krasnal Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Od Opola jak i od Wrocławia dobrym miejscem spotkania jest chyba Radiostacja Gliwicka, tak jak przed imprezą w Rybniku.Proponuję ustalić to miejsce jako dobre do wspólnego startu do Rzyk.No i GIT :lapagora: ustalone - namiary na mnie w profilu.Ostatnio robiłem ta traskę przy powrocie z Bieszczad, wyszło Bielsko-Gliwice 1,5 godzinki :mrgreen: PS. Tylko bez maślanki :buttrock: PLIIISSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Krasnal 1,5 godzinki :?: To Ty chyba przez Petersburg tą tarse waliłeś :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 andrzejtg napisał:Od Opola jak i od Wrocławia dobrym miejscem spotkania jest chyba Radiostacja Gliwicka, tak jak przed imprezą w Rybniku. Proponuję ustalić to miejsce jako dobre do wspólnego startu do Rzyk. No i GIT ustalone - namiary na mnie w profilu. Czekamy w takim razie na ochotników do wyjazdu z parkingu pod Radiostacją Gliwice pomiędzy godziną 13, a 14. 14:00 start peletonu do lunaparku w Rzykach. :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Czolem! Do Andrychowa z okolic Rybnika jest jakies 90 km - wiem, bo chcialem sie tam rok temu szarpnac na WSK ;].Takze z Gliwic jest plus 30 km...Ktoredy checie leciec na Andrychow?Przez Pszczyne?Moja MZ spokojnie na trasie poleci i 110, ale po co ja katowac ;].90-100 to dobra predkosc :buttrock:.Z Rybnika chyba jeszcze by doszedl Draco Fisher, ale jeszcze z nim nie rozmawialem.A z Gliwic jeszcze chyba pojedzie MarianKa :DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Do Andrychowa z okolic Rybnika jest jakies 90 km - wiem, bo chcialem sie tam rok temu szarpnac na WSK ;]. Fakt, sprawdziłem dokładnie. Gliwice - Rzyki to 105 km jadąc przez Bielsko czyli trasą szybką. A może spotkamy się z ekipą z Rybnika w Pszczynie? Na stacji benzynowej za ostatnimi światłami?Wtedy to już będzie "siła nas":) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Czolem! Mozna i tak :(. Nawet wiem jaka to bylaby stacja, bo tam spotykalismy sie, jak jechalem na Slowacje.Jest to stacja LOTOS jak dobrze pamietam :(. W kazdym razie jest zolta ;].Pozdrawiam PSTo jak ktos napiera z Gliwic to moze sie juz ze mna (i ewentualnie Draco Fisherem) spotkac przelatujac przez Rybnik. Razem juz pojechalibysmy na Zory i Pszczyne.Przy okazji tak na 75% pamietam trase z zeszlego roku :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Co z ekipą z okolic Katowic, o której i gdzie :?: U Darka jak zwykle :?: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Siemanko . No ja moze bym sie dal namowic .Moze jeszcze zgarnie sie kilka szalonych motocyklistow i pojedziemy paczka.W grupie razniej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Co z ekipą z okolic Katowic, o której i gdzie Zapraszamy ekipę z Katowic do Gliwic pod radiostację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 A z Gliwic jeszcze chyba pojedzie MarianKa Oczywiście. Tylko w środku grupy(z przyczyn formalnych. :evil: )Stary, a głupi.I pisze się na żywiecki browar ( w poniedziałek też!) Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Czolem! Krasnal:to jak spotykamy sie i napieramy razem?Jest kilka opcji - mozna sie spotkac w Gliwicach (choc dla mnie to zupelnie przeciwny kierunek jazdy :( ), mozna sie strzasnac w samym Rybniku, albo w Zorach, Pszczynie... Przy okazji ja bym obstawal za trasa Rybnik - Zory - Pszczyna - Bielsko - Andrychow - Rzyki.Takze, jesli komus ta transka pasuje, to mozna zrobic jakas liste i obgadac miejsca spotkan :evil:.Czasu jeszcze troche jest, wiec bez paniki :(.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jest kilka opcji - mozna sie spotkac w Gliwicach (choc dla mnie to zupelnie przeciwny kierunek jazdy ), Poświęć się dla dobra potomności, a w nagrodę poprowadzisz kawalkadę Twoją "Błękitną Strzałą" aż do Rzyk i nikt Ci nie skoczy :evil:. A tak poważnie to myślę , że trzeba minimalizować liczbę przystanków do zbierania innych uczestników żeby o ludzkiej porze dotrzeć do celu.Mnie, jak już wspomniałem wszystko jedno jakie miejsce spotkania zostanie ustalone. Dojadę w każde wskazane miejsce z przyjemnością. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jak tak dalej pojdzie to te Rzyki pojda z dymem :mrgreen: Zajefajnie bedzie sie spotkac w tak licznym gronie tylko szkoda, ze przyjedziemy katamaranem :cry: A co do imprezy w Goorce meldujemy, ze bedziemy! Jakbysmy mogli taka impreze opuscic :evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Hejka, najprostsza droga z Gliwic do Andrychowa jest przez Mikołów, Tychy Oswięcim. Z katowic zresztą też. dajcie info kto jedzie tą trasą ,trza się spiknąć po drodze w Mysłowicach of course :( . Aha mam ochotę się wybrać zaprzęgiem więc moja przelotowa to max 90 kmh :evil: :roll: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 jeśli jeszcze mozna się dołączyć to nie jest wykluczone że zaliczyłbym tą trasę na mojej RR 'ce :evil:Jeśli nie macie nic przeciwko to na 80% (praca może coś popieprzyc) jestem w Gliwicach!Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi