Shinigami Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Może i tak jest ale znajduje się bliżej niż np. kolano kierowcy. Wystarczy, że usadzisz dupę bardziej na lewo lub prawo o te pare milimetrów i nawet nie poczujesz różnicy a będziesz jechał na wprost :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zgadza się Hero :) Ale zastanawia mnie jedna rzecz, wydechy umieszczone pod zadupkiem owszem przesuwają środek ciężkości wyżej, ale jest on w linii motocykla, natomiast jeżeli komin (1) jest umieszczony po prawej stronie to przesuwa się obciążenie na prawą stronę.. co jest moim zdaniem gorszym rozwiązaniem. Jeżeli źle myślę niech ktoś mnie oświeci. Uwierz, że te skośnookie, jajogłowe, żółte inżynierki tak to wykombinowały, że motocykl ma swój środek ciężkości w optymalnym miejscu nawet przy (wydawałoby się) asymetrycznej budowie ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie tylko skośnookie - ostatnio też Germanie poszli w lekką asymetrię :) BMW S1000 RR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 taa... beema S1000RR łoji dupy wszystkim skośnookim superbike'om... Świat sie kończy! jeszcze pare lat temu coś podobnego było nie do pomyślenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 ciekawe czy bmw by hayabuse wyprzedziło na top speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qjqB1296ieg W pierwszym widać, w drugim autor twierdzi, że bejca dwa razy wciągneła Haye. Po za tym to prawie pewne, że będzie taki wyścig na YT :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Chceck out: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 (edytowane) Ładnie beemka poszła - 299 km/h, hayka zamknęła licznik... Z tego co widziałem hayka wyskalowana do 180 mph, więc prędkość licznikowa Hayki niższa. Ciekawe byłoby zmierzenie tego przy pomocy radaru albo lasera. Edytowane 3 Października 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Wystarczyłby dobry gps moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 mniam mniam http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...w-video-ZX-10R/ Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nawet całkiem, całkiem. Zielony ku*ewski power znów nadchodzi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 a mi się wizualnie w ogóle nie podoba. Mam nadzieje, że będzie chociaż dobrze zapie**alać :P Za to nowe małe gixery wygladają świetnie. Stylistyczny powrót do k6 wyszedł idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ciekawy jestem jak ta kawa wypadnie w testach porownawczych i ile ma koni tak naprawde dodam ze byla ona szykowana przez vermulena pod wsbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Eee tam jakieś kawałsraki tu dajecie, patrzcie na to: http://moto.onet.pl/202959,7690755,1,zdjecie.html?node=27 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi