maly127 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Skoro mowa o narzędziach to czy ktoś może coś powiedzieć o tej marce ?http://moto.allegro.pl/klucze-yato-111-szt-yt-3883-promocja-fv-gwar-i1617830062.htmlOglądając je w Castoramie wyglądają na solidne ale jak jest w praktyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 A czemu gmoli nie spawa się ? A jak ktoś nie chce wydawać kasy tylko wspawać takie wydłużone literki D . W rowerze po zjeździe z dosyć stromej góry pękła rama na spawie , znajomy ojca zespawał MIG'omatem na to szpachla , i jeżdżę nim już 8 lat po tym zdarzeniu . Działki nie mam wiec głownie do napraw pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 rama w rowerze, a w motocyklu to dwie różne ramy. To, że się sprawdziło w rowerze nie znaczy, że w motocyklu też będzie dobre (a na pewno nie będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Skoro mowa o narzędziach to czy ktoś może coś powiedzieć o tej marce ?http://moto.allegro.pl/klucze-yato-111-szt-yt-3883-promocja-fv-gwar-i1617830062.htmlOglądając je w Castoramie wyglądają na solidne ale jak jest w praktyce ?daje rade (mam kilka ich zabawek) ale za tą cenę masz proxxona i bierz proxxona! Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly127 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 daje rade (mam kilka ich zabawek) ale za tą cenę masz proxxona i bierz proxxona!Dzięki za info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nie powiedziałem ze konkretnie rama w motocyklu , wymieniłem 3 środki transportu i kilka możliwych zastosowań . Wiadomo ze rama powypadkowa z pęknięciem , ale mam po ojcu (stoi u rodziny w stodole) jawę 50 skuter z lat 70' z lekko pordzewiałą rama i tam wstawienie łaty wg mnie jest jak najbardziej ok , miałem honde cb450s która posiadała wahacz w postaci profilu o przekroju prostokąta i przy końcu (tam gdzie regulacja naciągu łańcucha) z jednej strony było ok , a z 2 była wspawana blaszką ponieważ oryginalna chyba pękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksukowal7 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam mógłby mi ktoś doradzić jaki zakupić kąplet narzędzi nasadowych z grzechotkami przedłużkami itp. taki 90-120 części mój budżet to 400 zł planuje zakupić z drugiej ręki jeśli jest to możliwe to chciałbym żeby przy uszkodzeniu narzędzia producent wymieniał na nowy. Dotychczas korzystałem z narzędzi kolegi bahco ale nie mogę znaleźć z tej firmy w moim budżecie. Sory jeśli dodałem w złym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Co do sprzedaży narzędzi z dożywotnią gwarancją - raz, że dość niewiele osób chce takowe puścić dalej, a dwa - zrób sobie małe rozpoznanie i poczytaj warunki takowych gwarancji. Bo nie zawsze okazuje się, że taka gwarancja starcza na długo. Jeśli chodzi o same narzędzia, to nie mam pojęcia czego się w Polsce używa i jakie są ceny. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam mógłby mi ktoś doradzić jaki zakupić kąplet narzędzi nasadowych z grzechotkami przedłużkami itp. taki 90-120 części mój budżet to 400 zł planuje zakupić z drugiej ręki jeśli jest to możliwe to chciałbym żeby przy uszkodzeniu narzędzia producent wymieniał na nowy. Dotychczas korzystałem z narzędzi kolegi bahco ale nie mogę znaleźć z tej firmy w moim budżecie. Sory jeśli dodałem w złym dziale.Pierwsze primo używaj wyszukiwarki.Drugie primo przeczytaj cały temat. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja ze swojej strony polecam Jonnesway. Przystępna cena, jakieś 3/4 moich narzędzi mam tej firmy, jeszcze nic nie uszkodziłem ani nie urwałem. Dobry też jest Proxxon, od nich mam tylko komplet nasadek z grzechotką - grzechotka często traktowana przedłużką (nie chciało się wychodzić z kanału po pokrętło z przetyczką), nadal działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 przykleję się tutaj bo nie znalazłem odpowiedniego tematu.Chce kupić kompresor do garażu, będzie używany raz na miesiąc albo rzadziej. Mam blisko do leroy więc najłatwiej było by mi tam odwieść sprzęt na gwarancji w razie awarii. co powiecie o takim stanleyu 24l w promocji za 430zł?Niby chińczyk jak każdy inny ale może troche podziała? http://www.leroymerlin.pl/warsztat/urzadzenia-pneumatyczne/kompresory/kompresor-fccc404stn005-stanley,p117099,l895.html#!oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Podziała, spokojnie możesz brać. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Powinien starczyć.Za to z tą promocją mnie położyłeś... 430zł to nie jest promocyjna cena jak na moje oko... Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 może i tak, ale argumentem jest łatwość zwrotu do naprawy gwarancyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dziennie sie tego nie kupuje dlatego dozbieral bym i wziol cos leprzego na lata jak np. tenhttp://allegro.pl/metabo-basic-240-24-sprezarka-kompresor-i4830823782.html no ale to Twoj wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi