konrad1f Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 bueeheeeheeeheee :lol: :lol: :lol: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ile czasu na niego zbierałes? też chciał bym mieć bogatego tatuśa... to teraz bym R6 latał a nie... choć cieszę się z tego co mam bo to jest MOJE ;):(:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 zaje**sty sprzęt chociaż mnie plastiki nie interesująile czasu na niego zbierałes? nie znam 17latka ktory uzbieralby 19tys zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 PRzyznaję, że ładny sprzęcik...ale interesuje mnie jeszcze jedno, powiedz mi jakie masz doświadczenie na motorkach? CZym wcześniej jeździłeś i jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 A za młody to przypadkiem na niego nie jestes :?: Zazdrośnik :twisted: Piękna maszyna' date=' ale jak mówi stare ludowe porzekadło czerwone Nie powiem ze chciałbym jeździc czyms lepszym niż jeżdze ( chociaz i tak nie wieze ze udało mi sie kupic to co mam ;) ) ale taką 600ką nawet bym się bał jeździc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therm Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Bez urazy ale mi sie cos wierzyc nie chce zeby ktos kupil 16- latkowi taki motocykl. Ze zdjecia widze, ze warzysz pewnie z 50 kilo albo mniej. Zwieje Cie z tego sprzeta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 też chciał bym mieć bogatego tatuśa... to teraz bym R6 latał a nie... choć cieszę się z tego co mam bo to jest MOJE no własnie o to chodzi, ja mam 16 lat i uzbieralem SAM 5800zł na moją husky i z tego mam ogromną satysfakcje że nie jezdze na motorze ktory mi tatus kupił ;)Ciekawe co zrobisz jak będziesz musiał sam sie utrzymac?Nie odbierz tego jako zazdrość bo mnie scigacze w ogole nie kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therm Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Juz nie chodzi nawet o pieniadze, bo moze ma babcie podobna do mojej z przeszlo 4k zl emerutury ale pozostaje jeszcze kwestia rodzicow, ktorzy napewno boja sie o swoje dzieciatko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Witam wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem suzuki gsxr600 z 2000 . łeee 600 "to niejeździ" :mrgreen: ;) a tak poza tym to gratulacje :!: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Panowie,Panowie...ta rozmowa zaczyna schodzić na dziwny tor....z tym kupowaniem czegoś przez rodziców to są wszystko kwestie bardzo względne...ja uzbierałem część sumy przez 3 lata na mój moto,a część rodzice mi sie dołozyli...Jednak i tak większość z nas wieku 16-17 lat nie może sobie sama zarobić na motor..więc tak czy tak idzie na to kasa protoplastów (w tym przeważnie też dziadków..mi dużo akcesoriów kupili ;) ) , tutaj jest tylko kwestia czy odkładana czy dana od razu....Nie straszcie już autora postu,ma swój rozum,ja mam nadzieje,ze moge wierzyc w jego zdrowy rozsądek i o to,ze nie będzie utwierdzał stereotypu ludzi w średnim wieku o motocyklistach jako o dawcach narządów :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Gratuluje. Fajny sprzecik.Życze udanej i bezpiecznej eksploatacji... Znam twój ból bo ja też kupiłem pierwszy większy motrek gdy miałem 16lat(nieskończone) ale powiem szczerze że dużo jeździłem nim dopiero rok później, fakt że pół sezopnu ponad bez prawka ale to było bardzo ryzykowane i wielokotnie niezbyt mądre i powiem wam że gdybym wtedy miał takiego SRADa a nie poczciwą 250tke to chyba teraz nie pisałbym tego posta... NIe bierz tego do siebie za mocno bo nie pisze tego żeby cie krytykowac albo strofować co ci wolno a czego nie bo faktycznie od tego masz rodziców ale ja podchodze do siebie(a przynajmniej sie staram) bardzo krytycznie i wiem że mój rozsądek i instynkt samozachowawczy w wieku 16stu, 17stu i 18stu lat był naprawde kiepsko rozwinięty i często jak wspominam swoje wariacje i przygody z których cudem(fuksem) wyszedłem cało to mi sie włosy jeżą a mam dopiero 21 lat!!!! Uważaj na siebie, ja też byłem mądry i uważałem że jestem rozsądny(zresztą kupa ludzi tak mysli i myślała) ale w tym wieku ten rozsądek to pic na wode, może być go troszke albo wcale bo dużo nie ma go napewno! Ja sie ciesze że przeżyłem najgorszy i najbardziej ryzkowny okres motocyklizmu w swoim życiu bo dopiero teraz zaczynam jeździć jako tako z głową a rozsądny to będe za następne 10-20lat(a może i nie :lol: ) i tyle samo albo więcej szczęścia(bo kregosłupa połamanego nikomu nie życze a mój niestety mi troche duokucza)życze tobie...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 spidi dobrze radzi. Sprzęcior masz przepiękny, jednak pomimo że jest to praswdopodobnie maszyna twoich marzeń to niepowinneś jej kupować jako pierwszego moto (moim ideałem jest SRAD 750 ale nie kupiłbym go jako pierwsze, a może dopiero trzecie moto) i to z kilku powodów:1. nie masz prawka - nie będziesz mógł bezstresowo poruszać się po drodze podnosząc umiejętności, a zawsze będziesz patrzył po lusterkch wypatrując niebieskich (wariant z ucieczką przed policją jest w tej sytuacji najgorszy)2. twoja maszyna ma nieziemskiego KOPA, w dobrych warunkach na suchym pewnie sobie poradzisz, ale na mokrym lub w sytuacji kryzysowej może być ciężko3. jeżdżąc ostrożnie z odpowiednim respektem do GSXR'a nauka będzie trwała dłużej niż na słabszej maszynie. Mimo wszystko życzę Ci jak najlepiej, i góry szczęścia bo pewnie będziesz go wiele potrzebował. Do zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Bez urazy ale mi sie cos wierzyc nie chce zeby ktos kupil 16- latkowi taki motocykl. Ze zdjecia widze' date=' ze warzysz pewnie z 50 kilo albo mniej. Zwieje Cie z tego sprzeta ;)[/quote'] foto to jest tylko twarzy mysle ze mnie nie zwieje bo mam 183cm i 74kg wagi. Nie chcesz nie wierz ze ktos kupil to 16latkowi - mam juz prawie 17. A do innych to nie mam zadnych dziadkow i nikt mi nie dal na motocykl tylko rodzice. Na kask skore i rekawice uzbieralem tylko sam. I to nie z kieszonkowego ale z interesow na allegro.Sarenka jezdzilem na skuterku piaggio zip i enduro derbi senda r (odblokowane oczywiscie) szlo 100km/h Moj rozsadek mysle ze jest dobry bo boje sie na tym troche jezdzic bo juz po pierwszej jezdzie przerazila mnie moc. Wiem co moze wypadek zrobic czlowiekowi bo mam kumpla na wozku przez motocykl i innych znam co sie polamali i wiem ze to jest straszny bol i jeszcze wiekszy bol dla rodzicow. A co do kwestii pieniedzy to jaka to roznica ze kupili mi starzy motocykl - w mojim wieku ciezko chodzic do szkoly i odlozyc 19tys. A te wasze gadki ze to tatus kupil i nie ma satysfakcji jak samemu za swoje kupic motocykl to przecież paranoja - a komu mial ojciec moj kupic jak nie mi ? co moze obcemu ? a pozatym jak mowilem zarobic tyle to NARAZIE nie umiem - ale jak kiedys kupie motocykl za swoje to wam napisze w topicu zeby wam sie lepiej czytalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therm Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Nie istotne czy zarobiles i czy masz satysfakcje. Ja tez dostane moto od rodzicow. Ale nie wierze, ze Twoi zgodzili sie na to zebys jezdzil bez prawka. Ja rozumiem po jakiejs wsi albo cos ale ten motorek chyba nie do tego sluzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Nie mieszkam na wsi i bede jezdzil nim wszedzie. Trudno - nie wierzysz nie wierz :ehz: Moji starzy sie na wszystko zgodza zebym tylko z psem wychodzil i do szkoly chodzil ;) eheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi