fantom Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Sherman, jak na gościa który rozkminił wychodzenie z highside zadajesz dość podstawowe pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Sherman taka moja skromna rada, kup sobie dwie książki. Przyspieszenie część I i II, potem obejrzyj DVD, zrozumiesz.YUBY, jeśli masz/dysponujesz, to ja się chętnie zapożyczę u Ciebie na w/w pozycje. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Sherman taka moja skromna rada, kup sobie dwie książki. Przyspieszenie część I i II, potem obejrzyj DVD, zrozumiesz.Chyba że wolisz się wybrać na doszkalanie wiosną. Po co czekać do wiosny? Wybierze się zimą na wykład do gościa od książkowej wiedzy, tam sobie w jeden wieczór porobi notatki i będzie brylował w internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mam w swojej bibliotece.Po Twoim powrocie się zgłaszam.Trzeba coś robić zimą. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ale macie fazę z tymi uprawnieniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Twist of the wrist vol.1 można już sobie darować, chyba że ze względów historycznych :)Druga część jak najbardziej polecam, przystaje, że tak powiem do aktualnej rzeczywistości. A propos filmów: jak ktoś ma możliwość obejrzeć to polecam też część pierwszą TotW, fajnie sobie pooglądać jak chłopaki w latach 80. XXw. wyglądali i czym jeździli :) :lalag: UPDATE: coś widzę, że ścigacz.pl jakieś książkowe promocje wprowadził, więc jest okazja za dobre pieniądze kupić:http://sklep.scigacz.pl/poradniki-motocyklowe-c-428_647.html Edytowane 15 Listopada 2011 przez duddits Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja pierwszej części nie oglądałem, ale drugą obejrzałem dwa razy + przeczytałem książkę raz i sporo cennych informacji tam znalazłem. Warto, chociażby dla przypomnienia :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Nie ma to jak natrząsać się z samego siebie nawet o tym nie wiedząc. W homologowanym moto lusterek na torze nie składa się żeby być szybszym, ale skąd internetowe misie mają to wiedzieć. Tutaj jest, ok. 0:30: http://www.youtube.com/watch?v=sxODoscChNoo qr*a mistrzu ucz! ironii nie poniał?! moze rzeczywiscie musze rozkminic wplyw ust. lusterek na superszybkim torze w Radomiujak to bylo..."nie ma to jak natrzasac sie...zapraszam na PW jak jeszcze chcesz sie troche "poprzepychac" (edit: bez skojarzen:P) Edytowane 15 Listopada 2011 przez kacper1r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ale macie fazę z tymi uprawnieniami...Nie chodzi tylko o uprawnienia. Chodzi też o ubezpieczenie, wpis do rejestru działalności gospodarczej, płacenie podatków, etc...Ale jest ważniejsza sprawa: jeżdżenie. Kto go widział na torze?Kilka lat temu, kiedy pracowałem z Piotrkiem Gadajem, rzeczony delikwent negował sens ścigania się na zawodach, choćby amatorskich...Koleś podważa umiejętności Artura Wajdy i Szymona Dziawera, za którymi nie miałby szans w walce - zaś konfrontacji unika jak ognia. Czemu? - skoro jest taki kozak. Wsjo Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Kto to M.G.?Dołączam się do pytania :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Marek Godlewski, instruktor z wielce renomowanej szkoły Pro-Motor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A cudzysłów gdzie? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 "" - do samodzielnego montażu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No fakt, skleroza postępuje :banghead: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Konfrontacja na torze, nawet niekoniecznie w formie ścigania się jest, moim zdaniem niezbędna, żeby faktycznie zweryfikować swoje umiejętności. Jeśli ktoś, mając taką możliwość (bo nie zawsze się ją ma) tego unika, to rodzi to pewne wątpliwości, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi