mrswistak Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ooooo super zaraz lece sprawdzić.Mam taki sam luz jak na filmiku, to łożysko koszyka do wymiany czy cały koszyk też bedzie trzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Łożysko wystarczy,chyba że luz na nitach przy koszyczku się zrobił.Sprwdz koszyczek tarcze po ściągnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrswistak Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jaką grubość mają mieć tarczki ? i mniejwięcej jaki koszt tego łożyska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Łożysko z 50 zł co do tarcz to popatrz w serwisówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrswistak Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Łożysko z 50 zł co do tarcz to popatrz w serwisówce. Gość w serwisie Hondy powiedział mi 306PLN za łożysko ;o Obszukałem się troche w internecie i moje pytanie jest takie... Wie ktoś gdzie mogę dostać takie łożysko w normalnych pieniądzach? bo ja nic nie znalazłem ;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrswistak Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zna ktoś jakiś sklep gdzie moge zakupić takie łożysko w normalnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrswistak Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zaczęło stukac po zmianie oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heny Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Zaczęło stukac po zmianie olejuTrudno postawić diagnozę bez dźwięku.W moim przypadku pomogła wymiana sprężynek napinaczy rozrządu.Po 2000 znów stukanie wróciło ale wyraźnie z tylnego cylindra wymiana całego napinacza pomogła(cena +/- 300pln w HRG Poznań).Bardzo łatwo jest go sprawdzić napinając sprężynęw czasie pracy na biegu jałowym jak stukanie ustanie masz winnego.1 cylindra nie sprawdzisz bo brak dostępu. Edytowane 12 Października 2013 przez Heny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem SP1 i chce ja podszykowac na tor (Poznan) mam kilka pytan :- jakie przelozenie jest optymalne czy zostawic serie-do laminatow jaki przedni stelaz zastosowac bo chce orginał zdjac zeby w razie gleby nie kumulowac kosztów czy moze wytarczy sam ten stelaz od mocowania baku do lusterek.-moze ktos ma na sprzedaz uzywane laminaty,sety torowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, pytanko w imieniu kolegi czy znacie, macie namiar na kogoś kto wykonuje albo ma do sprzedania taki dolny pług do VTR jak na fotce? Czy tylko na zamówienie jak tak to proszę o jakieś namiary http://www.whaccessories.com/images/CTSMotoVTR1000.jpg Wiem ze z linku tego można zamawiać ale bardziej chodzi mi o nasz rynek:) Edytowane 18 Stycznia 2014 przez D0l0R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomenes Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wymiana całego napinacza jaki koszt wymiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bardzo łatwo jest go sprawdzić napinając sprężynęw czasie pracy na biegu jałowym jak stukanie ustanie masz winnego.1 cylindra nie sprawdzisz bo brak dostępu. Chyba nigdy tego nie robiłeś i nie wiesz co piszesz.Podczas pracy jak naciągniesz to zluzujesz łańcuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Szukałem i nic nie znalazłem, sam teraz bede szukać VTR mam upatrzonego z 1998r i wpadłem z kumplem na pomysł zeby kupić owiewki z VTR sp1 i pobawić sie w cięcie itd.... co o tym myślisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkosa Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 witam ja posiadam czerwoną ftr 1000 z 2005 niedawno zakupiłem przed zimą i jestem zadowolony jezdzi sie super polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 To pozostaje szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi