprzecierała, ale protektory spełniły swoją rolę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jest taki kominezon, jakiś niemieć w nim śmigał w wyścigach supermoto - dwa lata temu, kiedyś gdzieś nawet widziałem jego opis w jakiś gazecie i pisało że niby wytrzymały jak skóra ale cena była o ile dobrze pamiętam ostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek SZAJBUS:) Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Witam, mam pytanko tak, jak w temacie. Może ktoś polecić jakiś dobry kombinezon tekstylny sportowy, o ile takie są ? Mam kombi RST skóra, ale chciałbym kupić drugie na jakieś latanie wkoło komina, głównie w jakieś mega upały. Myślałem o jakimś kombi tekstylnym w miarę dobrym, zależy mi, by miał slidery na kolanach i wg słyszał może ktoś o takich kombinezonach ? Z góry dzięki za odpowiedzi, o ile będą 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 3 hours ago, Grzesiek SZAJBUS:) said: Witam, mam pytanko (...) Twoje pytanie zostało połączone z poprzednim, identycznym. sugeruję jednak korzystanie z wyszukiwarki, po 3x jestem mniej wyrozumiały BTW są jeszcze co najmniej 2 podobne tematy, na próbę szukaj: "komb* teks*" (ew. tex*) w dziale co, jak kupić dla motocyklisty, z ograniczeniem do tematów i po wszystkich słowach kluczowych jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek SZAJBUS:) Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Cześć tak jak w temacie może ktoś polecić jakiś dobre kombi lub spodnie o kurtkę mam w sumie tekstylną spodnie tekstylne bardziej sportowe sportowo turystyczne ? Najlepiej bby miały slidery na kolana o ile akie są. Mam pełne kombi skórę. Ale też szukam drugiego kombi tekstylnego bardziej sportowego mogą być same spodnie bo mam kurtkę adrenalin tekstylną. Jesli ktoś jest w stanie coś polecić fajnego to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 4 godziny temu, Grzesiek SZAJBUS:) napisał: mam kurtkę adrenalin tekstylną. 00:20 / 03:23 LIVE An error occurred. Please try again later Tap to unmute Learn more Advertisement Też kiedyś miałem kurtkę adrenaline. Mialem też spodnie adrenaline - pierwszy szlif i szmaty poszly do kosza. Jeśli chcesz koniecznie tekstylne łachy, to stawialbym na jakieś topowe marki, które robią to dobrze. W spodniach adrenaline miałem ochraniacze, ale że ubranie tekstylne nie przywiera do ciala jak skora, to odzy szlifie ochraniacz się "naciągnął" i kolano miałem zdarte mimo ochraniacha - w budżetowych tekstylniakach można sobie je wsadzic w dupę, efekt mniej więcej podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek SZAJBUS:) Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 No powiem ci że ja miałem wypadek przy 150 km/h Właśnie w kurtce adrenalin dużo pomogła ale po wypadku nie nadaje się do użytku wiadomo cała podarta ale kupiłem drugą. Bardziej sportowe marki a możesz coś polecić ? znaczy się pomogła wy obdzierany byłem nawet przez kurtkę ręka i brzuch obtarte troszkę.Ale też ochroniła wiadomo skóra np lepiej chroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Buse Rocca - fajny komplet tekstylny o sportowym zacięciu. Mam, polecam. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi