Swiety Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Koleżko , skoro sam piszesz takie pierdoły : NIKT NIE BĘDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYĆ, BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE, to może daj spokój innym Spoko. Jak tak dalej pójdzie to nie długo zamiast zaproszeń na parady ślubne, zaczną pojawiać się zaproszenie na parady równości... Ja tam nic przeciwko im nie mam, o ile nie obnoszą się z tym publicznie... :flesje: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja również - miękka faja, nie dał na gumę przed policją :wink: No właśnie, myślałem, że coś będzie z tą policją... Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Kiedyś wrzucałem ten film, powiedzmy znajomy robi objazd Stolicy. http://www.youtube.com/watch?v=LzuO0zCVlIA No właśnie... to już teraz wiem kto mi niespostrzeżenie podłożył świ... kamerę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 nie Warszawa ale... http://www.youtube.com/watch?v=vbbBba0Hf5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 nie Warszawa ale... http://www.youtube.com/watch?v=vbbBba0Hf5k Zdrowo ciśnie :lalag: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Dobrze wchodzi przy ścianie. Kozak, całkiem dobre Zło:) Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 to KS-rider może napada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 co do jazdy autora... ogólnie ok... bardzo spokojnie... z tym tico to niestety trochę wy daliście ciała... co do tico to rzeczywiście coś jest też prosto na mnie wyjechał dziadek zielonym w zeszłym roku na toruńskiej. co do ostatnich prezentacji... z zagranicy ... mam nadzieję że nigdy nie będę kusił tak losu... niestety obawiam się że większości tak jeżdzących dziś już nie ma wśród nas :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Są długie jest jazda :D ale gość musi znać doskonale teren albo ma maksymalnego farta, zobaczcie 1:29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Na krawedzi :clap: Może i mam najebane, ale zobaczę co powie żona na niego :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KabanBandit Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Odnośnie filmiku autora tematu: Mówisz, zależy Ci na spalaniu. Oglądałem częściowo Twój filmik no i nie wiem czy to taki 'ekodriwing' (albo riding :D) Na hynka w stronę żwirek ciskasz moto do ponad 1,40 a potem mocno w klepki. Taka delikatna dygresja z mojej strony :) A ogólnie to wydaje mi się że jazda spokojna. Porównawczo to ja jestem daffca :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Są długie jest jazda :D ale gość musi znać doskonale teren albo ma maksymalnego farta, zobaczcie 1:29 dokładnie, tez na mnie ten fragment zrobił wrażenie, tym bardziej że bus zasłaniał rozjazd. Jak nam wybudują autostrady i bezkolizyjne obwodnice to też tak będziemy latać, przecież on się zmaga tylko z jadacymi w tym samym kierunku, nikt mu z lewej lub z prawej nie zajedzie no i za granicą nie ma deawoo tico ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajaos Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 dokładnie, tez na mnie ten fragment zrobił wrażenie, tym bardziej że bus zasłaniał rozjazd. Jak nam wybudują autostrady i bezkolizyjne obwodnice to też tak będziemy latać, przecież on się zmaga tylko z jadacymi w tym samym kierunku, nikt mu z lewej lub z prawej nie zajedzie no i za granicą nie ma deawoo tico ;-) heheh ale dalej 1.53 tez sypie. Ciężarówka jest i rodzielenie :) na styk ze scianą wali. W tunelu to w ogóle na żylete... :icon_mrgreen: Cytuj Mają tam piwo tak zimne jak serca waszych dziewczyn..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Uspokoiliście mnie. To znaczy że dorosłem i już nie zapie**alam. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 nie Warszawa ale... http://www.youtube.com/watch?v=vbbBba0Hf5k Nawet ładnie mu się udaje :). I jest sławny. To i na paradę tłumy pewnie zwalą :crossy: :crossy: :crossy: . P.S. Nie to, że zapeszam, ja mu setki życzę :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi