J.Pastor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 alonzoo widziałem już taką traję na starym turbodieslu VW w akcji. Popierdalało to jak Pan Samochodzik, ciężko było dotrzymać mu tempa Intruderem. Koło stawiał do pionu jak chciał, panienka z tyłu robiła w gacie co chwile. Z dźwiękiem też nie było siary, w normie. Ręczna robótka młodego bajkera z Wielkopolski/Gniezno okolice :lalag: tak że jeździć to to będzie a jak wyglądać? Masz już jakiś pomysł, zdjęcie, rysunek? Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ręczna robótka młodego bajkera z Wielkopolski/Gniezno okolice :lalag: Czyżby Tomek => Dark Styx :icon_question: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Alonzoo nie masz czegoś wspólnego z gościem, który w zeszłym roku na Krotoszynie był czarną trają z (o ile pamiętam) V8-ką z audi? Moto elegancko wykończone plastikami w stylu "UFO". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Alonzoo nie masz czegoś wspólnego z gościem, który w zeszłym roku na Krotoszynie był czarną trają z (o ile pamiętam) V8-ką z audi? Moto elegancko wykończone plastikami w stylu "UFO". ta trajke zrobil moj koles, a wykonczyl obecny wlasciciel. ma silnik audi v8 ja robie sam i sam krzesze pomysly. ta traja TDI ma byc czyms calkiem nowym i zupelnie innym. podobna dosc do mojej obecnej ale krotsza. zreszta przedni zawias od gsxr mowi sam za siebie. mam nadzieje ze zmieszcze sie w 400 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opel miał TDS z BMW, późniejszy 2.5TD to już Ich konstrukcja, jak i ostatni 2.5DTI... Rozbierz 2.5TDS a 2.5TD a zobaczysz różnicę ;) Uwielbiam teoretyków... Pozdro all :flesje: Specjalnie dla Ciebie teoretyku http://www.motonews.pl/opel/news-332-opel-...urbodiesel.html http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php...4709&highlight= Tutaj tez sobie mozesz poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 szerokosc gumy tylko 295 ? Nie za mala ? Ja sie tam nie znam ale jak na moj mlody rozum to mogla by byc szersza opona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zapowiada się git. Będzie szedł jak pocisk podejrzewam, chociaż moja znajomość samochodów ogranicza się do tego że wiem jak je odróżnić od śmietnika, chociaż i to niełatwe czasem jest. :icon_mrgreen: A mnie nadal się marzy coś a`la Boss Hoss....zmniejszyłem nawet "pułap" marzeń, V6 nawet by wystarczył mi na początek.... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 szerokosc gumy tylko 295 ? Nie za mala ? Ja sie tam nie znam ale jak na moj mlody rozum to mogla by byc szersza opona. troche racji jest na taką fele powinna pojsc 335-355 ale 295 stworzy taki ladniutki stożek od tylu bedzie widac szeroką oponę a powierzchnia przylegania nie bedzie az taka okrutna. zreszta na fotkach jak zobaczysz te kapcie są juz zalożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Znalazłem taką krótką na upsajdzie to chyba będzie coś podobnego (tylko silnik jest z Garbusa): http://img836.imageshack.us/img836/1752/iczyn200739.jpg Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie do konca. Trajki ktore robie wedlug moich pomyslow maja silnik na wlasciwym miejscu czyli z przodu :banghead: :banghead: te z silnikami z tylu nie daja tyle frajdy bo sterownosc jest cienka. albo dochodzi do takiej glupoty ze pchasz konie mechaniczne w silnik a kilogramy dociazenia na przod . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 No tak, silnik Garbusa znajduje się poza tylną osią i częściowo poza pojazdem, wyważenie takiej trajki to porażka. Ale recepta za to była prosta - odciąć tył Garbusa i dospawać główkę ramy z przodu, dlatego tak dużo ich było. A z centralnym silnikiem to więcej zabawy z ramą. Od czego będzie zawieszenie z tyłu? Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mysle nad belką od e39 jest sliczna wielowachaczowa jedyny problem to ze aluminiowa ale postaram sie cos wymyslic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mysle nad belką od e39 jest sliczna wielowachaczowa jedyny problem to ze aluminiowa ale postaram sie cos wymyslic. a to problem, ze alu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Alonzo a możesz nam zdradzić ile PLN kosztuje budowa takiej trajki?? :crossy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 co do kosztow budowy to zalezy jak wszedzie od grubosci portfela. Same tylne kola to wydatek ok 5tys opony 800pln wiec juz 6 brykneło. za tyle juz da sie kupic traje ale nie z takimi kolami :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: to bedzie drogi sprzet a jego wartosc napewno przekroczy nową Haye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi