qurim Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) Jasne - już wiem bycie supermenem, zaradnym życiowo facetem objawia się głównie rozpierdalaniem lusterek laskom co ci drogę zajechały - nic dodać, nic ująć. A słyszałeś o równouprawnieniu kobiet? Chciały to mają, teraz można je lać, urywać im lusterka, nawet mają prawo myśleć logicznie . :biggrin: Urywanie klamek? Eee...ja tam wolę zgiąć antenkę od radia. Też git frajda jest. :buttrock: Gorzej jak kiedyś ktoś złapie antenkę przy moim moto, to odpadnie z połową kufra. :biggrin: I nie będę miał jak słuchać bo kasety już wszystkie znam więc tylko Radio PIK teraz słucham podczas jazdy. A jak wpadam na autostradę i nie mam energii na szybką jazdę to przestrajam na Radio MaRyja, wtedy taki wkurw przychodzi że kręcę do końca i w locie urywam nawet obrysówki z TIRów. Klamki to w szkole na drzwiach do klasy podgrzewało się zapalniczką tuż przed tym jak belfer nadchodził. :biggrin: PS. W BMW można jeszcze urywać "płetwy" z dachu. :biggrin: :buttrock: Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 A ktoś wie jak zdjąć koguta "złotówie" albo z suki? Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 A ktoś wie jak zdjąć koguta "złotówie" albo z suki? Złotówy nie niem bo ścierwa nie tykam. :biggrin: A z suki to tylko maskę Transportera miałem w pokoju na ścianie. Kumpel wziął koguty i zrobił z tego kolorofon do muzyczki. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 A ktoś wie jak zdjąć koguta "złotówie" albo z suki? Jednym szybkim kopniakiem z półobrotu a'la Czak Noris Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ale by bylo gdybys wybil ta szybe a ona Ci palka albo paralizatorem... ;D:D:D Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ufff, przebrnąłem przez wszystkie posty i nasuwa mnie się jeden wniosek. Naszemu "społeczeństwu" przydałaby się już solidna wojenka. Jakby nas tak znowu przetrzebili ze 30% to może zaczęlibyśmy się szanować nawzajem chociaż trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ufff, przebrnąłem przez wszystkie posty i nasuwa mnie się jeden wniosek. Naszemu "społeczeństwu" przydałaby się już solidna wojenka. Jakby nas tak znowu przetrzebili ze 30% to może zaczęlibyśmy się szanować nawzajem chociaż trochę. Chcesz dać komus skopać własne dupsko, to wyjedz gdzies za granice. U nas w kraju wojna nam niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Chcesz dać komus skopać własne dupsko, to wyjedz gdzies za granice. U nas w kraju wojna nam niepotrzebna. Bo u nas wojna ciągle nieprzerwanie trwa :icon_twisted: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Kołpaki mogę Ci po pijaku zdjąć na mieście, ba nawet radio Panascanix załatwię. :bigrazz: nie lepiej odkręcić alusy z dobrymi oponami? ( też tak robią) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A tak apropo - to jak ludzie kask zakładają to im sie czasami coś w głowie przestawia. Tak zwykłe żuczki w robocie - szef opierdoli, robota nudna, zapieprzają w niej jak żuczki - tacy zwykli , nieprzeciętni - ale zakładają kask i im nagle jaja rosną po kolana - tego obtrąbią, tu walną z wydechu, tu operdolą lusterko bo im ktoś drogę zajedzie- rozdładują frustrację a później znowu nuda i znowu szef opie**ala i tak w kółko. A to nie wiedziałeś, że kask powiększa genitalia? :biggrin: Poza tym nie każdy ma nad sobą szefa. Ale rozumiem, co masz na myśli. Obserwuję tu nad morzem takich chojraków, z panienkami lub bez. Tu wielcy maczo, a po powrocie do szarej rzeczywistości większość pewnie daje się kopać w d. za 2 tys. brutto. :wink: Średnia krajowa, he, he. :smile: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A to nie wiedziałeś, że kask powiększa genitalia? :biggrin: zależy, gdzie się go zapina... :icon_rolleyes: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Panowie Szlachta, zmieńcie hobby bo to nie daje wam radości życia a co za tym idzie zadowolenia, spokoju, równowagi tzw. dobrostanu psychicznego. Może szachy, wędkarstwo albo bierki przez telefon bardziej was wyluzuje i uczyni przyjaźniejszymi dla środowiska. Ja jak siadam na maszynę to mam taką radochę ,żę kocham cały Świat w tym momencie off course. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekpsary Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 I bierze radość z jazdy,a nie zapie**alania. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 I bierze radość z jazdy,a nie zapie**alania. :lalag: A to tak sie da w ogole ? :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 I bierze radość z jazdy,a nie zapie**alania. :lalag: To tak jakby w seksie zadowalać się grą wstępną. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi