MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ano :icon_mrgreen: OT: I jak tam pijaczyno, o ktorej wyjechales..? Po małej drzemce, koło 14-tej. Ale ciąłem nieźle bo o 17;20 byłem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ja już w domu, było zajefajnie do odcinki :icon_mrgreen: ...wszystko przez Gerarda :icon_razz: :biggrin: bez słowa wyjechałeś :icon_evil: Oto jestem. :bigrazz: dojechałeś bez problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 I ja powrocilem. Dzieki wszystkim za weekend relaxu i dobrej zabawy. Szkoda ze sporo ludzi dalo rade tylko na jedna nocke, ale i tak bylo bardzo zacnie. Mariusz - przegapiles historie ogniskowa o bialych skarpetkach i dresie drugiego Mariusza ;) Ciesze sie ze pomimo glupoty wyczynu dotarles szczesliwie. Musze wam powiedziec ze sowy z forum nie kojarze, ale rowny z niego gosc. Ide sie umyc, zjesc i odsypiac. Do nastepnego. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ja już w domku...a dresik rzeczywiście niczego sobie :) Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No to czekamy na foty ochlapusy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ale powiem jedno 5 rano i wszyscy już spali, słabe z Was pijaki* :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 I ja powrocilem. Chyba wyprzedziłeś mnie na Katowickiej. Taki sam motocykl, taka sama torba na bagaż - to musiałeś być Ty. :smile: Kolejne Borki zaliczone. :lalag: W latach 2005-2006 jeździłem do Borek (Borków?) Banditem, 2007-2008 opuściłem ze względu na wyjazd zagraniczny, w 2009 i 2010 r. przyjechałem X-Maksem. :crossy: Tegoroczną imprezę tradycyjnie zaliczam do udanych, a pogoda naprawdę dopisała - inaczej niż rok temu, tym razem niepotrzebne były ciepłe gatki, bluza ani podpinki. Ostatni weekend września to chyba jednak dobry pomysł. :clap: Pierwszy raz nocowałem nie w domku, tylko w pawilonie - standard niczego sobie. Z ciepłą wodą problemów nie było (łatwo osiągalny stan pośredni między ukropem a lodowatym zimnem), farelki też nikomu nie trzeba było podkradać. :icon_twisted: PS Zdaje się, że nie zapłaciłem za ognisko (gdzie/kiedy/komu trzeba było?). :icon_rolleyes: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 My również dziekujemy, pozdrawiamy wszystkich którzy mieli okazje przekroczyć okno naszego domu. Ogromne dzieki i pozdrowienia dla Ekimma i Magdy. Trójząb schowaliśmy na przyszły rok. Strat w BMW nie odnotowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Chyba wyprzedziłeś mnie na Katowickiej. Taki sam motocykl, taka sama torba na bagaż - to musiałeś być Ty. :smile: Jeszcze Ci mrugalem awarynymi i machalem :) Kitke (Kitka, Kotka, Hello Kitty czy jak go jeszcze nazywaliscie) tez chyba mijalem (albo to ktos inny z flaga narodowa na poboczu sie zatrzymal). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Było ........ Oj, byłooooooo :icon_twisted: . Na zdjęcia bez cenzury nie liczcie :icon_twisted: . Miło było znów zobaczyć dawno nie widziane twarze :). pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Na zdjęcia bez cenzury nie liczcie :icon_twisted: . wpierw na PW poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Igor to teraz pozostał Ci tylko żużel. :biggrin: :icon_razz: :icon_rolleyes: :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Wiesz że zakochałem się w Twoim głosie. :icon_biggrin: a Kopernik była kobietą :icon_question: :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Co by nie mówić imię Mariusz było najpopularniejszym w Borkach A.D. 2010 :icon_mrgreen: (fmowcy wspominać będą z rozrzewnieniem białe skarpetki i dres, radiowy tembr głosu czy też nocne Polaków rozmowy pod kołdrą przy zajebiście chałasującej farelce) :bigrazz: Edytowane 26 Września 2010 przez marzka Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 eee to imię zawsze jest popularne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi