Gość Zbycho Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Takie ciche, nieśmiałe pytanie ? Jaki jest w końcu termin imprezy ? Bo ... zawsze był ostatni łykend września, a teraz jakieś ankiety :icon_eek: :icon_mrgreen: A stron jest tyle że nie da się odnaleźć daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 no się chyba nic nie zmieniło, tj. ostatni weekend wrześniowy, tj. 24,25,26.09. niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę ;) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Tylko troszke zimno... Podejrzewam że do wieczora będzisz mó :flesje: wil wsio ryba.....gdzie padnę tam legnę Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Kudłata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 W celu unikniecia zamieszania prosze szanownych administratorow / moderatorow o usuniecie ankiety. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Oscar edytowałem twojego posta i usunąłem ankietę. Nie bądź na mnie zły :* Kopiuje listę na nową stronę: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. PriweR 1 domek (cały zajęty) jeżeli termin to ostatni weekend września 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Oscar edytowałem twojego posta i usunąłem ankietę. Nie bądź na mnie zły :* Ale mogłeś przy okazji podać datę w temacie. Tak jak sugerują w przyklejonym temacie "Podawajcie daty w tematach" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 To bardzo słuszna koncepcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Jeżeli nie będę w tym czasie na drugim końcu Polski/świata, z miłą chęcią wybrałbym się do Borek (Borków?), może uda mi się jeszcze namówić Dziada. Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Olsen Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Podejrzewam że ok wieczora będzisz mó :flesje: wil wsio ryba.....gdzie padnę tam legnę Tak bedzie na 100% tylko wolałbym uniknąć porannych drgawek, przynajmniej tych z zimna :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. PriweR 1 domek (cały zajęty) jeżeli termin to ostatni weekend września 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój 3. marrio + 1 pokój Kopiuję jeszcze raz bo widzę, że jakoś wypadłem z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Juz sie nie moge doczekac na to spotkanie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Juz sie nie moge doczekac na to spotkanie :lalag: Witam Wszystkich :buttrock: My tu rozprawiamy o wszystkim i słusznie , ale proponuje powoli zacząć zaklinać pogodę co by nam nie spłatała figla i nie lunęła wodą :evil: Bo na zimno to mamy nasze specjały :flesje: trzymane po lodówkach, ale na deszcz to raczej nie zasłużyliśmy chyba :icon_biggrin: Ja już zaklinam :notworthy: :notworthy: :notworthy: Pozdrawiam i :buttrock: ------------------ :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Juz sie nie moge doczekac na to spotkanie :lalag: Z Żoną będziesz? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 My tu rozprawiamy o wszystkim i słusznie , ale proponuje powoli zacząć zaklinać pogodę co by nam nie spłatała figla i nie lunęła wodą :evil: E tam, mi w zeszłym roku lunęło, a nawet kataru... Klaudiuszu... specjalnie z myślą o Tobie przywiozę trunek barwy herbaciano-złotej i słodkawym aromacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 no no ja też w takich gustuję, będę miał spory zapas i nie przechowuje w lodówce. Kupię na trasie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi