forrest2000 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Super Dyzio! Czyli zabaweczka dotarła i śmiga aż miło! Gratuluję :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zabaweczka dotarła, działa doskonale i jednak trzeba ją wyłączać, bo dziś nie odpaliłem moto po tygodniu stania akumulator poszedł na 0!Właśnie się ładuje... Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Zastanawia mnie tylko gdzie nasz Arturo. Nie odzywa sie od dłuższego czasu. Przed nami parę deszczowych dni, może nareszcie wskoczy parę nowych postów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 W lato forum zawsze zamiera :)Gdybyśmy mieli oddzielny wątek np. pt. "ustawka" czy "wokoło komina", to ten temat by wrzał...A tak... Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 to sobie załóżciejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Chłopie, o czym Ty piszesz!?Na zlot pisało się UUUUUUUUUUUUUUUU osób, przyjechało cztery załogi...Przerabiałem to już... Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 to nie rozumiem, w czym miałby pomóc kolejny wątek...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 To była przenośnia ;) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak356 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) To jak nikt nic nie pisze, to ja się pochwalę - Ventyl dostał nowe kapcie - dunlopy D404 z białym pasem i automatycznie zniknęło shimmy (chyba po wyważeniu), także jeden problem mam z głowy. Oponki polecam, jakby ktoś kiedyś się zastanawiał, wyglądają rewelka (wrzucę zdjęcia jak tylko zrobię) i wg. mnie trzymają rewelacyjnie :) A z innej beczki, ma ktoś może szybę firmy Big Bike Parts? Taką obniżoną, w Polsce sprzedaje je Polkom. Pytam, bo zastanawiam się nad kupnem. Edytowane 15 Lipca 2012 przez Kozak356 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 witam ja mam obniżoną szybę z lekkim niebieskim kolorem ale nie wiem czy z tej firmy ogólnie jest lepiej z widocznością ale strasznie trzęsie głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Chłopie, o czym Ty piszesz!?Na zlot pisało się UUUUUUUUUUUUUUUU osób, przyjechało cztery załogi...Przerabiałem to już... Mam nadzieję, że na termin 07/09.09.2012 będzie nas więcej i będzie o czym rozmawiać po sezonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) Szybkę do Venturki zamawiałem MGG wystarczy tylko podać wysokość, zrobią wg życzenia za 250 pln Edytowane 16 Lipca 2012 przez mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak356 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Szybkę do Venturki zamawiałem MGG wystarczy tylko podać wysokość, zrobią wg życzenia za 250 pln No ja właśnie mam szybę z MGG, tylko problem w tym, że choćbym nie wiem jak cackał się z jej myciem, to porysowała się z znacznie szybciej niż oryginał. I nie chodzi mi o grube rysy, tylko takie małe, niby nic, ale jak się jedzie pod słońce, to jeżeli dalej tak pójdzie, to nic nie będę widział (miałem tak ze starą). Zastanawia mnie więc, czy może ta z Polkomu nie jest z jakiegoś lepszego materiału, chociaż przy obniżonej wysokości problem widoczności znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Oryginalne szyby mają specjalną warstwę ochronną na zewnętrznej powierzchni szyby.Coś podobnego do lakieru bezbarwnego.Akcesoryjna ,czy też dorabiana szyba tej powłoki nie ma i dlatego się szybciej rysuje.Są specjalne pasty którymi można taką powierzchnię porysowaną zreanimować. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 No ja właśnie mam szybę z MGG, tylko problem w tym, że choćbym nie wiem jak cackał się z jej myciem, to porysowała się z znacznie szybciej niż oryginał. I nie chodzi mi o grube rysy, tylko takie małe, niby nic, ale jak się jedzie pod słońce, to jeżeli dalej tak pójdzie, to nic nie będę widział (miałem tak ze starą). Zastanawia mnie więc, czy może ta z Polkomu nie jest z jakiegoś lepszego materiału, chociaż przy obniżonej wysokości problem widoczności znika. Ja swoją polerowałem i było dobrze do pierwszego tarcia szmatą. Tarłem całe popołudnie. Piter ma chyba rację, bo już jest taka jak przed polerowaniem?Generalnie szkłem dupy nie wytrzesz.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi