GT 80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 GT 80 przecież ja właśnie o nim mówię;) CSi to CSi. B7 przecie brzydka jest... 635 ma od 192 do 218HP, a m6 (mpower) na Europę 286HP (na USA trochę mniej). W prawdzie z wyglądu się wiele nie różnią, ale mpower to mpower:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 zawsze miałem firmę bmw za konserwatywną jeśli chodzi o stylistykę a i tak do nowych modeli musiałem się przyzwyczajać dla mnie ideałem jest i myślę, że długo będzie e30 m3 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Brzydka ;p Mi tam się marzy 7 E38 w wersji long ;) Ale cóż jak na razie pozostaje mi moja megana ;p Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Przemek, we własnej osobie. Vpower, masz coś do BMW? Jak tak, to możemy się spotkać na ubitej ziemi :biggrin: Ale zgadzam się - przekombinowane auto, jak większość nowych BMW. Za dużo gadżetów i bzdetów, które tylko zwiększają masę i utrudniają życie. Nosz kurde, żeby mi auto decydowało o tym, czy mogę jechać ze spaloną żarówką wstecznego lub oświetlenia tablicy rejestracyjnej? :banghead: Ja jestem zwolennikiem czystej formy auta. Co ma być sedanem, niech będzie sedanem. A dziś klientela wychowana na komórkach z aparatem, dyktafonem i ekspresem do kawy chce mieć hatchbacka, sedana, vana i SUVa w jednym. I powstają takie kameleony-dziwolągi - od której strony popatrzysz, to widzisz limuzynę albo terenówkę. :lapad: Pralat spoko - staje - ale proponuje golonko w jakis weekend - znam knajpe.;) Znasz mnie - ja musze miec inaczej niz wszyscy (nawet z moto). Poniewaz kursuje non stop po niemieckich autostradach to widuje ten wynalazek czasami. Ni w piec ni w dziesiec to auto - taka 5 z dospawanym tylem nowej 7. Mysle, ze zaprojektowal to jakis polski laweciarz i to przez przypadek.:) Generalnie jak widze auto z instrukcja obslugi co ma 240 stron to juz mnie odrzuca. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Pralat spoko - staje - ale proponuje golonko w jakis weekend - znam knajpe.;) Generalnie jak widze auto z instrukcja obslugi co ma 240 stron to juz mnie odrzuca. Golonko jak najbardziej, musimy się spotkać. Co do grubej instrukcji obsługi, to PLUS. W ten sposób BMW usiłuje zniechęcić dresów :icon_mrgreen: bo ledwo doczytują okładkę do końca :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Golonko jak najbardziej, musimy się spotkać. Co do grubej instrukcji obsługi, to PLUS. W ten sposób BMW usiłuje zniechęcić dresów :icon_mrgreen: bo ledwo doczytują okładkę do końca :icon_razz: mało którego dresa stać na nowy gangowóz oni się lubuja w E36 i E34 :bigrazz: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 mało którego dresa stać na nowy gangowóz oni się lubuja w E36 i E34 :bigrazz: Tak, a najbardziej E36 compact, 1.6 na gazie :biggrin: E34 to już klasyka dla koneserów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ostatni raz Instrukcję przeczytałem w 1995-ym :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 A mnie się podoba , chodź widziałem tylko na fotkach. Wg mnie to taki sportowy liftback - ładny i użyteczny styl nadwodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ostatni raz Instrukcję przeczytałem w 1995-ym :icon_mrgreen: Jak od tamtego czasu jeżdzisz wciąz tym samym, to po co 2 razy czytać instrukcje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi