ventura Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Nie ma co ukrywać, dla nas pogoda jest gites nawet na jazdę w samych gatkach. Można by śmigać cały dzień i całą noc. Tylko co za tym idzie to to że poza silnikiem grzeje się za*eb...e asfalt i o glebe nie trudno, więc uważajmy przynajmnij na maszyny bo zdarte dupsko powinno się z czasem zagoić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Przejedź się na VFR. Jajka na twardo murowane :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Przejedź się na VFR. Jajka na twardo murowane :-). Pawel Nie dzięki - wystarczy mi dzisiejsza przejażdżka na CBR i mam już sadzone. Ale wieczorkiem to już jest przyjemnie :icon_mrgreen: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Przejedź się na VFR. Jajka na twardo murowane :-). Potwierdzam. W chłodniejsze dni to bardzo przyjemne, ale latem to katorga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Witam brać forumową!Co jakiś czas męcze te forum nowymi tematami, ponieważ cały czas szukam motocykla dla siebie. Oglądałem juz pare sprzętów, jednak dalej szukam. Znajomy w mieście, ma do sprzedania CBR 600 F2 z 92roku, w wymienionym rozrządem i napinaczem, nowym aku i oponami. Chce za nią 8 tysięcy. Dla mnie to na ręke, bo to z miasta tego samego jest i nie trzeba sie pałowac po całej Polsce. Teraz się zastanawiam, czy to nie będzie dla mnie za mały motocykl, mam około 185cm wzrostu i waże około 80-83 kg. Moto ma jeszcze sportowy tłumik. Czy nada się do turystyki dalszej? walić jakieś trasy po Polsce? Co sądzicie o cenie? może byc?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 WitamCena zdecydowanie za duzo chce chocby mial klamki ze zlota 8tys za f2 92rok to conajmniej 2tys za duzo!!!Jak sie dobrze zakrecisz to kupisz za ta cene lub deczko wyzsza Fazera 99/00 rok ktory zdecydowanie bardziej nadaje sie do turystyki. Mam cebre i wiem dobrze ze w dalsze trasy nie jest to dobry motocykl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Hello, ja kupilem F2 z 93 roku za 7500 (rozrzad, wydech, łożysko i pare innych rzeczy gościu wymienił). Jak narazie chodzi ładnie i jak powiedzieli fachowcy "nadaje się". Co do ceny, to nie jest wcale tak łatwo kupić dobrego używanego sprzęta, więc teksty o CBR zajebistej za 6.000 to sobie można wsadzić głęboko (kup za 6.000 - wymienisz napęd i parę innych rzeczy i już masz 8.000). Co do turystyki - pyknąłem ostatnio traske Krakow - Wawa i nie narzekam. Oczywiście jak chcesz jechać w Euroęp i dziennie łykać po 800 km to odradzam, ale po Polsce wg mnie się nadaje. Mam 182 cm i ważę 80kg - więc na ciebie pewnie też się nada. pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 :icon_biggrin: Za 6000 ? Skąd ten goś bierze takie ceny i pomysły. Jak dla mnie jeżeli moto jest w takim stanie jak mówisz i ma mniej niż 50000 km to cena jest godna uwagi. A moc i parametry wystarczą Ci w zupełności, da się jeździć i sportowo i turystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Jak się dobrze przyjrzysz sam stwierdzisz że 8 tyś. jak za cebre F2 to normalna cena, zdażają się tańsze ale trzeba by było nad nimi troche popracować i strach ładować się w takie coś. A fazera nie ma co do tego mieszać bo to zupełnie inny przedział cenowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Skąd ???A chocby glupie allegro masz F3 95rok za 9.500 z czego mysle ze 500 urwiesz na luzie :icon_mrgreen:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M240740a tu masz f2 fakt ze malowana wiec co za tym idzie zapewne po przejsciach ale daje tylko po to by udowodnic ze masz pretekst by sie ostro targowac:)http://www.allegro.pl/item113685507_honda_...e_polecam_.html a ja za swoja f3 z 98roku dalem 10.000 (orginalne malowanie, troche byly porysane plastiki) fakt ze musialem zrobic full serwis regul zaworow, gaźników, swiece, filtry, olej itp - ale bylem o tym poinformowany przy zakupie) opony z przodu byla zolozona nowa, tylnia starczyla na 4-5tys kilosów zrobilem nia juz w tym sezonie 7.000 kilosów i jest luz - 100% satysfakcji (no oprócz spalania w trasie 5.5L/100 wiec spoko ale miasto :icon_biggrin: 9-9.5L/100 ale wszystko zalezy od stylu jazdy, no i nie ma nic za darmo) ALE TEGO SIE NIE LICZY :icon_biggrin: wiec jak ktos mysli ze za f2 8.000 to dobra cena to powodzenia :biggrin: przyznaje racje co do jednego ze warto dac pare groszy wiecej gdy motocykl jest zadbany i wiesz jak byl eksploatowany. Edytowane 7 Lipca 2006 przez flisert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Byłem dziś na oględzinach wstępnych, wymiana rozrządu i napinacza zrobiła swoje, silnik bez zarzutu pracuje wg mnie. przebieg ma ponad 38 tys. Nie był kręcony raczej. Regulator napięcia tez był wymieniany. Tłumik jakiś tam sportowy ma tez. Bede się targował jak coś :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Jeżeli moto pewne i zadbane ,to cena ok.Moto poradzi sobie bez problemów z Twoimi gabarytami :icon_biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowa86 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Moj znajomy wyrwal rok '95 za 8tys. Od goscia z Kalisza, stan bdb. Jak poszukasz to znajdziesz cos godnego.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Co do ceny, to nie wiem, ale przez weekend zrobilem traske Radom -> B. Biala -> Liptowski Mikulas -> B. Biala -> Radom na CBRce i jest naprawde spoko, nie wiem, moze na Goldasie byloby lepiej dla kolegi flisert, ale co kto lubi. Jak wsiadlem na jakas nowa MZke na egzaminie, taka ala chopper z kierownica na wysokosci klatki piersiowej, to po 5 minutach bolal mnie kregoslup i rece :icon_mrgreen: , nie wiem skad to kategoryczne wykluczenie CBR ki z turystyki, ale mam nadzieje, ze nie ze zwzgledu na pozycje, bo IMHO taka jak w CBR jest super :icon_eek: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jeżeli moto jest w dobrym stanie to 8000 zł to naprawde dobra cena ja dałem za swoją F2 8500zł ale pierwszy własciciel od nowości facet ponad 40 lat ( znajomy z klubu) prędkości w jego rekach do 150km/h nigdy palonej gumy nowy napęd klocki i opony seryjne malowanie wszystko w 100% serwosowany w Jeleniej Górze i przez cały rok trzymany w pokoju nie w ciepłym arazu w Pokoju z właścicielem wiec moto jest jak z fabryki i miałem naprawde farta :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi