jarameb Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Taki temacik, trochę mnie teraz nurtuje, jutro mam egzamin i się zastanawiam jaki procent puszczają za pierwszym razem :P w sumie, nie ma się co nastawiać że się od razu uda, ale z ciekawości zapytam, za którym razem zdaliście, na czym się wykładaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Taki temacik, trochę mnie teraz nurtuje, jutro mam egzamin i się zastanawiam jaki procent puszczają za pierwszym razem :P w sumie, nie ma się co nastawiać że się od razu uda, ale z ciekawości zapytam, za którym razem zdaliście, na czym się wykładaliście? Ja zdalem za pierwszym razem,zarowno na A jak i na B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 w wieku 16lat zdałem za 1szym prawko A1 (właściwie niczym się nie różni oprócz jazdy mniejszą pojemnością na egzaminie od A) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 za 3 bo w ogóle nie umiałem jeździć a teraz tak nap**dalam ze nikt nie może za mną nadążyć :) oprócz paru debili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Ja zdałem za pierwszym razem A,B,T,C,C+E, a za drugim razem kat D Jeśli trafisz na kogoś kto chce Cię upierdzielić to choćbym nie wiem co, to to zrobi. Tak było u mnie z kategorią D. Facet mi oznajmi po zjechaniu na plac że wymusiłem pierwszeństwo na rondzie i nie było gadki. Nie stresuj się zbytnio bo to nie pomoże, staraj się spokojnie do tego podejść i z nastawieniem, że jak nie zdam to nic się nie stanie. Bo jak będziesz myślał muszę zdać to wtedy ta presja nie pozwoli Ci jasno myśleć i łatwo o błąd. Edytowane 22 Lipca 2010 przez KAROLSKI Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 na A za pierwszym, na B za drugim Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A i B za pierwszym. Sie gra, sie ma..... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A za drugim, z B jeszcze walcze... nie piszę ile razy, bo to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 B za pierwszym... A w sumie za 4.... ale miedzy 3 a 4 była odległość 5 lat..... w miedzy czasie zmienili motocykle i przepisy :D zatem z aktualnymi przepisami (i na normalnym motocyklu w Łodzi) za 1 :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 warto przed samą jazdą posłuchać sobie w mp3 swoich ulubionych piosenek, to odpręża ;) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.wroc Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A - za pierwszym B - za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A+B za pierwszym razem. egzam praktyczny na A polegał na zrobieniu ósemki starym rozpadającym się komarem. Po wrzuceniu 1 nie trzeba było puszczać sprzęgła- komar sam delikatnie ruszał, mimo wciśniętej lewej klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 b zgubiłem rachube ile razy nie zdałem B i sprawe olałem (wydaje mi sie że 5 razy) teraz myśle zrobić reaktywacje (mineły 3 lata od ostatnego niezdanego egzamu ) A w trakcie znając moje zdolności to pewnie bedzie 4-5 , to powiedziałem sobie że odpuszcze po 8 niezdanym praktycznym :icon_twisted: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A i B za pierwszym razem. Chociaż pamiętam jak miałem gluta zdając na B- cały kurs i nauki były na maluchu, a egzamin na Fiacie Uno. Było lato, na skrzyżowaniu auto mi zgasło, lecz chodził wentylator a ja biedny żuczek myślałem, że to silnik i nie mogłem ruszyć... Nawet egzaminator miał banana na gębie do końca jazdy :cool: Głowa do góry - jeżeli lubisz jeździć i dobrze się w jeździe czujesz - zdasz bez problemu - i pamiętaj bez stresu :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 I A i B za pierwszym. W obu przypadkach na początku mi pojazdy zgasły... Więc B przejechałam w wielkim stresie, żeby nie zgasł po raz kolejny, fiat panda pare razy dostał do odciny ;) a przy A byłam już niemal od startu pewna, że nie zdam (bo egzaminator przede mną 2 osoby uwalił i nie był pobłażliwym typem). A tu na koniec niemal "laurka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi