fxrider Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 A propo żywotności - wymiana (samej) zębatki zdawczej co 10-15kkm (przy zauważalnych śladach jej zużycia) zdecydowanie wydłuża przebiegi łańcucha. pzdr, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 [email protected] polecam tego gościa kupiłem u niego tydzień temu 2 napędy dobra cena kontakt też rewelacyjny przez telefon wszystko wytłumaczy sprzedaje też na allegro ale zapomniałem jaki miał nick ja sprawe załatwiałem przez telefon Dzięki za namiar, bo fabryczny napęd wieczny nie będzie :biggrin: a gościu faktycznie posiada mocno konkurencyjne ceny :flesje: Osobiście polecam DIDa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 A propo żywotności - wymiana (samej) zębatki zdawczej co 10-15kkm (przy zauważalnych śladach jej zużycia) zdecydowanie wydłuża przebiegi łańcucha. pzdr, Adam A jak to sie ma do ew. wyciagniecia łancucha? ni koliduje nic? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Jeśli chodzi o napędy, to niestety, DID bije wszystkie na głowę - zarówno w turystycznych (jak ZZR600), sportowych (jak GSXR1000) czy endduro (DZR400E) lub cross (yzf).... W każdym z w/w miałem zarówno DID jak i RK (w ZZR miałem też Irysa - ale kupa). Podstawowa różnica pomiędzy DID a RK - DID się nie rozciąga. Praktycznie wcale - a RK cały czas trzeba pilnować. W FZ1 mam DID (jako fabryczny) i tu na pewno nie będę oszczędzał... już z eksperymentów wyrosłem :biggrin: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 A jak to sie ma do ew. wyciagniecia łancucha? ni koliduje nic? Właśnie chodzi o to, żeby nie dopuścić, aby zużyta zębatka wyciągała łańcuch. Jak łańcuch jest już mocno wyciągnięty to szkoda zachodu na zmianę zębatki, nie da to efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 [email protected] Panie i Panowie, powyższy Pan ma rewelacyjne ceny napędów!!! Innych eksploatacyjnych części również. Napędy świeżutkie prosto od importera, właśnie dotarły do mnie dwa komplety DID(ZVM-X) + Sunstar... gorąco polecam, rewelacyjny kontakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 opcja poza allegro bez jakichkolwiek problemów i naprawdę tanio :) Ciekawe skąd ma, nie chodzi mi o to czy kradziony, bo to w dupie mam. Ale czy oryginalny? Np: DID ZVM2 złoty + Sunstar. z motor-land.cn :icon_mrgreen: YUBY czytaj całe posty, towar od importera na PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Kumpel będzie od niego chyba brał zestaw. Zobaczymy jak wyglądają te rajskie ceny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 [email protected] Panie i Panowie, powyższy Pan ma rewelacyjne ceny napędów!!! Innych eksploatacyjnych części również. Napędy świeżutkie prosto od importera, właśnie dotarły do mnie dwa komplety DID(ZVM-X) + Sunstar... gorąco polecam, rewelacyjny kontakt! opcja poza allegro bez jakichkolwiek problemów i naprawdę tanio :) z motor-land.cn :icon_mrgreen: YUBY czytaj całe posty, towar od importera na PL Wszystko się zgadza. Błyskawicznie wysłane, lepszej ceny już nikt na pewno nie zapropnuje :bigrazz: :lalag: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Wszystko się zgadza. Błyskawicznie wysłane, lepszej ceny już nikt na pewno nie zapropnuje :bigrazz: :lalag: :notworthy: to może ktoś poda jakąś przykładową cenę za zestaw. Robiłem niedawno rozpoznanie bo sam zmieniałem to ciekaw jestem czy faktycznie taniej nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 to może ktoś poda jakąś przykładową cenę za zestaw. Robiłem niedawno rozpoznanie bo sam zmieniałem to ciekaw jestem czy faktycznie taniej nie znajdzie Masz kontakt. Zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 zębatki JT to faktycznie kupa zestaw ma 2 tys km, łańcuch oringowy RK w świetnej kondycji a zębatka już ściorana mimo że wszystko smarowane co 300km :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Bez przesady ;) Zdawcza JT po przebiegu 25 kkm , wyglądała jak samo jak oryginalna (z gumami !) , po przebiegu 30 kkm . No i okazuje się teraz , że JT nie jest aż taaaką kupą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Bez przesady ;) Zdawcza JT po przebiegu 25 kkm , wyglądała jak samo jak oryginalna (z gumami !) , po przebiegu 30 kkm . No i okazuje się teraz , że JT nie jest aż taaaką kupą :icon_razz: też mi się nie wydaje zeby JT były jakieś gorsze zważywszy na to, że często są oferowane zamiennie z sunstarem. i na tych i na tych napisane made in japan i pewnie jakby przyszło co do czego w tej samej fabryce robione albo właściciel ten sam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Zapomniałem dodać, że łańcuch ZVM 2 jest teraz zastąpiony przez ZVM X. Takiego właśnie nam wysłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi