mkulpa Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Tak przeglądam sobie aukcje i znalazłem takie ogłoszenie http://otomoto.pl/ktm-inny-530-exc-r-supermoto-M1901485.html koleś ma założoną taką fajną małą tablicę której nie zgubi się tak szybko jak normalnej motocyklowej. Czy on ją zrobił sam czy jest dostępny taki rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayerman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Na bank sam zrobił. W Polsce jest tylko jeden wymiar tablicy motocyklowej. Jest to określone przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkulpa Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Na bank sam zrobił. W Polsce jest tylko jeden wymiar tablicy motocyklowej. Jest to określone przepisami. Czyli miał bym mandacik jeśli zrobię to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Tak mandacik by był,a może nawet coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkulpa Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Tak mandacik by był,a może nawet coś więcej. OK, więc dzieło tego gościa z aukcji nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z miejsca dowód zabrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z miejsca dowód zabrany. niestety już lepiej jechać bez Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a te co sa w skuterach? widziałem kilka takich mniejszych niż oryginalna do moto ale nie taka jak ta tylko pomniejszona jak (litery były w rzędzie np KLI i pod spodem liczby) by i z blachy takiej jak oryginalna Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a te co sa w skuterach? widziałem kilka takich mniejszych niż oryginalna do moto ale nie taka jak ta tylko pomniejszona jak (litery były w rzędzie np KLI i pod spodem liczby) by i z blachy takiej jak oryginalna W skuterach są odpowiednie dla skuterów (tych "małych"*). Nie uprosisz Pani w wydziale komunikacji, żeby dała Ci mniejszą, bo taka Ci się bardziej podoba ;) * nie wiem dokładnie jakie parametry musi spełniać skuter, żeby mieć małe tablice, obstawiam, że pojemność do 50ccm i moc mniejszą niż x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 na mistrzostwa swiata we Wloszech drukowali takowe kopie orginalnych by sobie nog niepociac jak koza wyskoczy spod tylka Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a te co sa w skuterach? widziałem kilka takich mniejszych niż oryginalna do moto ale nie taka jak ta tylko pomniejszona jak (litery były w rzędzie np KLI i pod spodem liczby) by i z blachy takiej jak oryginalna Skuter - motorower. I nie tylko skuter, tylko każdy motorower ma taką małą blachę. * nie wiem dokładnie jakie parametry musi spełniać skuter, żeby mieć małe tablice, obstawiam, że pojemność do 50ccm i moc mniejszą niż x. Bardzo dobrze obstawiasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 spoko, rozumiem. Nie pomyślałem ze sa pewnie różnice. Pozdro Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 zawsze możesz zrobić 400/50 wtedy dostaniesz mała blache i jeszcze na dowód będziesz jeździł :buttrock: :icon_twisted: (napisze w nawiasie że żarcik żeby jakiś moherowy frustrat sie nie przyczepił :D ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 U mnie pod pracą ostatnio stał zajebisty plastik z małą blaszką. Tylko silnik w ramie wyglądał na dziwnie mały, no i klamki sprzęgła brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Bardzo dobrze obstawiasz :) Vector, siadł i wstydził się! "motorower - pojazd jednośladowy lub dwuśladowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej nieprzekraczającej 50 cm3, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 45 km/h;" jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi