krzywer Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Mówisz że tam przy tych uskokach to trzeba mieć go na baczności? GO? Lepiej nie. Ale jak chcesz - spróbuj kiedyś i opisz wrażenia - chetnie poczytam :bigrazz: Swoją drogą - czemu do tej pory nikt o tym nie pomyślał projektując odzież motocyklową? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggus Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 może odzież projektują kobiety? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesuaf Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Im się pewnie też co nieco obija chociaż zapewne nie jest to takie bolesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luisiana Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Nie polecam absolutnie ten ochraniacz nie daje zbyt wiele, mam suspensor krocza w związku z treningami Krav Maga którą czynnie uprawiam( Absolutny niezbędnik każdego kravera) Ale nie da się w tym normalnie łazić nie usiądziesz w tym tak wygodnie 3 sprawa on jest mocno odgięty od jajek co naprawdę w siedzeniu w pozycji na moto która jest jaka jest nie pozwoli Ci wygodnie usiąść , co dopiero chociaż trochę się położyć. Jajca to to chroni dobrze( choć przy mega mocnych kopach i tak się człowiek kładzie..) ale nie jest zdatne do jakiegokolwiek innego użytku, gdyż nie jest nawet nie tyle wygodny co bardzo utrudni Ci siedzenie o ile w ogóle się usiąść tak da. Ale każdy robi to co lubi więc wybrać musisz sam. P.s. sprawdzę przy okazji jak się siada na moto w moim ale to tylko dla potwierdzenia tej teorii, ochraniacz na jaja służy zabezpieczeniu przed kopniakami i pięściami, a nie bakiem motocykla. Edytowane 28 Czerwca 2010 przez Luisiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_bad_boy Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ten ochraniacz napewno sie nie sprawdzi na moto :banghead: nie widzę możliwości jazdy z takim gadżetem w kroczu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nie polecam absolutnie ten ochraniacz nie daje zbyt wiele, mam suspensor krocza w związku z treningami Krav Maga którą czynnie uprawiam( Absolutny niezbędnik każdego kravera) Ale nie da się w tym normalnie łazić nie usiądziesz w tym tak wygodnie 3 sprawa on jest mocno odgięty od jajek co naprawdę w siedzeniu w pozycji na moto która jest jaka jest nie pozwoli Ci wygodnie usiąść , co dopiero chociaż trochę się położyć. Jajca to to chroni dobrze( choć przy mega mocnych kopach i tak się człowiek kładzie..) ale nie jest zdatne do jakiegokolwiek innego użytku, gdyż nie jest nawet nie tyle wygodny co bardzo utrudni Ci siedzenie o ile w ogóle się usiąść tak da. Ale każdy robi to co lubi więc wybrać musisz sam. P.s. sprawdzę przy okazji jak się siada na moto w moim ale to tylko dla potwierdzenia tej teorii, ochraniacz na jaja służy zabezpieczeniu przed kopniakami i pięściami, a nie bakiem motocykla. Niestety bak motocykla może cię kopnąć równie mocno jak przeciwnik, widzę to dopiero dzisiaj po swoich sinych jajcach i purpurowym fiucie. :icon_eek: A przecież prędkość z jaką zderzyłem się z samochodem naprawdę była znikoma. Trzeba będzie jakąś poduszkę do przodu baku przymocować. Można zostać kaleką, byleby nie kastratem... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Niestety bak motocykla może cię kopnąć równie mocno jak przeciwnik, widzę to dopiero dzisiaj po swoich sinych jajcach i purpurowym fiucie. :icon_eek: A przecież prędkość z jaką zderzyłem się z samochodem naprawdę była znikoma. Trzeba będzie jakąś poduszkę do przodu baku przymocować. Można zostać kaleką, byleby nie kastratem... :icon_mrgreen: A bak wgniotłeś? Bo jeśli juz wgniotłeś, to przy następnym zderzeniu jaja znajdą swoje miejsce :biggrin: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 nadał by sie tu pas cnoty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 A bak wgniotłeś? Bo jeśli juz wgniotłeś, to przy następnym zderzeniu jaja znajdą swoje miejsce :biggrin: Otóż to!! ważne jest ujście :biggrin: Visuz, po prostu zrób sobie otwór na torbę, masz plastikowy bak... Pozdro :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 A ja wam powiem.... Że będąc jakiś dłuższy czas temu w szpitalu, ze średnimi perspektywami poskładania mnie do kupy, dałbym se połamać ostatnią w miarę sprawną kończynę, w zamian za to żeby dzień wcześniej nie prasować baku klejnotami.... :icon_mrgreen: W sumie do tej pory mam uraz i jeżdżę ciut nie na siedzeniu pasażera - tak na wszelki wypadek (mimo że to i owo wróciło do swoich normalnych rozmiarów :biggrin: ...) Tyle ode mnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ja mam problem poniewaz za cieplo mi tam ;) a spodnie mam przewiewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesuaf Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 ja mam problem poniewaz za cieplo mi tam ;) a spodnie mam przewiewne Łutnij przy dupie to nie będzie problemu :P Może właśnie w tym problem że zbyt przewiewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ewolucja się nie popisała, zamiast nas jakoś opancerzyć w tym newralgicznym miejscu to chyba celowo naraziła nas na bolesne niespodzianki, żebyśmy nie myśleli że bycie facetem to same plusy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Visuz pewnie wydepilowany byłeś ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 - ja też należę do klubu, najlepsze jest to że wgniotłem bak przy prędkości około 20 km/h (drobna stłuczka w mieście) policjant wcześniej zapytawszy mnie czym to zrobiłem, a ja na to że TYM, odpowiedział - to pan jest ranny!!! no ale to było już bardzo dawno i na pierwszym moim moto (co by kolega bubiol się nie czepiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi