dwapro Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 I wtedy obudził się we mnie Szatan. Jebnąłem parę razy z piąchy w szybę oczywiście z zamiarem wybicia jej. Nie udało się niestety. W oczach tej kretynki ujrzałem przerażenie i chyba zaczęła opwiadać rozmówcy że ją jakiś satanista na motocyklu chce zabić (no, mogła się wytraszyć, motur czarny, czarne skóry, kask w czachy i czarne okulary - diabeł wcielony). Ponieważ szyba nie dała się wybić, a baba zamknęła drzwi i nie mogłem ich otworzyć, zajebałem jej kopa w drzwi i urwałem lusterko. W dupie mam to, że zachowałem się jak bydło. pie**olę to. Czasem w każdym z nas zła strona bierze górę - z resztą nie wiem jak nie wybuchnąć po geście, jaki wykonała paniusia z auta... Myślę, że u góry nie policzą Ci tego grzechu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To wtedy leżysz na ulicy i wyzywasz od dziwek ile się da. :biggrin: Raczej chodziło mi o sprawce,faceta.Jak to jest babeczka,to jeszcze się podczołgam i pomogę jej zbierać lustereczka,listewki urwane z jej autka, itp.co by się nie męczyła i nie stresowała bidulka. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIFF Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 W pełni popieram - tępić buraków siłą, może zauważą, że nie sa sami na drodze. W sobote miałem podobną akcję - startowaliśmy ze świateł na wale w strone stadiony x-lecia a z siekierkowskiego ruszał jakiś patafian AXem a zielonej strzałce - widzi mnie i jedzie, trąbię - jedzie, no to hebel potem się z nim zrównalem a tu takie dwa gnoje z roczników maturalnych mnie pozdrawiają międzynarodowo - jeden strzał i po lusterku, nie było sensu dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 dwa gnoje z roczników maturalnych mnie pozdrawiają międzynarodowo - jeden strzał i po lusterku, nie było sensu dyskutować. YEAH :buttrock: Co raz milej mi się czyta to forum :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) A co jak taki delikwent spisze tablice i zglosi sprawe na policje, ze podjechal gosciu na moto i urwal jej lusterko?? Ja jeszcze nie malem takich sytuacji i obym nie mial, ale kolega co mieszka w Polsce, jak kupil moto to w pierwszy dzien 3 podobne sytuacje mial. Najgorsze, ze w jednej z nich radiowoz wymusil na nim pierwszenstwo, popatrzyli na niego i sie usmiechneli :banghead: Z tego co czytalem na forum to Yuby jest fachowiec od lusterek. Proponuje by zalozyl centrum pomocy motocyklista. Jak ktos sam nie da rady to bedzie dzwonil do niego :biggrin: Pzdr Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 z łokcia panowie i panie, z łokcia i szyba powinna się rozbić :icon_mrgreen: ale tej suce wsadził bym ten telefon głęboko w gardło... w dupe nie, żeby przyjemności nie miała za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jurij, powiedz mnie jeno chłopcze jaka była reakcja babki jak jej lustro upindoliłeś, pewnie wytrzeszcz oczu i wyzwiska do telefonu. ;D Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jak uderzyć lusterko, czy raczej je urwać a nie uderzyć żeby najłatwiej się urwało? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jurij, powiedz mnie jeno chłopcze Żarty żartami, ale chyba ostatnio sam szlochałeś, że chcesz być traktowany poważnie / z szacunkiem w temacie o rozbieraniu silnika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Widać po avatarze ze nie humorzasty koleś jesteś :icon_rolleyes: widzisz coś w tym złego ;> Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykoria Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 A mnie się ten pomysł z paintbalem spodobał... taki z celownikiem... można by fajne grafiti wystrzelać :icon_biggrin: . Obawiam się, że musiałabym się sklonować i czasem z mojego moto postrzelać do mojego auta :icon_mrgreen: . A tak serio - kultura na drodze jest lepsza jak przepisy drogowe - Ty ustąpisz mi, ja ustąpię Tobie... albo Ty pokaż mi środkowy, a ja pokażę Ci jak wygląda twoje lusterko od środka - co kto lubi :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zło jest fajne. :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zło jest fajne. :buttrock: :buttrock: :buttrock: :lalag: :lalag: :lalag: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 :clap: dobra nauka nie jest zła-może w las nie pójdzie. Na chwilę obecną, nawet nie wiem czy byłabym w stanie urwać jej lusterko :rolleyes: , z niekłamaną przyjemnością natomiast dałabym jej z liścia! A raczej w mordę... :icon_twisted: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Jebnąłem parę razy z piąchy w szybę oczywiście z zamiarem wybicia jej. Nie udało się niestety. znaczy się: rękawice trza zmienić na takie z twardszymi ochraniaczami. jakiś kevlar albo co... Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez yoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi