_Monter_ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja je pokonuje w ten sposób.To z dzisiejszego winklowania. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja je pokonuje w ten sposób.To z dzisiejszego winklowania. Dobre w ryj :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pamiętasz o przeciwskręcie?? Nawet przy niewielkiej prędkości ułatwia manewr wejścia w łuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja je pokonuje w ten sposób.To z dzisiejszego winklowania. Często tamtędy jeździsz? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Często tamtędy jeździsz? :icon_mrgreen: Zadając to pytanie pewnie nie uwierzysz ale pierwszy raz. Edytowane 6 Czerwca 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Też pracuje właśnie nad składaniem się. Dzisiaj dupa mi odjechała parę razy jak już byłem w największym złożeniu, czyli za pewne za dużo gazu ? Z tylu przy słoniku od metzelera mam już 3-cią kreskę, a mimo to na kolano się jeszcze nie złożyłem. Nic to ćwiczę dalej ;) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Wierzę, pytam tylko z ciekawości bo znam takich co uczą się winkla na pamięć i wrzucają na YT. :buttrock: Pozdro i szacuneczek. :flesje: :crossy: @YUBY Co to za tor? Ostatnio jestem ostro napalony żeby sobie po torze pośmigać, ale nie mam w pobliżu i tak się składa, że ten tydzień spędzę w Warszawie to bym może się wyżył. Edytowane 6 Czerwca 2010 przez Pstryk2528 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tylko po malutku, ewolucja nie rewolucja. wiadomo, głównie to będę się narazie skupiał bardziej na pozycji niż na prędkości, bo faktycznie mam kij w dupie :D Dzisiaj pojechałem sobie na ślimaki na autobane, i trochę bardziej się kładłem na baku przy skręcaniu, i powiem wam, że kurde, głowa jest bliżej asfaltu minimalnie, a jakoś przyjemność ogromnie większa! aż byłem zaskoczony i znowu przejeździłem tam jak głupi 100 km :) Fajnie, że chcesz ćwiczyć i zwiekszać swoje umiejetności. Idealnym miejscem do tego jest tor kartingowy no i tu jest problem :/ w mojej okolicy niestety średnio można liczyć na takie wygody. Jest wprawdzie tor na Wyrazowie pod Częstochową , ale nawierzchnia jest w fatalnym stanie. A do Wisły mam tylko 80km, więc to jest najbliższe miejsce gdzie moge jako tako się pobawić, tym bardziej, że droga na Kubalonkę jest świeżo po remoncie, i asfalt jest ultra fajny. U was na Dolnym Śląsku jest może jakiś fajny tor kartingowy? Bo chętnie bym się sprawdził na takim obiekcie :) Ćwiczenie winkli rada numer 1 - nie latać w jeansach no niestety dopiero zbieram na kombi, więc nie mam spodni ze slajderami. Może po wakacjach kupie, ale moto jeansy jakąś tam ochronę dają. A ja żeby szorować kolanem to jeszcze długą drogę muszę przejść ;) Pamiętasz o przeciwskręcie?? Nawet przy niewielkiej prędkości ułatwia manewr wejścia w łuk. No staram się nie zapominać ;) Dzięki wszystkim za rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Masz za małą prędkość . Przy 45km/h trudno się złożyć w takim łagodnym winklu. Trzeba dać trochę w palnik, Taaaa następnego posta napisze jak to wypier*olił w barierkę bo mu brakło winkla. Niech kolega próbuje, ale NIE na drodze publicznej - bo nic dobrego z tego nie będzie. pzdr @YUBY Co to za tor? LUBLIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja miałem odwrotnie niż większość tzn ciągle wydawało mi się że za mało się pochylam mimo zamkniętych opona na przodzie i tyle. Dopiero jak zobaczyłem fotki to się okazało że więcej składać się nie ma sensu bo będę szorował łokciem po asfalcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 http://bikepics.com/pictures/1992156/ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 I to jest zlozenie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 pomagal sobie lokciem- nie liczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pamiętasz o przeciwskręcie?? Nawet przy niewielkiej prędkości ułatwia manewr wejścia w łuk. ku*wa, o czym tu niby pamiętać? zawsze masz ten durny przeciwskręt, nawet jak skręcając myślisz o dupie maryni. Nawet na rowerze z tesco przy 40km/h też masz przeciwskręt, countersteereing i w ogóle szlifowanie slajderami. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja tam uważam,że więcej umiejętności można nabrać jeżdząc po "normalnych" polskich drogach niż po torze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi