krasnal Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 OK, przy radiostacji w Glajwitz o 14, z tym że wyjazd nieco wcześniej niż o 15 bo na 16 mamy być w Andrychowie. Tak więc Salem Alejkum - do zobaczenia pod masztem ło czterynastej :lol: PS. Na szczęście wiem gdzie ta BP jest w Andrychowie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Jak wyzej Pipcyk napisał spotkanie przy BP o 16 zero zero, dla spoznialskich mamy kwadrans studencki :mrgreen: Teraz druga sprawa. Jestesmy mile zaskoczeni licznościa "zjeb ekipy" ;) Hmmm Rzyki chyba takiej pacyfikacji nie przezyja :lol: Jezeli chodzi o noclegi jest miejsc do spania na ok 50 ludzi w domkach, a lista nam sie rozrosła :P w zwiazku z czym apeluje do Was, ze moze sie tak zdarzyć, ze bedziecie z kimś łóżko dzielić :mrgreen: Sadze, że ten mały dyskomfort zrehabilitujemy Wam miło spedzonym czasem u nas i swietną zabawą! :P Jezeli ktos z jakis przyczyn nie dotrze na miejsce spotkania i bedzie zmuszony sam na wlasna reke szukac nas, podaje swoj numer telefonu: 0-692-411-669. Dzwonić prosze, postaramy sie jakos Was naprowadzić :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Witam !Gdzieś wcześniej już wspominałem,że ze mną tak na 95% będą jeszcze dwie osoby, ale bez specjalnych wymagań socjalno-bytowych. To tyle pozdrawiam i do zobaczyska !AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 hehe to beda lozka koedukacyjne, ja zamiawiam jakas dziewczynke do lozka, chlopcow nie biore :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 No to dupes blades. Nie będzie bang busa :DByłem dziś w UC i się okazało, że potwierdzenie zapłaty zjebnej złodziejskiej akcyzy jeszcze nie dotarło. Nie dość, że płaci się tym j..m złodziejom haracz to tygodnia mało na załatwienie spraw. :evil2: :D Cień szansy, że może jutro rano będzie i uda mi się zarejestrować, ale już sam w to nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 w razie czego jest odrobina miejsca (2 lub trzy w zależności od tego czy babajaga jedzie SV-ką) w marlewa autku... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 No to dupes blades. Nie będzie bang busa :DByłem dziś w UC i się okazało, że potwierdzenie zapłaty zjebnej złodziejskiej akcyzy jeszcze nie dotarło. Nie dość, że płaci się tym j..m złodziejom haracz to tygodnia mało na załatwienie spraw. :evil2: :D Cień szansy, że może jutro rano będzie i uda mi się zarejestrować, ale już sam w to nie wierzęno to w związku z powyższym mam pytanie....KTO NAS ZAWIEZIE????(mnie i Owcę....) :D :D :evil: ;) :) :P :( :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Hello!Sobota godzina 14 radiostacja,yeeeee!suuuuuper :D 8O :twisted: :D do zobaczenia :evil: Tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 TAAAKA impreza przejdzie mi kolo nosa :( bo mam sesję :D :D i muszę kuć :D :evil: :D miłej zabawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Czolem! Jak coś pokręciłem to proszę o wyprostowanie światopoglądu w sposób skuteczny aczkolwiek delikatny 03 LIPIEC 2004 - 05 LIPIEC 2004 E, bo az sie teraz podniecilem z wrazenia...To jak to w koncu jest? Juz w pietek jedziewmy???Bo mi sie wydawalo caly czas, ze w sobote :?.Pozdrawiam DOPISANE:Moj blad, zegarek mi sie pierdzieli i pokazuje, ze mamy juz 2 lipca ;PSorx, za falszywy alarm.Sobota o 14 radiostacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 a przepraszam nas której stronie tej dyskusjiznajdę jakieś konkretne info gdzie i kiedy mam przyjechac ?bo jakos nie moge sie doszukac.....a tam i tak przyjade w sobote wieczorkiemnoclegu mi nie szykujcie bede spal gdziekolwiek lub wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 A tak miało byc pięknie... Jako, że w tej sytuacji pozostaję bez transportu - zaczynam planować przejazd pociągiem. Jeżeli ktośz wawy pisze sie na wycieczkę PKP to niech da mi znać na priva. Niebawem zorientuję się jak wygląda kwestia doajzdu i podam jakieś szczegóły. Można się spotkać dziś wieczorkiem (piątek :D )w 2oo, zrobić ściepe i pojechać kupic bilety. Może jeszcze jakieś grupowe będą albo co... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 OKI. Ostatni post przed wyjazdem. Do zobaczyska wszystkim pod radiostacją i w Andrychowie :mrgreen: :D PS. Cotlet, PGR - pozdrowienia od milki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 No to dupes blades. Nie będzie bang busa :DByłem dziś w UC i się okazało, że potwierdzenie zapłaty zjebnej złodziejskiej akcyzy jeszcze nie dotarło. Nie dość, że płaci się tym j..m złodziejom haracz to tygodnia mało na załatwienie spraw. :evil2: :D Cień szansy, że może jutro rano będzie i uda mi się zarejestrować, ale już sam w to nie wierzę no to widzimy Cie na bmw lub xt reszta PKS WRC :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 A tak miało byc pięknie... Jako, że w tej sytuacji pozostaję bez transportu - zaczynam planować przejazd pociągiem. Jeżeli ktośz wawy pisze sie na wycieczkę PKP to niech da mi znać na priva. Niebawem zorientuję się jak wygląda kwestia doajzdu i podam jakieś szczegóły. Można się spotkać dziś wieczorkiem (piątek :D )w 2oo, zrobić ściepe i pojechać kupic bilety. Może jeszcze jakieś grupowe będą albo co... PZDR YACO takiego dziadka to za darmo wioza koleja :mrgreen: , pakuj sie w mini plecaczek i na PKP marsz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi