szramer Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 o ja mityczna opona , w deszczu na ulicy dawala rady wrocic do domu w jednym kawalku , mimo braku bieznika :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Faktycznie cena jak za dobrą używkę, ale w przyszłym sezonie ta opona będzie już miała 7 lat i nie wiadomo czy nie okaże się jakimś twardym klockiem. Z drugiej strony mogę kupić komplet Diablo Rosso za 700zł i to też jest świetna cena. Przejrzałem archiwum i swego czasu miała bardzo dobre opinie, również z jazdy po torze. Muszę się zastanowić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja miałem superbiki z 2008 i dały radę wygrać wyscig w Białej Podlaskiej z miażdżąca przewagą.Da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wygrałeś wyścig w Białej? Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Fakt, jak założyłem Superbike to pierwszy raz zacząłem szorować setami na Dużej Patelni, przy czym czułem, że moto idzie jak po szynach. Sam mam mega dylemat, bo chciałbym na nich jeździć, a po prostu nie mam kasy bo to droga guma. Ale właśnie dlatego jest droga, że jest dobra. No i czuć mega precyzyjnie moment, w którym zaczyna się odklejać - nie zrywa przyczepności "nahle", ale po prostu czujesz, że zaczyna odpływać i nic się nie dzieje :) Ps. Limo, mam 2 takie do oddania, są w stanie takim, że na dłuższe sesje bym ich już nie zakładał, ale do pojeżdżenia po Białej albo na rozjeżdżenie się w Radomiu... to w sumie czemu nie? Tylko to rozmiar 200... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Tylko co mu po 200 jak mu to w wahacz nie wejdzie :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Albo założy monowahacz od vfr albo jakiegoś bmw GS z wałem kardana :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) To ja też, skoro mowa o zawiasie tylnym, namówiliście mnie:) Edytowane 1 Listopada 2012 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No to gratulacje za graty :P Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego ta opona ma taki dziwny profil? http://moto.allegro.pl/dunlop-opona-przednia-slick-120-60-r17-kr106-race-i2742541313.html Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Bo leżała przez piec lat w stosie jedna na drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 OK rozumiem, ale jak się ją napompuje to odzyska normalny kształt, czy nie warto się w nią pakować? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja przed ostatnią rundą kupiłem 5-letniego Dragona Supercorse, też był zgnieciony ale nie aż tak. Pojechałem na nim kwalifikacje, rozgrzewke i 2 wyścigi. Daje rade, bardzo mało się zużył. SC1. Z tym że ja sie ogólnie nie znam także nie chce się wymądrzać :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja właśnie też nie, a nie chcę wtopić, ale czasu jeszcze sporo jest więc nie będę się napalał. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 A ja mam takie pytanko. Jak bardzo jeden speedday zużyje zwykłe opony sportowe? Takie Qualifiler I, czy DIablo Rosso? 25% czy więcej? Bo wszyscy tutaj o slickach dyskutują, a ja na pierwszy raz przecież nie będę się uzbrajał w D211, bo przecież to się mija z celem, przynajmniej na moim poziomie jazdy. Tylko się boje, że taki jeden speedday zabije qualifilery z najechanymi 3-4k, a to by mnie finansowo trochę dotknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi