Limo Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Najwazniejsze ze stan stabilny. Bedzie dobrze. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Trzymaj się kolego - wszyscy trzymają kciuki za Ciebie. Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Niech to diabli! Taka wiadomość bardziej psuje humor i skłania do myślenia niż kolejne 10 wpisów w wątku "Smutne, ale prawdziwe. WYPADKI". Zaiste smutne. Oby się dobrze skończyło. Trzymam kciuki. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Wczoraj czytałem wątek , który założył-o problemach z policją w UK. A dziś to. Szybkiego powrotu do zdrowia i pełnej sprawności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Bardzo ku*wa jego mać nie lubię takich wieści :( Bądźmy dobrej myśli a wszystko będzie dobrze. Zdrowia, zdrowia i tylko zdrowia... Czekamy na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Trzymaj sie Sestrome! szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 przykro się czyta takie wieści... Możliwie SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA ŻYCZĘ! A Tobie i najbliższym wiary i cierpliwości, bo My wierzymy, będzie dobrze! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 jutro beda wybudzac brata zaraz po operacji. glowe ma juz zabezpieczona moglem go zobaczyc. jutro jak tylko noge juz poskladaja to beda budzic. mowia ze mozg nie zostaw uszkodzony ale poki nie obudza to nic nie wiadomo. goscia juz podobno zlapali co go wytracil z autostrady. nie wiem co dalej jutro wieczorem moze napisze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Przekaż bratu życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Trzymam kciuki. Niech szybko wraca do zdrowia! Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba405 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia! Musi być dobrze. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 jutro beda wybudzac brata zaraz po operacji. glowe ma juz zabezpieczona moglem go zobaczyc. jutro jak tylko noge juz poskladaja to beda budzic. mowia ze mozg nie zostaw uszkodzony ale poki nie obudza to nic nie wiadomo. goscia juz podobno zlapali co go wytracil z autostrady. nie wiem co dalej jutro wieczorem moze napisze wiecej Właśnie miałem pisać o tym. Jeśli w UK miał wypadek to tam autostrady są grubo monitorowane a też ludzie mają inną mentalność, do pomocy czują się zobowiązani. Druga sprawa to sądy i UK-owe podejście do motocyklistów. Tam dla sądu życie motocyklisty jest warte 175GBP, tyle wyniósł mandat za umyślne spowodowanie śmierci motocyklisty w jeden sprawie sądowej. Ale Sestore to nie grozi. Jutro się wybudzi a pojutrze wbije na forum, bo jak nie to wpierdol!!! :icon_twisted: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 teraz pytanie co można zrobić idiocie, który spowodował ciężkie uszkodzenie ciała motocyklisty, po czym uciekł z miejsca wypadku...? Mi się to w pale nie mieści, pewnie dostanie mandat, bo będzie się tłumaczył szokiem. Jako brat, pewnie widząc gościa wbiłbym mu kose pod żebra, bo bym nie mógł spać że jakieś gówno zużywa moje powietrze na świecie - tylko potem bym żałował, że nie warto przez idiotę iść siedzieć i marnować sobie część życia. Grozi mu cokolwiek poza mandatem karnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi