Vector Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A ja myślałem, że za samą prawie nową Yamahę zostałeś już tam swego rodzaju wioskowym Bożyszczem :biggrin: U nas słabo znane bo się wiejsko kojarzy. Tak jak BMW :biggrin: Co kto lubi, wolałbym Akrapa z odpadającą nalepką :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Co kto lubi, wolałbym Akrapa z odpadającą nalepką :cool: Z Akrapem jest jak z Folcwagenem.Każdy chce go mieć, bo baby na przystanku gadały że jest zajebisty :P Dlatego na aukcjach każdy Akrap czy Yoshi idzie za kupę kasy. A przecież są inni producenci na rynku, często lepsi i za mniejszą kasę. No ale szpanu nie będzie bez skorpiona :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 No ja wybrałem Akrapa i się ku*wa trochę w*ebałem. Zawsze marzyłem i ... No i dziwne bo kumpel w 636 ma też Akrapa i jest na prawdę za*ebiście zrobiony, mój niestety nie do końca. Za taką kasę mógłbym kupić dwie Yoshi. Następnym razem warto się zastanowić czy warto łożyć górę kasy za naklejkę :rolleyes: Aha. Kuzyna Scorpion wygląda równie dobrze :biggrin: Zobaczymy jak będzie wyglądał Remus. Ile wyjdzie ten komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 No ja wybrałem Akrapa i się ku*wa trochę w*ebałem. Zawsze marzyłem i ... No i dziwne bo kumpel w 636 ma też Akrapa i jest na prawdę za*ebiście zrobiony, mój niestety nie do końca. Za taką kasę mógłbym kupić dwie Yoshi. Następnym razem warto się zastanowić czy warto łożyć górę kasy za naklejkę :rolleyes: Aha. Kuzyna Scorpion wygląda równie dobrze :biggrin: Zobaczymy jak będzie wyglądał Remus. Ile wyjdzie ten komin? 200 GBP+ przesyłka. Podobno miesiąc uzywany tylko był ;) Jak przyjdzie to zdam relacje co to za wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A może zbiorczy temat o przelotach do 4T ? Na początek nadmienie o moim taniutkim FMF z jueseju . Mruczał basem akurat przy lanserskich prędkosciach obrotowych :icon_mrgreen: i wył niemożebnie podczas zapieralania (z relacji świadków) . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 To i ja się podepnę :biggrin: Kilka miesięcy temu zamieniłem fabryczne kominy w mojej TDMce na dedykowane marki FUEL. Łojezu, ale to gra :biggrin: Jeden minus, nikt nie chce za mną jeździć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Fajny ten Remusik, bardzo mi się podobają kominy o wielokątnym przekroju. Ciekawe, jak będzie toto grać. A naklejka Pionier też była w komplecie? :bigrazz: Ale w konkursie na najbardziej egzotyczny wydech i tak mnie nikt nie pobiję :icon_twisted: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 nie no komin spoko tylko ta wypaśna renoma. ale spoko dokupisz calibre albo E36 i bedzie komplet ;) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 komin kominem chodzi o cene , karbon i tak go wydmucha i peknie , a tytan jest przereklamowany , jak nierobisz modyfikacji silnika i niezakladasz calego ukladu , to koncowka jest tylko lansem , ewentulanie kwestia uszczelenia dobrego dila dla efektu dzwiekowego :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 komin kominem chodzi o cene , karbon i tak go wydmucha i peknie , a tytan jest przereklamowany , jak nierobisz modyfikacji silnika i niezakladasz calego ukladu , to koncowka jest tylko lansem , ewentulanie kwestia uszczelenia dobrego dila dla efektu dzwiekowego :icon_razz: Dla mnie zaletą sportowego wydechu jest przede wszystkim większy prześwit w złożeniu. Mam nadzieję że tak się rysował nie będzie ;) Po drugie mam już PC, więc wydech+KN coś chyba poprawi. No i lepiej wygląda i buczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Dla mnie zaletą sportowego wydechu jest przede wszystkim większy prześwit w złożeniu. Mam nadzieję że tak się rysował nie będzie ;) Po drugie mam już PC, więc wydech+KN coś chyba poprawi. No i lepiej wygląda i buczy :P jeszcze -1 z przodu i bedzie :lalag: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 jeszcze -1 z przodu i bedzie :lalag: - 1 z przodu i +2 l/100 km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Bogatemu wolno. :bigrazz: No wlasnie ktro bogatemu zabroni hahahaha A co do kominów to wybór na rynku jest powalający. coraz wiecej firm tańszych podniosło sie z jakością do tego stopnia ze niewiel odstaja od tych z górnej polki. takie gualdi czy ixil kupujemy w okolicy 1000zł za nowizne (gualdi za koncówke od 600żł) tak wiec jak tylko ma ładnie grać to zdecydowanie nie warto dopłacac do markowych. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Wczoraj dostałem w koncu tego Remulusa a dziś wywaliłem stary tłumik, exupa i katalizator.Remulus bez db killera daje ogniem aż miło :P Dźwięk nie jest jakoś super donośny-ale to chyba dlatego że odpalałem dziś sobie motóra bez tłumika-więc mam zamazany obraz rzeczywistości :P Sam tłumik wykonany zajebiście i waży chyba 1/3 tego co oryginał. Niech tylko trochę przestanie padać to wykonam lot próbny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Za mną pierwsze loty próbne-ale to zajebiście dudni! Spalanie poszybowało mocno w górę, bo każda okazja jest dobra żeby przytrzymać sprzęta na obrotach :P Wczoraj zamontowałem KNa i PC. W końcu sprzęcior wkręca się jak na litra przystało :D Muszę jeszcze jakąś fajniejszą mapę poszukać i czujnik O2 odłączyć i będzie wtedy pełny łogień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi