DuroSiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Współczucie ja ostatnio też miałem sytuacje podbramkową ale jakoś po chodniku się udało auto ominąć .Pozdrawiam kuruj się stary ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 wyrazy współczucia...kumpel miał podobny przypadek....dojezdzalismy do skrzyzowania,śmignęliśmy przed samochody żeby być pierwsi na światłach..poczekalismy i jak było zielone to qmpel z racji tego,ze mial nsr śmignal pierwszy....i prawie walnal w audi stare jadące,ale dał bremsen i wychamował...kierwocy przyświecała kretyńska i cholernie modna ,a tak samo niebezpieczna idea "jak sie przejedzie na dopiero co zapalonym czerwonym to zdąże zanim tam się zapali zielone i zanim ruszą"...BŁĄD ! ;) Powinno wiecej patroli byc na skrzyzowaniach i mandaty za takie cos sie powinny sypac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 trzymaj się Jag, mam nadzieję że i Ty i duca szybko dojdziecie do siebie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 cale szczescie ze nic Ci nie jest i jeszcze nie raz bedziesz mogl dosiadac swojego sprzeta. wiadomo rozpoczecie sezonu kiepskie, jeszcze w dodatku wszystko przez jakiegos palanta ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ooo wielka szkoda zal mi ciebie jak ....Takich frajerów tylko bic , mysli ze siedzi w konserwie to mu wszystko wolno.Dorwij palanta i sklep mu jeszcze morde tak od wszystkich poszkodowanych w takich kolizjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Trzym się Jag.Motocykliści dzielą się na tych co leżeli i ... na tych co dopiero zaczynają jeździć. Prawdziwy motocyklista to taki co po wypadku nie pęka tylko jeździ dalej.Do zobaczenia na drodze ;) :( jak najszybciej. ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 No co powiedzieć...współczuję i kuruj sie szybko.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 nie cierpie drechow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najchetniej to bym za leb i o ;) " dresowym koksom stanowczo mowimy nie..." :( trzymaj sie stary :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Szczere wyrazy wspolczucia Jagdtiger wiem jak jest moj ojciec mial dokladnie to samo tez z lysym pustym drechem tylko ze w maluszku a nie audi.. Trzymaj sie! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Wyrazy współczucia i życzenia pełnego powrotu do zdrowia (Ciebie i Duki ofkorz). Tak czytając Wasze wypowiedzi i śledząc wydarzenia z początku bierzącego sezonu, dochodzę do wniosku, że podczas wiosny trzeba uważać 20 razy bardziej. Te j*b*ne pały w katamaranach odzwyczaiły się od nas przez zimę i teraz mamy efekty. ;) UWAŻAJCIE NA SIEBIE (szczególnie teraz). *Yaco :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ja też zycze szybkiego powrotu do zdrowia Tobie Jag i Duce Dobrze ze nic powazniejszego sie nie stalo A goscia powinni publicznie powiesic zeby dawac przyklad innym bezmyslnym osobnikom w dresach i nie tylko... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 kurdę 8O wyrazy głębokiego współczucia :cry: z początku myślałem, że Duka jest ostro skasowana, ale widzę, że jeszcze sie trzyma. :? dobrze, że Tobie nic poważniejszego się nie stało... w sumie to teraz złupisz kolesia ostro, części nówki sporo mogą go kosztować 8) pamiętaj, żeby mu nie odpuszczać :!: gnój zapierd*** jak głupi to teraz niech ma ;) Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a Duce do czasów świetności :( Pech, że tak "przyjemnie" rozpocząłeś sezon :( jednak musi się on skończyć dużo przyjemniej więc ssij kasę i składaj Dukata 8) Polskie drogi czekają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 " dresowym koksom stanowczo mowimy nie..." ;) :( Borsuki są pod ochroną :( :twisted: Micha dobrze powiedziane - ja juz 3 dzwony miałem i tylko jeden na swoim :mrgreen: a jeżdże.... z pozdrowieniami BORSUKLES :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOWA Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 kurna takich drechów to wystrzelać powinni... eeech a co do odszkodowania za moto, to teoretycznie powinno iść z OC dresa, tylko że jak nie miał prawka to pewnie to audi nie było jego własnością, tylko np jego starszego, a w tym wypadku ubezpieczyciel sie może wycofać z wypłacenia odszkodowania, bo nie dosyć, że autem nie jechał właściciel to jeszcze bez prawka i w ten sposób złamano warunki umowy. będziesz wtedy musiał sie i z dresem i z ubezpieczycielem procesować, ale póki co trza wypluć te słowa tfu tfu i być dobrej myśli. Jeśli się mylę to mnie poprawcie, ale wydaje mi się że właśnie tak może być bo moim znajomym niedawno zaje**li auto, kupili je nie z salonu, lecz używane, wykupili w PZU AC, po kradzieży oddali wszystkie dokumenty na rządanie PZU do ekspertyzy łącznie z kluczykami.... i co ????? wielcy eksperci stwierdzili, że klucze do auta były dorabiane, może faktycznie były, ale jeśli już to przez poprzedniego właściciela, ale ekspertyza wykazała (w PZU) że były dorabiane podczas posiadania auta przez moich znajomych. w związku z tym PZU wycofało się z wypłaty odszkodowania, ponieważ fakt dorabiania kluczy nie był zgłoszony w ubezpieczalni i teraz ludzie założyli sprawę w sądzie przeciwko PZU!!! Ciekawe jaki będzie finał, bo z PZU to różnie bywa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 OJ nie tylko z PZU różnie bywa. A wygra ten kto ma lepszego prawnika. (PZU) Takie są polskie realia, a nawet jeśli twój znajomy wygra to w sam raz za ten hajs kupi sobie coś jak bedzie na emerturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi