EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ja mam Suzuki ts70 i mojego pinknego klasyka rometa polo z roku 77 teraz znalezianie takiego motoroweru jest na równi ze znalezieniem rysia ( kupiłem za 200zł z papierami od wiesniaka ;)) niedułgo przejdzie remony i będe go rejstrował :)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 ja ialem Mke z koszem i jakos przy 24 kucykach to nie jezdzilo jak powinno no i 10-12 l z checiom lykalo wiec sie przesiadlem na japonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dufus Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Witam wszystkich, własnie dzisiaj stałem się posiadaczem (szczęsliwym na razie ;) ) Urala M-67-36. Na razie jeżdżę solówką, bo z wózkiem nie za bardzo sobie jeszcze radzę, o motywach zakupu nie będę pisał, po prostu mi się spodobał, mam nadzieję, że nie będę żałował decyzji... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek01 Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 MW 750 - Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 No to ja też się pochcwalę moim nowym nabytkiem ;) Ural M67 1992r.Wymaga drobnych napraw i zabiegów kosmetycznych ale jak go zostawiałem w PL to chodził całkiem przyzwoicie ;) POzdrawiam :P Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 WitamDziś stałem się szczęśliwym (mam nadzieje) posiadaczem M-72 rok produkcji 1956. Dokładniej mówiąc wniosłem do garażu worek części a blachy są wciąż 360 km od mojego domu u wujka w stodole, ale mam nadzieje kiedyś wyjechać z garażu całym motocyklem ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam Myślę że nie obrażę nikogo jeśli powiem że jestem szczęśliwym posiadaczem iż-a 56 i poszukuję wszelkich informacji do niego gdyż ruska mam pierwszy raz :) Pozdrawiam Większych Braci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ja teraz mam MW 750 z nowym silnikiem ;) teraz blacharka zostala do zrobienia i na sprzedaż :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 z nowym silnikiemchodzi o to ze nie latany, czy jakaś nowa konstrukcja (bo zakładam ze mw750 to dolniak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Silnik orginal tylko ze nowy zalozony.Jakims cudem,dzieki Bogu i partii udało sie ruskim dorwac takiego rodzynka.Teraz oddalem silniczek do myjnie zeby mi go z tego towotu umyli :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Dniepr MT-12 pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam mam urala z koszem i cały czas szykuje gada oczywiście jest sprawny , ale nie dla mnie szukam zawieszenia przedniego na wachaczu,mają w Krakowie komplet ale chcą sporo może ktoś ma taniej , proszę o info [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leto Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 K-750 ze skrzynią od Dniepra (wsteczny mnie znęcił) z tej strony. Na razie nie zarejestrowana i wybebeszona, bo lubię, aby wszystko wyglądało tak, jak ja chcę. ;) Oczywiście zaprzęg, z tym że kosz nie od "Kaśki", bo życzyłem sobie otwieraną klapę... Innymi słowy, to jest takie coś - ale niewątpliwie sowieckie..! :( szukam zawieszenia przedniego na wachaczu Ile to jest "taniej" ? Widziałem za ok. 1k PLN. W okolicach Wawy właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Czesc. Jestem nowy na forum. Posiadam Urala M63 solo, rocznik 1970. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodzyn Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Mam Urala M63, prawie oryginał (tylko farba i gaźniki już nie). Motor już jeździ (z przerwami) a wózek ciągle czeka na remont. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi