MaciekTOS Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja narazie A1 na pierwszym czekam teraz na wiek na A Kat B nie będe robił nigdy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawyerek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A i B za pierwszym, przy czym B jeszcze na maluchu, więc później musiałem się jeszcze nauczyć jeździć samochodami ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarameb Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ...jak to mówią za drugim zdają Ci co potrafią jeździć, a za pierwszym tylko farciarze :P No to podobnie do tego podchodzę :P jakby się udało, fajnie, jak nie, to mam jeszcze trochę czasu :P Dziś 16.30 'B' robię, A zacznę jak zdam to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A - za pierwszym, B również ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 B - za pierwszym A - dopiero po drugim podejściu, ale najśmieszniejsze jest to na czym mnie oblał, mianowicie jeszcze na placu manewrowym nie obejrzałem się za siebie przy ruszaniu :biggrin: taa to były czasy... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A1 za 2 razem powod: zbyt wolne hamowanie awaryjne na mokrej nawierzchni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeroniCa-er5 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja A zdałam za 1 razem :D co dziwne, bo np. panicznie boję się jeździć samochodem i prawka na B nie mam :P i mieć póki co nie będę... Ot tak. Egzaminator w Płocku za wszelką cenę starał się mnie uwalić ale byłam twarda i się nie dałam :D. Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Taki temacik, trochę mnie teraz nurtuje, jutro mam egzamin i się zastanawiam jaki procent puszczają za pierwszym razem :P Przepuścić to można kogoś w kolejce, jak nie umiesz jeździć lub nie znasz zasad to WON z drogi :bigrazz: Ja zdawałem w '98 i z 15 osób zdało tylko 2 ja i mój kuzyn :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibor Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 B za pierwszym - nie bylem pewien jednego pytania w testach, instruktor podszedl, popukal palcem i szeptem na cala sale: "CEEEEE":) Na jezdzie poprawialem parkowanie, a na miescie koles ktory jechal po mnie wymusil pierwszenstwo na rowerzyscie wysylajac go do rowu - i tez zdal:) No ale u nas to byl przedmiot w szkole i oblanie rownalo sie powtarzaniu klasy... A za pierwszym - jakies 3 tygodnie po egzaminie na B, przy osemce zaliczylem podporke z awaryjnym hamowaniem, bo plac manewrowy sasiadowal z chodnikiem i jakas rodzinka wpakowala mi sie pod kola... egzaminator chyba nawet nie zauwazyl, caly czas mial nos w papierach:) Tak, to byly piekne czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 1 sierpnia roku 2006 zdałem teorię kategorii A oraz B, w ten sam dzień zdałem praktykę kategorii A oraz B, wszystko za pierwszym podejściem, dokładnie tydzień po moich 18 urodzinach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A i B za pierwszym. A1 za trzecim (kompletnie wtedy nie znałem przepisów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Taki temacik, trochę mnie teraz nurtuje, jutro mam egzamin i się zastanawiam jaki procent puszczają za pierwszym razem :P w sumie, nie ma się co nastawiać że się od razu uda, ale z ciekawości zapytam, za którym razem zdaliście, na czym się wykładaliście? Ja zdałem za pierwszym i wydaje mi się że około 90% z nas zdało za pierwszym Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Taki temacik, trochę mnie teraz nurtuje, jutro mam egzamin i się zastanawiam jaki procent puszczają za pierwszym razem :P w sumie, nie ma się co nastawiać że się od razu uda, ale z ciekawości zapytam, za którym razem zdaliście, na czym się wykładaliście? "B" za drugim w Rzeszowie w 2004r, bo za pierwszym "nie mozna bylo". Examinator by sq*synem wywalil w ogole 3/4 ludzi. Za drugim razem byl inny, normalny (gdyby chcial mnie uwalic to znalazlby pretekst). "A" za pierwszym, rok temu w Krakowie - tu egzaminator byl na prawde czlowiekiem, uwalil 2 z grupy ale sam bym ich nie puscil. Mlody, jeszcze nie zepsuty lapowkarstwem czlowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarameb Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No, to teraz mi też się udało B - za pierwszym razem, gdyby chciał to by mnie usadził, miałem farta że dobry gość się trafił ;) A... w trakcie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeroniCa-er5 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No to gratulację i powodzenia na A :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi