Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Marca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Zastanawia mnie fakt, dlaczego zawsze jak jest motobazar jest taka ch... pogoda? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 No też to zauważyłem że zawsze po bagnie trzeba chodzić ;-) Widać wielką wyprzedaż Louis,HG,Polo... za dużo innych rzeczy nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Zdjecie z bazaru 2010 Koleś w sobotę jak nim z miejsca wystartował to rozpierdolił połowę stanowiska z na przeciwka... Dzban jakich mało. Z kumplem doszliśmy do wniosku, że największy jubel zawsze robią Ci z koszami bocznymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frato Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jako rodowitemu poznaniakowi wstyd mi przyznać syf, malaria itp... A wejscie za dyche to już rozbój.Motor Show był za 12.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jako rodowitemu poznaniakowi wstyd mi przyznać syf, malaria itp... A wejscie za dyche to już rozbój.Motor Show był za 12.... czyli bajzel jak bajzel - sprawdziły się wszystkie "przepowiednie" deszcz błoto drogo i w sumie niewiele jest :biggrin: jedyny + pan K jak zobaczył pogodę to nie chciało mu się polować na motonitów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Koleś w sobotę jak nim z miejsca wystartował to rozpierdolił połowę stanowiska z na przeciwka... Dzban jakich mało. Z kumplem doszliśmy do wniosku, że największy jubel zawsze robią Ci z koszami bocznymi... A mnie się wydaje i nawet w telewizji mówią że największy problem jest z tymi co na jednym kole jeżdżą. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Telewizja kłamie :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja nie wiem dlaczego jesteście zdziwieni. Przecież co roku są ci sami wystawcy i to niemal w tych samych miejscach. Ale zgadzam się z tezą, że Wielki to on nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Pie*****cie Koledzy aż żal czytać. Przecież to bazar a nie wielki ekskluzywny salon motocyklowy. Wystawcy to najczęściej mikro firmy, które z trudem wiążą koniec z końcem bo rynek jest płytki. I jak to na bazarze można wyszukać coś atrakcyjnego ale większość oferty to chłam bo taka jest natura bazaru-czyli targowiska. Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez marrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Pie*****cie Koledzy aż żal czytać. Przecież to bazar a nie wielki ekskluzywny salon motocyklowy. Wystawcy to najczęściej mikro firmy, które z trudem wiążą koniec z końcem bo rynek jest płytki. I jak to na bazarze można wyszukać coś atrakcyjnego ale większość oferty to chłam bo taka jest natura bazaru-czyli targowiska. PRAWIE się z Tobą zgadzam ale przejedź się kiedyś np na bazar do Łodzi to zobaczysz różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja w Łodzi byłem 2 lata temu, róznica taka, że ten sam towar z mega dolnej półki czyli China Town tyle że faktycznie więcej sprzedawczyków. Atrakcją jest np. to że na moich oczach opie**lili gościa z kasy krzyczał kur.. złodzieje i nikt nawet nie zareagował... ot taki urok bazarów. Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi