pro. Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 "Zabija nas to, co najbardziej kochamy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 smutny rok :/ tak dużo wartościowych ludzi odeszło... (*) Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrekcb Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wspomnienia na wesoło (Autorem filmu jest Rybek - M.R) Dzięki! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 :(, nie mam słów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyciaTycia Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Wspomnienia na wesoło (Autorem filmu jest Rybek - M.R) Takiego właśnie powinniśmy GO pamiętać Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez TyciaTycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wspomnienia na wesoło (Autorem filmu jest Rybek - M.R) genialne. wszystkim autorom filmików gratuluje. są świetne. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 wzruszające pożegnanie - chyba każdy z nas chciałby mieć taką ostatnią drogę. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Przykro jak diabli, oglądam filmiki i normalnie płaczę :( . Pięknie, że odprowadziło go aż tylu ludzi, to świadczy o człowieku, jego wartości i szacunku, którym był darzony. Pokój Jego duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaR Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ... mógłby ktoś napisać, gdzie dokładnie Grisza został pochowany.. mam na myśli numer alejki.. czy galerii, zwał jak zwał.. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ... mógłby ktoś napisać, gdzie dokładnie Grisza został pochowany.. mam na myśli numer alejki.. czy galerii, zwał jak zwał.. z góry dziękuje Alejka nr 84 prawie na samym końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaR Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Alejka nr 84 prawie na samym końcu. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Alejka nr 84 prawie na samym końcu. :icon_eek: Ja sobie zanotowałem, że między słupkami 80E a 82E, tuż przy murze. plan cmentarza Cytuj Red Ba(le)ron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) nie wiem czy wypada w tym temacie o to pytać, ale może nie będzie to nietaktowne. Czy autor tego 3częściowego filmiku mógłby podać tytuły piosenek z podkładu muzycznego? lub może ktoś z Was je kojarzy? Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 nie wiem czy wypada w tym temacie o to pytać, ale może nie będzie to nietaktowne. Czy autor tego 3częściowego filmiku mógłby podać tytuły piosenek z podkładu muzycznego? lub może ktoś z Was je kojarzy? Dżem "Dzień w którym pękło niebo" "Jak malowany ptak" "Modlitwa III - Pozwól mi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 nie wiem czy wypada w tym temacie o to pytać, ale może nie będzie to nietaktowne. Czy autor tego 3częściowego filmiku mógłby podać tytuły piosenek z podkładu muzycznego? lub może ktoś z Was je kojarzy? Pierwszej części nie znam (póki co). W drugiej - Dżem - Jak malowany ptak (z płyty Detox) W trzeciej - Dżem - Modlitwa III - pozwól mi (z płyty Najemnik) A czy wypada pytać? Nie wiem - na to pewnie odpowiedzą Ci, co znali Griszę. Ja nie miałem tego szczęścia, ale czytając Wasze posty i oglądając filmiki - myślę, że Grisza byłby chyba ostatnim, który uznałby takie pytanie za nie na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi