kivi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ale jak zauwazyłem, w szybkiej jeździe torowej nie ma na to czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 z miedzy gazem nie ma tego tylko jak agresywnie zbijam bieg na nizszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 ale jak zauwazyłem, w szybkiej jeździe torowej nie ma na to czasu:)kivi, a na którym torze Ty szybko latałeś ostatnio? :bigrazz:Na tych naszych okolicznych to się rzadko setkę przekracza :)Kiedyś ktoś wrzucił fajny filmik z Rossim z toru, ale nie z wyścigu, tylko jakiś learningowy.Było ujęcie na prawą manetę i widać było jak przed winklem hamuje i międzygazy wali. Później jeszcze slidem w winkle szedł co by sie ustawić lepiej na wyjściu, ale o tym już nie mówię... Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 kivi, a na którym torze Ty szybko latałeś ostatnio? :bigrazz:Na tych naszych okolicznych to się rzadko setkę przekracza :)Kiedyś ktoś wrzucił fajny filmik z Rossim z toru, ale nie z wyścigu, tylko jakiś learningowy.Było ujęcie na prawą manetę i widać było jak przed winklem hamuje i międzygazy wali. Później jeszcze slidem w winkle szedł co by sie ustawić lepiej na wyjściu, ale o tym już nie mówię...A Natalia Florek robi 1:39 na Poznaniu i nie robi m-gazów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 A Natalia Florek robi 1:39 na Poznaniu i nie robi m-gazów...Fakt. I jak wspólnie stwierdziliśmy - wygląda to żałośnie i podobnie się tego słucha. Podobno cel uświęca środki... W końcu jest kobietą, więc można jej wybaczyć. Kobiecie takie gazy nawet nie przystoją... :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Chłopaku przeczytaj z uwagą:1:39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Chłopaku przeczytaj z uwagą:1:39Ehhh, nieważne :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Prawde mówiąc wolę ładną, skuteczną boczną równoległą od udowadniania sobie że dotknę łokciem asfaltu. No chyba że jakoś drastycznie szybciej zacznę jeździć i tak duże złożenia będa miały uzasadnienie. Edytowane 12 Września 2011 przez theodor. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Prawde mówiąc wolę ładną, skuteczną boczną równoległą od udowadniania sobie że dotknę łokciem asfaltu. No chyba że jakoś drastycznie szybciej zacznę jeździć i tak duże złożenia będa miały uzasadnienie. Bardzo zgrabnie po kilku stronach rzeźbienia dłutkiem w mało atrakcyjnym tworzywie dotkneliśmy ciekawej sprawy. Mianowicie po co w ogóle przycierać czymkolwiek? To z pozoru głupie pytanie, bo odpowiedź jest prosta. Czyż nie? No właśnie dla mnie nie. Bo z moich obserwacji wynika (mam na myśli obserwacje na żywo, nie w telewizorze), że przycieranie kolanem to taka sztuka dla sztuki. 100% lansu. Często widzę motocyklistów w pokracznych pozycjach, byle tylko przytrzeć kolano. A podobno robimy tak by jeździć szybciej. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Bardzo zgrabnie po kilku stronach rzeźbienia dłutkiem w mało atrakcyjnym tworzywie dotkneliśmy ciekawej sprawy. Mianowicie po co w ogóle przycierać czymkolwiek? To z pozoru głupie pytanie, bo odpowiedź jest prosta. Czyż nie? No właśnie dla mnie nie. Bo z moich obserwacji wynika (mam na myśli obserwacje na żywo, nie w telewizorze), że przycieranie kolanem to taka sztuka dla sztuki. 100% lansu. Często widzę motocyklistów w pokracznych pozycjach, byle tylko przytrzeć kolano. A podobno robimy tak by jeździć szybciej. Otóż to! Trafione w samo sedno :buttrock: ! Motocykliści ze "skoliozami", wciągający się na kierownicy, ze zwisającymi tyłkami wyjątkowo kiepsko wyglądają. Co prawda niektórzy jeżdżą nawet szybko, ale moim zdaniem mało efektywnie, bo zamiast wykorzystywać budowę i geometrię motocykla, to z nim walczą. Ale każdy robi to, co lubi. Ja też preferuję jazdę techniczną, a przytarcie kolanem samo przyjdzie - wraz ze wzrostem prędkości i koniecznością zwiększenia pochylenia motocykla.A żeby poprzycierać slidery, to wystarczy do kościoła w kombiaku pójść :icon_mrgreen: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Hahahaha Skolioza. Kocham Was. Turlam się ze śmiechu. Choć nie było mi tak wesoło jak jeden Pan "skolioza" zrobił mnie w Radomiu na ponad sekundę. Małym pocieszeniem było że miał 120 KM więcej. Jednak rozmiar ma znaczenie. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Hahahaha Skolioza. Kocham Was. Turlam się ze śmiechu. Choć nie było mi tak wesoło jak jeden Pan "skolioza" zrobił mnie w Radomiu na ponad sekundę. Małym pocieszeniem było że miał 120 KM więcej. Jednak rozmiar ma znaczenie.W sensie, że ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Co, jak co ale to uczucie jak chrobota się kolanem po asfalcie jest zajebiste :buttrock: A przecież o to chodzi żeby człowiek czół się zajebiście... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Co, jak co ale to uczucie jak chrobota się kolanem po asfalcie jest zajebiste :buttrock: A przecież o to chodzi żeby człowiek czół się zajebiście...Tutaj się z kolegą zgadzam - no jest w tym coś magicznego i nie ma to tamto :bigrazz:Pisałem już kiedyś o tym w innym temacie. A patrząc z boku niejednokrotnie głośniej słychać szorujący slider niż silnik :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Zależy czym się jeździ :D Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi