Majkiel Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 spójrzcie na ten film. Czy to wg. was zbieg okoliczności? a może celowo ustawiony przypadek? http://www.joemonster.org/filmy/29230/Fata...eg_okolicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Dziwne ze przed uderzeniam nie bylo slychac silnika motocykla Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obniski Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Nic dziwnego ze nei słychać najwyraźniej szybko nie jechał, sportowego tłumiku też nie miał. Zdecydowanie słychać pisk przed uderzeniem co mogło by wskazywać na hamowanie. dziwne tylko ze się nie rusza i o własnych siłach nie wstał. Tym bardziej że to nie czołówka, a zajechanie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Fatalnie :rolleyes: w ogóle się nie ruszał... Coś więcej wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Fatalnie :rolleyes: w ogóle się nie ruszał... Coś więcej wiadomo? Zgiął sam nogę, co widać. Ja jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajaos Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 UUU chyba nieprawidłowa zmiana pasa przez puszke.... Cytuj Mają tam piwo tak zimne jak serca waszych dziewczyn..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ehh :( Ale jak on uderzy w ten samochód, jak jechali w tym samym kierunku a puszka ma maskę rozwaloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajaos Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Zmieniał pas i moto walneło w przód...znaczy bok... Cytuj Mają tam piwo tak zimne jak serca waszych dziewczyn..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morel_ Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) W telawizji podawali że dwa samochody się stuknęły więc to wgniecenie na masce, to nie od dwókółki. Motór albo cisnął się bokiem i w momencie kolizji aut też dostał (lub chciał odskoczyć i poszedł w krawężnik), albo szedł za nimi i nie wyrobił z hamowaniem i stąd się wyłożył. Edytowane 8 Października 2010 przez morel_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 wcześniej było gdzieś napisane o tym wypadku. Peugeot nie wyhamował i uderzył w tył innego samochodu a motocykl uderzył w tył tego Peugeota. Nie wiem czy nie było o tym na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mnie zadziwia jakiego trzeba mieć Anioła za plecami żeby wyłożyć się przy dwóch policjantach (chyba nawet motocyklistach) i jeszcze przy instruktorze. Chyba mocno nie puknął skoro leży blisko moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) Mnie zadziwia jakiego trzeba mieć Anioła za plecami żeby wyłożyć się przy dwóch policjantach (chyba nawet motocyklistach) i jeszcze przy instruktorze. Chyba mocno nie puknął skoro leży blisko moto. Albo pecha - pewnie wszyscy się zagapili na zasadzie "o kręcą coś - ciekawe co" :] A co do zdarzenia - nie widać drugiego auta (przed peugeotem) na jakies 10-15m. więc ja stawiam na to że samochód wjechał w moto, a maskę wgiął swoim ciałem motocyklista. A oczywiście komentator chciał powiedzieć "motocyklista się zderzył" i twierdzi, że to ilustracja wypowiedzi o "niegrzecznym" motocykliście - jak dla mnie wygląda to dokładnie na odwrót - wina kierowcy auta. Edytowane 9 Października 2010 przez krycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvos Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ustawione. Policjant zareagował zbyt szybko i bez wezwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 A co to policjant ? Sam bym wybiegł? Nie każdy policjant to fleja i menda, czasami też zdarzają się ludzie, którzy z rozsądkiem podchodzą do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Z policją jest ten kłopot że zwykle są nadgorliwi i upierdliwi, a wtedy kiedy naprawdę potrzeba ich obecności to nie śpieszą się zbytnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi