Shinjin Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ja już w weekend będę w trasie :icon_mrgreen: niestety do mechanika... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 W drugim dałem wyraz podziwu, że przy takiej pogodzie dziewczynie się chciało wsiąść na 2oo. No cóż młodość :). Nie to że się chciało... trzeba było moto przestawić do drugiego garażu. Ale nie narzekam - jechało się przyjemnie :) W niedzielę ma być naprawdę ładnie Patrząc za okno (i słysząc o śniegu w Poznaniu), zaczynam w to wątpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Jeżdzi się fajnie, tylko motocykl, ciuchy i kask strasznie są usyfione potem. Wszędzie drobne, czarne błoto. Przykra sprawa, no ale człowiek w końcu nie marznie podczas jazdy. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 ja sie nie moge doczekac i jak bede wracal z nart w sobote wiczorem to w niedziele mam nadzieje ze sie brykne ;) :crossy: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ja raczej odradzam takie przejażdżki. Sól, którą drogowcy tak obficie sypali na drogi dziś bardzo chętnie reaguje z aluminiowymi elementami motocykla, a i dla lakieru nie jest obojętna. Dla elementów stalowych również. W któryś zeszły sezon też nie mogłem usiedzieć i pozostały mi po tej przejażdżce ślady na wszystkich odkrytych elementach alu. Żal było patrzeć jak to zmatowiało. Nigdy więcej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ja raczej odradzam takie przejażdżki. Sól, którą drogowcy tak obficie sypali na drogi dziś bardzo chętnie reaguje z aluminiowymi elementami motocykla, a i dla lakieru nie jest obojętna. Dla elementów stalowych również. W któryś zeszły sezon też nie mogłem usiedzieć i pozostały mi po tej przejażdżce ślady na wszystkich odkrytych elementach alu. Żal było patrzeć jak to zmatowiało. Nigdy więcej J Czyli rozumiem ze po przejazdzce trzeba umyc moto ;) i bedzie ok ;) Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Też bym polatał! Ale śnieg to rozpuści sie dopiero w maju mieszkam na ścianie lasu a na drodze to jeszcze ze 30cm zalega. Syberia!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Czyli rozumiem ze po przejazdzce trzeba umyc moto ;) i bedzie ok ;) A domyjesz w moto wszystkie zakamarki? :biggrin: Ja już pierwszego w pionie na 3/4 widziałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Winklować się da ale bez kolana i buty ciągle mokre :icon_rolleyes: Najgorsze to są dziury na środku ulicy których jeszcze przed zimą nie było :banghead: Na Karolkowej to w ogóle zaliczyłem solidną aż dziw, że nadal mam całą oponę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Poczekam do +11 stopni i pełnego osuszenia terenu. Ostatnio odgrazales sie, ze poczekasz do 10 stopni. Podnosisz poprzeczke. :smile: A ja bede musial ponownie wjezdzic sie w ruch prawostronny, zaczynajac od roweru. :crossy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Oficjalnie oglaszam iz dzisiaj nastapila inauguracja sezonu 2010 :crossy: :buttrock: Jazda na moto bezcenna, reszte czasu poswiece na jego mycie i czyszczenie :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Yuby musisz się przeprowadzić, u mnie dziś było +12st :biggrin: i przejażdżka była udana, lecz faktycznie winkle można pokonywać z prędkością rowerową :banghead: , lecz najważniejsze, że wiosna już tuż, tuż :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Chyba sie jutro skusze... Mnie woda nie straszna ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Woda to pikuś , ale te kratery i wszechobecny żwirek mogą zatruć radość z jazdy . :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artik523 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Latałem wczoraj i dziś troszeczkę ...fajnie było mimo tego że mokro i trzeba było uważać bo miejscami ślisko. A weekend zapowiadają ładny wiec pewnie będzie spędzony na moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi