MOC Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Klod nie badz jak twego ojca dzieci i nie rob nam tego, zreszta Josha czeka na Ciebie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Klod nie badz jak twego ojca dzieci i nie rob nam tego, zreszta Josha czeka na Ciebie :bigrazz: Nie pij więcej ....... wyjasni się w tygodniu ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 cholera w tygodniu to ja pracuję :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nie pij więcej ....... wyjasni się w tygodniu ...... Zebym nie wiem jak sie staral to i tak cie w tym nie brzebije :bigrazz: No to czekamy na rozwoj wypadkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Kto wyjezdza z W-wy w piatek? Ja planuje wstepnie tak ok 13:00 wyruszyc. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku21 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 ...a co mi tam. Zdecydowałem się. Zabiorę słoik ogórków. Reszta pewnie będzie na miejscu. Przyjmiecie? w takim razie jest nas dwóch, czy znajdzie się jeszcze ktoś chętny? Kto wyjezdza z W-wy w piatek? Ja planuje wstepnie tak ok 13:00 wyruszyc. może zrobimy zbiórkę i ruszymy kilkoma maszynami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 może zrobimy zbiórkę i ruszymy kilkoma maszynami ? /Taki byl cel mojej wypowiedzi :] Pytanie tylko jaka przelotowa?.. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Pytanie tylko jaka przelotowa?.. Do odcinki :biggrin: (sorki, nie mogłam się powstrzymać). Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja jadę koło 16, ale wolę sam jechać. Samolub!! Pewnie dlatego żeby nie rozpraszać spojrzeń lasek przy drodze na kilka moto. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Prawdopodobnie jechał będę w sobotę, chyba że pogoda będzie wyjątkowo paskudna (w niepogodę wystarczająco najeżdżę się służbowo, dla przyjemności nie potrzebuję :smile: ), i albo wpakuję się komuś do domku*, albo wezmę pokój w pawilonie. *Jakby ktoś chciał przygarnąć Olsena z soboty na niedzielę, to informuję, że: (+) nie palę; (-) chrapię po browarze. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 czy w domkach jest jakiś czajnik bezprzewodowy z przewodem, czy trzeba zabrac ze sobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 kiedyś były, nawet szklanki ale teraz to nie mam pojęcia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 W zeszłym roku był czajnik. Ale z kubkami już gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Siemanko ja chce w piątek wyruszyć ale dopiero po pracy gdzieś 17.00 może ktoś o tej porze z Warszawy też chce lecieć, jak by co moża się ustawić w Jankach pod McDonaldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 kiedyś były, nawet szklanki ale teraz to nie mam pojęcia :bigrazz: Chyba jest. W zeszłym roku był czajnik. Ale z kubkami już gorzej. jak nie bedzie czajnika to bede u Was robił herbate i kawe i takie tam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi