december74 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam!Przebieg bmw można sprawdzić z :kluczykakompaabsimmobilizer ( nie wiem jak się pisze prawidłowo- przepraszam)skrzyniamoduł światełA najlepsze jest to, że dobry fffaaachooowiec licznik cofnie wszędzie. Książkę można kupić na alledrogo za 5 dych o pieczątkach w niej nie wspomnę... :banghead: Przy oględzinach zalecany koleś zimnokrwisty... ;) wiadomo, jak się napalimy to koniec... :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 najlepiej szwagier co trenuje boks :D i miernik lakieru.... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Mnie to fascynują takie małe przebiegi w nie oszukujmy się już leciwych samochodach..A tym bardziej upewniam się w tym, że graniczy z cudem kupienie 530d z małym przebiegiem w dobrych pieniądzach kiedy popatrzy się na Niemieckie strony z ogłoszeniami gdzie takie przebiegi mają samochody 4-5 letnie..Ale cóż, cuda się zdarzają :biggrin: :biggrin: :biggrin: (Co do tego ogłoszenia to sprzedając swoją E39 z takimi jak tu fotelami z pakietu Exclusive i z większym przebiegiem mogę śmiało powiedzieć, że skóry były praktycznie nie używane.. ) Edytowane 24 Lutego 2013 przez zsakul1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 potrzebuje info na temat BMW 3 - E46 czy wersje po liftowe od 2001 mialy silnik benzynowe 2.0 , 6 garnkow ? bo na wikipedia znalazlem info ze po lifcie benzynka z oznaczeniem 320i urosla do 2.2 L , ma to duze znaczenie w oplatach przy ewentualnym sprowadzeniu auta z niemiec , powyzej 2.0 sa dosc duze...a mnie intresuja silniki 6 cylindrowe Celuj tylko w poliftowe, przed 2001 duże prawdopodobieństwo urwania mocowania tylnego napendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Celuj tylko w poliftowe, przed 2001 duże prawdopodobieństwo urwania mocowania tylnego napendu Witam!Mocowanie można urwać w każdym modelu, i to akurat nie jest podstawą do dyskwalifikacji danego auta... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 No e46 M3 miało nawet akcje serwisową z wymiana podłogi bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Celuj tylko w poliftowe, przed 2001 duże prawdopodobieństwo urwania mocowania tylnego napenduPoważnie? Nigdy wcześniej o tym nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Poważnie? Nigdy wcześniej o tym nie słyszałem. Jasne jest że wszystko można urwać jak się bardzo postarasz, ale w tym modelu była akcja serwisowa w niemczech, wada konstrukcyjna czy coś, bo się za często urywało :) https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1LENP_enPL471PL471&ion=1&ie=UTF-8#hl=pl&rlz=1C1LENP_enPL471PL471&sclient=psy-ab&q=bmw%20e46%20urywanie%20tylnej%20belki&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=7edc8c0475022595&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.43148975,d.Yms&biw=1366&bih=643 Edytowane 28 Lutego 2013 przez Tuzmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal_74 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jestem fanem BMW szczególnie motocykli i zamierzam zakupić BMW R1200C James Bond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mysle o zmianie swojego Audi A6, rozgladam sie za samochodem, widzialem juz "kilka".Zwracam duza uwage na komfort wnetrza, duzo z tych aut ma bajeranckie deski z bajerami stylistycznymi oraz elektronicznymi.I wiecie co? Chodz wnetrze BMW jest skromne w porownaniu do np. Insigni, IS 220, Mondeo czy Accorda, to jednak bije ono wszystkich jakoscia wykonania, ergonomia. Mi sie podoba ten wrecz "ascetyczny" styl deski, ktora jest do bolu klasyczna, nie przeladowana klawiszami.Zatocze w zyciu kolo i ponownie jak zmienie auto to na BMW :) PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No i wrocilem do grona posiadaczy samochodow marki BMW :)obejrzalem naprawde wiele roznych modeli samochodow, no i BMW najbardziej mi i mojej zonie "lezalo".Mamy teraz 320 i w slusznym czarnym kolorze z 2009 roku. Jezdzi wspaniale :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Januszm gratulacje.Odnośnie tego co pisałeś w kwestii jakości Mondeo, Insignii i IS220. Wg mnie dobrą jakość wykonania ma IS (akurat jeździłem IS250 a nie 220), insignią jeżdżę teraz i jakość wykonania (przynajmniej wnętrza) wg mnie jest lepsza niż mondeo ale przy IS wymięka. Ciekawostką jednak jest co innego - citroen C5. Powiem tak - byłem zaskoczony pozytywnie jakością materiałów we wnętrzu C5. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Januszm, przyjemnie się tym jeździ, są miłe w dotyku, będziesz zadowolony.Od momentu kiedy z ojcem sprowadziliśmy pierwszą trójeczkę (sam ją wybrałem), to od tego czasu lubię te samochody, i nie dlatego że są jakieś wyjątkowe, bo znalazłby lepsze, ot po prostu, lubię.Do tej na zdjęciu, wychodziłem w nocy z domu (będąc srywakiem), siadałem, uruchamiałem i słuchałem.Co do Lexusa (małego i nie tylko), to pierwsza liga, jeśli idzie o jakość wykonania (tylko nie z 220d) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ta e21 to z silnikiem r6? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ta e21 to z silnikiem r6?Była to BMW E21 320 (R6) 1981, już na podwójnym reflektorze z przodu. Z piękną beżową tapicerką i felgami.Wcześniej mieliśmy 2002ti gdzie nie można było dostać w PRL od ręki pierścieni, po roztoczeniu kanałów przypasowały od czegoś tam, już nie pamiętam od czego. Eksperymenty były różne, spowodowane głównie brakiem dostępności towaru w PRL. Np w Daihatsu 1.0 d pierścienie pasowały od Łady z pierwszego szlifu, po małym spasowaniu (zeszlifowaniu) na zamkach. No niestety takie czasy były, miejmy nadzieję że nie wrócą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi