mrbravo Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 no dobra, to ja sie wychylam tako ło... ;) w zasadzie w kazda strone... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 no dobra, to ja sie wychylam tako ło... ;) w zasadzie w kazda strone... ;)Czy Ty posiadasz motocykl? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a co? nie wierzysz? Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Wracajmy do tematu.Jeżdżąc z kursantami robię im niespodziankę: w trakcie pokonywania zakrętu odchylam się na zewnętrzna.Reakcje kursantów są różne, często dość śmieszne. Jednak sytuacja ta zmusza do odważnego wypychania kierownicy, by kierować motocykl po żądanym torze jazdy. Po prostu masa pasażera (100 kg) mocno utrudnia wykonanie skrętu, zwłaszcza przy prędkościach poniżej progu równowagi.Skoro już siedzę z tylu, to niech chociaż coś się dzieje :-) Śmiesznie będzie jak szybko wrócisz do prawidłowej pozycji. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) A ja miałem przyjemność poznac Tomka Kulika. :icon_razz: Facet słucha dobrej muzy miedzy innymi jazzu :icon_biggrin: Kiedys w Olsztynie pod Częstochową nocowalim w jednym pokoju z babami. Nie wiem czy pamięta ale pozdrawiam :buttrock: PS: ....ostra jazda wtedy była pod zamkiem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 16 Listopada 2011 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 "its all about corner speed" tak w ramach przypomnienia :flesje: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Kurde, ja rozumiem sympatie, antypatie, porachunki, czy inne niesnaski.Jednak nieco niedobrze mi się robi, gdy czytam, jak jedzie się człowiekowi, który nawet nie ma szansy się obronić. Krzywer, o niego się nie martw - on o tym wie i leje na to :biggrin: Ale zdecydowanie będzie lepiej, jak wrócimy do zakrętów. Edytowane 16 Listopada 2011 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Czy Ty posiadasz motocykl?Nie ma motocykla, ale za to przymierzał kask Arai'a i dużo siedzi w internecie.Dodatkowo ma cechę nieujawniania się w trakcie sezonu, tylko po:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Krzywer, o niego się nie martw - on o tym wie i leje na to :biggrin: Ale zdecydowanie będzie lepiej, jak wrócimy do zakrętów.piórko, a ja lubię ten prawy winkiel koło Ciebie jadąc od Legionowa :DZresztą w drugą stronę też.Tylko uważać tam trza, bo się "przejechać" można... Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bo to jedyne zakręty w okolicach Stolicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) kurde 17 stron o tym jak sie wychylac kiedy tylko 2 mozliwosci sa... :) Widać tak samo jeździsz, jak operujesz ojczystym językiem. Bravo, jezeli pilotujesz tak jak operujesz j. ojczystym, to podejrzewam, ze drugiel Wrony z Ciebie nie bedzie :icon_mrgreen: A co do Twojej wiedzy teoretycznej to nie dwa a trzy sposoby - to tak na marginesie :icon_mrgreen: Czy Ty posiadasz motocykl? Nie trzeba poiadac motocykla aby jezdzic. :icon_mrgreen: Zawsze jednak mozna napisac, ze sie ma i, ze sie jest miszczem :icon_mrgreen: :crossy: Edytowane 16 Listopada 2011 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bravo, jezeli pilotujesz tak jak operujesz j. ojczystym, to podejrzewam, ze drugiel Wrony z Ciebie nie bedzie :icon_mrgreen: A co do Twojej wiedzy teoretycznej to nie dwa a trzy sposoby - to tak na marginesie :icon_mrgreen: Kto jak kto ale Ty nie powinieneś się wypowiadać o Tym jak operować językiem polskim (nie napisałem ojczystym bo to nie jest Twój ojczysty) :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Sherman taka moja skromna rada, kup sobie dwie książki. Przyspieszenie część I i II, potem obejrzyj DVD, Mam obydwie (i to w wersji papierowej, nabyte w drodze kupna), mam też DVD. I jest tak jak wół (strona 72 wydania polskiego):"Zamknięcie przepustnicy (rekacja obronna numer jeden) i mocne ściskanie manetek (numer dwa) tworzą morderczy duet. Standardowy efekt odcięcia gazu, kiedy ślizga się tył, to gwałtowne odzyskanie przyczepności i postawienie motocykla. To pierwszy etap hightside'u". Hmmm, coś jeszcze? :blush: Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bo to jedyne zakręty w okolicach Stolicy:)W zasadzie to jedyny zakręt i to nie byle jaki. W prawo i w dół, albo w lewo i pod górę :).Reszta to łuki jakieś takie, nuuuda. Chociaż obiło mi się o uszy, że niektórzy lubią tam zaje*ać w rowerzystę :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Reszta to łuki jakieś takie, nuuuda. Chociaż obiło mi się o uszy, że niektórzy lubią tam zaje*ać w rowerzystę :bigrazz:Prawda, byłem przy tym (znaczy jechałem jako pierwszy).Na motocyklu, nie na rowerze :) Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi