Arni Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Dokładnie, skoro moc jest na 2 planie, to litra bedziesz mial na wyrost. Kiedys było u mnie wiecej szalenstw i zapier*** ostrego, wiec był 1000. Obecnie uzywam moto tak jak Ty piszesz, jest 750 i uwazam, ze trafiłem idealnie. Motocykle ktore wymieniłeś na początku w takim razie, to czysto sportowe maszyny....da sie na codzień..w trasy tez. Ale po co, skoro do tego stworzono cos troche innego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Pewny i nie zawodny :clap: :eek: pamietam cos innego :flesje: Źle pamiętasz..., regulator napięcia może skończyć się w każdym sprzęcie i nie jest to wyznacznikiem zawodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Za 13 tys. możesz pomarzyć o ładnej 954. Zresztą nawet 929 z igły w tej cenie też nie znajdziesz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 panie tosz to stare moto już-za 13tyś to masz już naprawdę ładne 929-a 954 też można szukać! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 VFR średnio mi się podoba, chyba, że 800, ale to już wyższa półka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 a 954 też można szukać! Pewnie! Bezwypadkową, po pierwszym właścicielu i z przebiegiem 16 tys. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Powyżej 13 tys są same bezwypadkowe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Szmelca nie kupię, już kilka ładnych lat w tym temacie siedzę. To może jak tak mówicie to co wg was do 12-13k dostane z litrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 YUBY żal mi Ciebie. Żal jak ch**, proszę nie wypowiadaj się w tym temacie już bo się pogrążasz w moich oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ostatecznie 900rr weź pod uwage....starsze moto, ale wytrzymałe i nadaje sie do uzytku ogólnego. W tej cenie , może trafisz na zadbaną sztuke choć cieżko...dobrych egzemplarzy rzadko sie ludzie pozbywają,a jak juz to za takie pieniądze w jakich mozesz dostac takie sprzety jakie wymieniłes choc w stane trudnowyczuc jakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Mistrzu to że mam 18lat nie świadczy o tym ,ze nie mam pojęcia, bo w motocyklach siedzę od 8 roku zycia bez przerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Kamil, wynika z tego, że moto czesto ma być używane do codziennego użytku wiec warto też zapodać na celownik kiloFazera , mocy wystarczająco, momentu także, wygodna pozycja, dobre prowadzenie, uniwersalne zastosowanie... http://moto.allegro.pl/item759418501_fazer...zwypadkowy.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1541510 co do CBR 900 to koleś sprzedaje ładnego bladego SC 33 `99-Franak, od czerwono-biało-niebieskiej CBR... http://www.bikepics.com/pictures/1748902/ -pewnie kojarzysz. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Sam mialem taki sam dylemat z rok temu. Jednak rozmyslilem sie ze zmiana i przelatalem 900RR jeszcze jeden sezon. Teraz juz jej nie mam, za to szukam intensynie godnego nastepcy. Ale nie bedzie to Gej1 ani Blady bez jaj :buttrock: Ty z 13 tysiacami nie powybrzydzasz, wiec bierz co bedzie pewniejsze i w lepszym stanie technicznym. FireBlade czy R1 to motocykle technicznie solidne, a ich najwieksza wada sa poprzeni wlascicele, wiec okaz bez ''szlifow'' i cofnietego licznika ciezko znalezc. A te w dobrym stanie, beda odpowiednio duzo kosztowac, nikt nie odda dobrego moto za byle jakie pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Yuby twoja VTR była lytrem i nie po "pociągu" zapewne sprzedałeś ją za 20 tyś :) ludzie w ten week kupiłem z kumplem K6 750 dosłownie ryśnięte z UK za 14.500 do opłat i rejestracji! Była 929 nie ruszona za 11 klocków-też do uzgodnienia... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Narazie Rudy to czekam, na wiosnę moja idzie na handel, chyba, że w weekend wystawię, zobaczymy, się dorzuci kilka tys i coś wybierze, ta SC33 ladna nie powiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi