poljan Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam, zakupiłem Triple'a R i seryjnie ma oponki Pirelle Dragon Super Corsa. Chciałbym poznać Waszą oponie na ich temat. Pozdraiwm, KP Cytuj Practice make Perfect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Chciałbym poznać Waszą oponie na ich temat. dotychczasowe opinie: wyszukiwanie w treści, wyniki przedstawione jako posty. wyszukiwarka po prawej u góry, wypada się z tym urządzeniem zaprzyjaźnić jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawel239 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam Jakie obecnie polecalibyście opony do Streeta? Wpadły mi w oko takie modele: Bridgestone BT023Metzeler M7RRMichelin Road 5Pirelli Angel ST Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Inne moto bo Moto Guzzi Norge 1200 mam Pirelli Angel ST. Jestem bardzo zadowolony. Właśnie kupiłem nowy komplet. Edytowane 2 Lutego 2021 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Wśród opon turystycznych uwzględniłeś opone sportową. Określ czego oczekujesz od opon, jakie przebiegi sezonowe robisz.. Łatwiej będzie doradzić Cytuj -> Zostań żołnierzem Rzeczypospolitej <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawel239 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Ostatnio coś nie bardzo się dążyło stąd wiele kilometrów nie robię. Czasem wypady weekendowe po ok 200 - 300 km poza tym dojazd do pracy, jazda po mieście. Trochę ogólnikowo ale potrzebowałbym coś uniwersalnego do jazdy co dzień, w weekendy trochę winklów. W deszczu raczej nie śmigam chyba że w trasie gdzieś dopadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Pirelli Angel ST polecić mogę, na dwóch sprzętach to miałem (i mam na CBR), czyma jak cza, ludzie chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Na pewno nie kupil bym Bridgestone'a Sam trzymam sie Metzeler'a jego walory poznaje sie na mokrym, na suchym jak po szynach ! Raz zdradzilem z Conti Sport Attack II. Na suchym OK a nawet bardzo OKale na mokrym to strach bylo jechac ! Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 W dniu 2.02.2021 o 13:58, ppawel239 napisał: Witam Jakie obecnie polecalibyście opony do Streeta? Wpadły mi w oko takie modele: Bridgestone BT023Metzeler M7RRMichelin Road 5Pirelli Angel ST Co sądzicie? Dużo zależy od tego jak będziesz jeździł- tor, ulica, czy jeźzisz turystycznie, czy bardziej agresywnie. Od określenia stylu i przeznaczenia powinieneś zacząć i na podstawie tego dobierać opony. Do Streeta ze względu na jego osiągi bardziej celowałbym w: 1. Pirelli Diablo Rosso 3 2. Bridgestone S21 lub S22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 M7rr można kupić w świetnych pieniądzach. Jeśli chodzi o drogę to nie jeździłem na lepszej oponie. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi