Kamcio Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ZX9R nie wchodzi w rachubę, bo mi się cholernie nie podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Pewno nie, bo dużo pali :biggrin: Co w tym dziwnego? Pierdoliłbym jeździć motocyklem który pali 15/100 skoro mozna jechać tak samo za połowę kasy(albo przejechać dwa razy tyle :D) A dziewiatka to akurat bardzo ekonomiczny motorower ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Pewno nie, bo dużo pali :biggrin: Co w tym dziwnego? Pierdoliłbym jeździć motocyklem który pali 15/100 skoro mozna jechać tak samo za połowę kasy(albo przejechać dwa razy tyle :D) A dziewiatka to akurat bardzo ekonomiczny motorower ;) Pali mało, w sumie trudno jest przekroczyć 10l/1ookm a spytałem bo kiedyś stałem przed podobnym wyborem tzn. R1, 954, ZX9 i padło na 9 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Co w tym dziwnego? Pierdoliłbym jeździć motocyklem który pali 15/100 skoro mozna jechać tak samo za połowę kasy(albo przejechać dwa razy tyle :D) A dziewiatka to akurat bardzo ekonomiczny motorower ;) Nie wszyscy liczą tak skurpulatnie kasę jak Ty :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Nie wszyscy liczą tak skurpulatnie kasę jak Ty :bigrazz: Nie każdy żyje tylko motocyklami. Ja mam też parę innych zainteresowan :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Nie każdy żyje tylko motocyklami. Ja mam też parę innych zainteresowan :icon_mrgreen: No pewnie nie tylko Ty jeden... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Z pytania co byś wybrał wyszło co ile Ci pali.. :biggrin: Mnie też nie przeszkadza co ile pali,bo coś za coś,ale jadąc 954 np w góry i śmigając powyżej 200km/h trochę mnie wqrwiało jak musiałem częściej tankować niż inni np k6 750/K1 1000/1000RR/R1 itp.Pomijając to ,że wycieczka przez takie paliwo kosztowała mnie 50 czy 100 zł więcej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Otóż to, spalanie też jest ważne, tym bardziej, że się uczę i nie mam stałej pracy. Nie bawi mnie motocykl, który mi będzie palił 15, jeśli inny przy tej samej frajdzie spali mi 7L. Zresztą temat nieaktualny, bo znając życie nasz '"Pan i Władca"YUBY znowu będzie komentował. Padło na 929, ewentualnie R1. Dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ale jadąc 954 np w góry i śmigając powyżej 200km/h trochę mnie wqrwiało jak musiałem częściej tankować niż inni np k6 750/K1 1000/1000RR/R1 itp.Pomijając to ,że wycieczka przez takie paliwo kosztowała mnie 50 czy 100 zł więcej :crossy: No ale przynajmniej się nie z*ebało :biggrin: :wink: Fakt, trzeba tankować częściej niż robią to inne motocykle, ale chooj z tym, nie w tym cel. Padło na 929, ewentualnie R1. No i dobrze. Jak będziesz szukał, zapodawaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Wybór jest taki, że z własnego doświadczenia wiem, że Honda robi chyba jedne z najbardziej bezawaryjnych motocykli, wszystkiee Hondy, które miałem bardzo dobrze wspominam, dlatego jednak 929, która ma łagodny przebieg krzywej mocy i jest dośc wygodna, CHYBA ŻE trafi się w jakiejś dobrej kasie R1 (poliftowa '00-'01rok) to pojadę ją obejrzeć, może akurat mi się spodoba. A co do 954, to niestety ale nie za tą kasę którą będę miał do wydania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dobrze kombinujesz, nie ma co sie porywac na nowsze modele w cenach poprzednikow. Bierz co bedzie w lepszym stanie. Najwyzej bedziesz musial sie przyzwyczaic do gejowskiej reputacji R1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Za 9 tysiaków to całkiem prawdopodobne, że dostaniesz R1 po lifcie :icon_mrgreen: Najwyzej bedziesz musial sie przyzwyczaic do gejowskiej reputacji R1. Polska, pikny kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ale kto mówił o 9tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Pomyliłem tematy :biggrin: W każdym bądź razie za 13 tys. z igły zdjętej 929 pewnie nie dostaniesz. Za tyle to możesz nawet 954 dostać! Bezwypadek! :biggrin: http://moto.allegro.pl/item788223330_honda...anio_pilne.html Przebieg znikomy, maetki tak se dla zabawy wymienił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Panowie, podłącze się pod temat, bo mam podobny dylemat. Budżet około 16 kPLN i właśnie zastanawiam się nad wyborem pomiędzy 929, 954 i R1 (od 2002). Poczytałem sobie wceśniejsze posty, jedne mniej inne bardziej pomocne. :icon_biggrin: Spalanie mnie ogólnie grzeje, jeżdżę spokojnie, najczęściej do pracy w korku. Wiem, że mogę kupić sobie skooter (będzie wygodniej), ale czasami potrzebuję odkręcić :buttrock: Czasami również wypad na jakiś tor :flesje: Głównie chciałbym poznać opinie nt R1 po 2002. Aha i sorry, że się wp... w temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi